ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο επί της Γούναρη

Ύστερα από ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπόγειο χώρο στάθμευσης κτιρίου επί της οδού Δημητρίου Γούναρη στη Γλυφάδα.

Από τη φωτιά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς αυτοκίνητα.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε ορόφους του κτιρίου, όπου στεγάζονται καταστήματα, γραφεία και υπηρεσίες της εφορίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τη φωτιά έχουν καταστραφεί εννέα οχήματα, έξι μηχανές, μία βάρκα και ένα τζετ σκι.

Η φωτιά ξέσπασε στο υπόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η Εφορία Γλυφάδας, και επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα. 

Γ.WEB: Εμείς ως αντισυστημική ιστοσελίδα δεν διατηρούμε σχέσεις ούτε με τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής, ούτε με τις υπόλοιπες υπηρεσίες, καθώς επίσης, δεν χρηματοδοτούμαστε από ολιγαρχικά σύμφεροντα, όπως και από τους δήμους, και συγεκριμένα της Γλυφάδας, όμως, τονίζουμε ότι οι εκάστοτε δημοτικές αρχές, δια των δημάρχων έχουν παρανομήσει στο σύνολο των αιτήσεών μας, και είναι ζητήμα το οποίο άπτεται της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο επί της Γούναρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">