ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε τη Γλυφάδα του παρόντος

Δείτε τη Γλυφάδα του παρόντος, και θαυμάστε τη διοίκηση που ψηφίσατε, η οποία μπορεί να επιδεικνύει τεράστιο ζήλο για την κάλυψη των ημετέρων της, μπορεί να πιστώνει εκατομμύρια ευρώ για υλικά πεζοδρομήσεων και πλάκες, μπορεί να τα διαφημίζει κιόλας από τους έμμισθους της, όμως οι εικόνες του παρόντος την διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Θαυμάστε τη Γλυφάδα  

Οι εικόνες που βλέπετε είναι από κεντρικό σημείο της πόλης, και σαφώς εσείς που κατοικείται σε αυτές τις οδούς γνωρίζεται το ''εργο'' της διοικήσεως.

Και συνεχίζουν ακόμα από την ''γαλάζια'' διοίκηση να δίνουν τη παράσταση της ανάπτυξης, και των έργων. 

Ο Γ. Παπανικολάου  μήπως αγνοεί την παρούσα κατάσταση των οδών στη Γλυφάδα ;;; 

Σημείωση: Καλούμε τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, να έρθει στην Τερψιθέα Γλυφάδας, ώστε να διαπιστώσει ποιά είναι η κατάσταση της οδού στην οποία βρίσκεται ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, διότι σε εμάς δεν υφίσταται ούτε πεζοδρόμιο, ενώ η κακοδιοίκηση Παπανικολάου πιστώνει ετησίως εκ. ευρώ για την ευημερία των ημετέρων της. 

Αναφορικά με την υποστήριξη και εκλογή Ταστάνη, στο δήμο Γλυφάδας, ουδέν σχόλιον. Έρχονται πάλι εκλογές το 2019, και όταν αναφέρεστε στην ανάπτυξη να προσέχετε ιδιαίτερα. Το 2019 θα ξεκαθαρίσουν όλα και με τα αστικά κόμματα, και με το διαχρονικό πλιάτσικο, και με τους ημέτερους.

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι εκατοντάδες συμπολιτών μας επί δεκαετίες δεν διαπίστωσαν ούτε από μια διοίκηση τις πεζοδρομήσεις και τις πλακοστρώσεις που διαφημίζουν, και όμως, αρκετοί εξ αυτών, είναι οι βασικοί τους υποστηρικτές και ψηφοφόροι !! Και μή χειρότερα . . . 

Τουλάχιστον εμείς, από το δικό μας κοινωνικό μετερίζι, γνωρίζουμε πως θα αξιοποιηθούν στο έπακρο υπέρ των κατοίκων τα χρήματά τους, που πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις, και σε καμία περίπτωση συνέχιση του πλιάτσικου. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε τη Γλυφάδα του παρόντος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">