ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη (για τον εξωγήινο)

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις θέσεις που εξέφρασε.

O Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για πολιτική κυβίστηση, με στόχο να διατηρήσει τη συνοχή του κόμματος του.

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί πριν δύο μήνες ότι θα ψήφιζε επί της αρχής το νομοσχέδιο», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Είναι ντροπή ο Μητσοτάκης να εξευτελίζει μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και τον κάλεσε να πάρει πίσω αυτήν την υβριστική αναφορά απέναντι σε συμπολίτες μας (αναφερόμενος στο παράδειγμα περί εξωγήινων στο οποίο αναφέρθηκε ο Κ. Μητσοτάκης).

Για τα διεμφυλικά παιδιά των 15 ετών που υφίστανται ακραίο bullying, αυτό που προέχει είναι να τους δώσουμε τη νομική αναγνώριση, σημείωσε ο Α. Τσίπρας.

Ποια υποκρισία αυτές τις δύο ημέρες μας έχει οδηγήσει να συζητάμε με όρους σκοταδισμού και Μεσαίωνα, διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ανεύθυνο τον πρωθυπουργό.

«Χρησιμοποίησα ένα παράδειγμα για να δείξω ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν να αλλάξουν φύλο χωρίς επίγνωση συνεπειών.

Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να υπάρχει μια διάγνωση για την αλλαγή ταυτότητας φύλου», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν υπεκφεύγουμε κε.Τσίπρα, ψηφίστε την πρόταση μας για να συμφωνήσουμε», τόνισε.

Όσον αφορά την απουσία του Πάνου Καμμένου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «και στον Άρη θα πήγαινε ο Καμμένος για να μην είναι παρών στη Βουλή».

Μέσω twitter, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε …ειρωνικά το παράδειγμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί εξωγήινων, ενώ επιτέθηκε και στους Γεωργιάδη και Βορίδη:

Ο @kmitsotakis λέει πως #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε. Η αλήθεια είναι ότι του είπαν να καταψηφίσει ο @AdonisGeorgiadi κ ο @MakisVoridis. Θλίψη!

Η ατάκα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη περί... εξωγήινων προκάλεσε πραγματική «έκρηξη» στο Twitter, με δεκάδες χρήστες να σχολιάζουν με ξεκαρδιστικό τρόπο τη συγκεκριμένη αποστροφή.

Σημείωση του ''Γ'': Για άλλη μια φορά αναφέρουμε ότι η κυβέρνηση επιδεικνύει τεράστιο ζήλο για μια κοινωνική ομάδα, η οποία για την Ελληνική κοινωνία είναι αμφιλεγόμενο ζήτημα.

Στον αντίποδα, δεν επιδεικνύει το ίδιο ενδιαφέρων για άλλες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες σε αντιδιαστολή αυτής της ομάδας που αναφέρει ο πρωθυπουργός, η οποία ασκεί και πορνεία, με όσα συνεπάγεται αυτό, έχουν διωχθεί επί δεκαετίες με σειρά κατασχέσεων, και σημαντική οικονομική ζημία, παράλληλα της ανεργίας. 

Αναφορικά με τους αναγνώστες μας, μπορεί να κρίνετε πόσο απασχολεί το συγκεκριμένο ζήτημα την κυβέρνηση, και πόσο την απασχόλησαν οι δικές μας αιτήσεις και προτάσεις. Δυστυχώς εμείς επενδύσαμε τα χρήματά μας και βρισκόμαστε στην ανεργία, ενώ τα διεμφυλικά άτομα δεν χρειάζονται επένδυση ώστε να ασκήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα - (πορνεία).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη (για τον εξωγήινο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">