ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

N. Παππάς : Η Ελλάδα έχει ήδη καλύψει το ένα τρίτο των θέσεων εργασίας

Αισιόδοξος για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μέσω της ανάπτυξης σύγχρονων και αξιόπιστων δικτύων, εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Οικονομίας, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. 

Ο υπουργός Ν. Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά « Η Ελλάδα έχει ήδη καλύψει το ένα τρίτο των θέσεων εργασίας που έχασε στη διάρκεια της κρίσης », και εμείς από το δικό μας μετερίζι επισημαίνουμε: Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων ανθρώπων, σε ηλικία δημιουργίας, οι οποίοι είναι μακροχρόνια άνεργοι, καθώς επίσης, τονίζουμε ότι και εμείς είμαστε μακροχρόνια άνεργοι, και η συμμετοχή μας στο διαδίκτυο επισημαίνει την κάθετή μας δυσαρέσκεια για το παντελές έλλειμα υποστήριξης από τη πλευρά των αρμοδίων.

Συνεχίζουν να υφίστανται τα δυο τρίτα των ανέργων

Ο υπουργός γνωρίζει ότι το ένα τρίτο των θέσεων εργασίας, σημαίνει ότι τα δυο τρίτα υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο ανέργους, και ειδικότερα, για τους μακροχρόνια ανέργους δεν δίνεται έμφαση από κυβερνητικής πλευράς.
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο, όμως οι προτάσεις μας πέφτουν στο κενό, και εμείς σπουδάσαμε την Ραδιοφωνία - Τηλεόραση, και θέλουμε διέξοδο σε αυτόν τον τομέα.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα αξιοποιεί το σημείο της στον χάρτη, αυξάνοντας το εκτόπισμά της, καθώς η χώρα είναι κόμβος μεταξύ μιας ώριμης οικονομίας (ευρωπαϊκής) αλλά και αναπτυσσόμενων οικονομιών (ασιατικές-ανατολικές) οι οποίες μόνο καλά μπορούν να προσφέρουν στους λαούς.

Ισχυρό ενδιαφέρον κινεζικών τηλεπικοινωνιακών μεγαθηρίων για την ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς στην Ελλάδα. 

Ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε την ανάπτυξη των δικτύων ως βάση των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων τα επόμενα χρόνια, με ραγδαία ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, συνέχισε ο Ν. Παππάς, η χώρα αναπτύσσει σύγχρονα και αξιόπιστα δίκτυα, φέρνοντας ως παράδειγμα την μετάδοση της οπτικής ίνας η οποία θα φθάσει μέχρι τον Προμαχώνα, ενώ συγχρόνως θα υπάρξουν νέες γενιές δικτύων οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στα σιδηροδρομικά και οδικά δίκτυα της χώρας αλλά και στα λιμάνια της.

Η Ελλάδα έχει ήδη καλύψει το ένα τρίτο των θέσεων εργασίας που έχασε στη διάρκεια της κρίσης.

Η Ελλάδα δεν απολαμβάνει απλώς το κρίσιμο σημείο της στο χάρτη. Το αναπτύσσει και το αξιοποιεί. #economist
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: N. Παππάς : Η Ελλάδα έχει ήδη καλύψει το ένα τρίτο των θέσεων εργασίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">