ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''κεντροαριστερά'' στα Νότια προάστια

Του Γιάννη Κουρδομένου

Oλοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος της διαδικασίας εκλογής για νέο αρχηγό της ''κεντροαριστεράς'' με νικήτρια την κ .Γεννηματά 

Στους δήμους των νοτίων προαστίων, και συγκεκριμένα  Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ.α., το έρεισμα της φερόμενης ''κεντροαριστεράς'' σε σχέση με τον πληθυσμό είναι σχετικά μικρό, όμως το μείζον δεν είναι αυτό, το σημαντικό είναι ότι για πολλοστή φορά στη χώρα μας, και συγκεκριμένα σήμερα, επιχειρείται μια τεράστια καπηλεία.

Η καπηλεία ονομάζεται ''ΑΡΙΣΤΕΡΑ'', και οι κάπηλοι είναι τα οργανωμένα συμφέροντα, κυρίως του παλαιοκομματισμού, και αρκετοί μεσήλικες ωφελημένοι του παρελθόντος χρόνου, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την Αριστερά.

Δείτε τα αποτελέσματα στο δήμο Γλυφάδας, και σαφώς θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα, πως μέσα σε λίγες ημέρες, από την προηγούμενη Κυριακή, η Φώφη Γεννηματά από την πρώτη θέση βρέθηκε στην Δεύτερη με νικητή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Γλυφάδα

Ψηφίσαντες: 1301

Ανδρουλάκης Νίκος: 659
Γεννηματά Φώφη: 620
Άκυρα: 2
Λευκά: 20

Ελληνικό:

Ψηφίσαντες: 259

Γεννηματά Φώφη: 159
Ανδρουλάκης Νίκος: 95
Άκυρα: 0
Λευκά: 5

Αργυρούπολη:

Ψηφίσαντες: 572

Γεννηματά Φώφη: 329
Ανδρουλάκης Νίκος: 234
Άκυρα: 5
Λευκά: 4

Πράγματι όπως είχαμε αναφέρει πρώτοι από τον ''Γ'' οι συμμετέχοντες στο νέο φορέα ήταν μεσήλικες, άνω των 60, ( οι ''πυροβολημένοι'' των τηλεοράσεων και της διαπλοκής ), και δεν υπήρχε καθόλου συμμετοχή από τις νέες γενιές.

Εμείς για πολλοστή φορά θα επισημάνουμε την καπηλεία η οποία γίνεται στο τόπο μας, δεδομένου ότι προσωπικά δεν γνωρίζουμε πότε έγιναν αριστερά και αριστεροί, ο Θεοδωράκης, η Γεννηματά, ο Καμίνης, κ.α.

Αν τυγχάνει να γνωρίζεται εσείς πως αποδεικνύεται ότι είναι αριστερά, η αριστεροί, να μας παρέχεται τα αποδεικτικά στοιχεία.

Λέγοντας ''κεντροαριστερά'' εννοούμε την αριστερά του ''κέντρου'', η οποία πιστεύει κυρίως ''πως * το κράτος θα πρέπει να είναι μέσα στα πράγματα και να εμπλέκεται για χάρη της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ευημερίας, και της προστασίας των αδύναμων. 

Παράλληλα η ''κεντροαριστερά'' υποστηρίζει τις ελευθερίες του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Η Κεντροαριστερά συνδυάζει φιλελεύθερη (ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ) πολιτική, και εμπεριέχει κάποια ίχνη από σοσιαλιστικά (αριστερά) στοιχεία στα διάφορα κοινωνικά και οικονομικά θέματα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις επί δημαρχίας του Πασόκου Σ. Σφακιανάκη και επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη.

Πλιάτσικου συνέχεια, είτε με ψευτοαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από άλλα κοινωνικά μορφώματα ψευτοαριστεράς και ψευτοαριστερών.

* Σας υπενθυμίζουμε τις διώξεις κατά των πρώτων Ραδιοφωνικών σταθμών στα Νότια προάστια Αττικής, ΓΛΥΦΑΔΑ FM & ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ, του 1983 - 1984 από το ''κοινωνικό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ'', του 1993, όπως και του 1999 του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτη, καθώς και του 2005 επί δημαρχίας του Πασόκου Σ. Σφακιανάκη, ώστε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα ποιοι επικαλούνται την ''Κεντροαριστερά'' και τι ακριβώς είναι.

* Η κ. Γεννηματά με φίλους όπως τον Κυριακού του Αντ1, όπως και ο Θεοδωράκης με τις φιλίες του, και πλειάδα στελεχών τους, με φιλίες σε κάθε λογής ολιγάρχες και διαπλεκόμενους, δεν έχουν κάποια σχέση με την αριστερά, διότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι μια (1), σαφής και συγκεκριμένη, και σε αυτήν δεν χωρούν νεοφιλελεύθεροι και καπιταλιστές. 

Αν η πλειονότητα όσων επικαλούνται την ''κεντροαριστερά'',έχουν κάποια σχέση με την αριστερά, και με αριστερού προσανατολισμού πολιτικές, ο υποφαινόμενος είναι εξωγήινος !! 

* Δεν νομιμοποίησαν ούτε ένα πρωτεργάτη των Νοτίων προαστίων στα ερτζιανά κύματα, και επί δεκαετίες υπηρετούσαν διαπλεκόμενα. Επί δεκαετίες το ''κεντροαριστερό'' ΠΑΣΟΚ δεν υποστήριξε, και δεν δημιούργησε ούτε μια ραδιοτηλεοπτική δημόσια δομή στο μισό του Ν.Αττικής, και ενώ είχαν υπάρξει δεκάδες αιτήματά μας.

Πόσο κεντροαριστερό κόμμα ήταν το ΠΑΣΟΚ, και πόσο κεντροαριστεροί ήταν τα στελέχη του ; Όσο ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι και ορισμένα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά τρία χρόνια για τους ολιγάρχες , τα διαπλεκόμενα, τα αντισυνταγματικά, τον Καρατζαφέρη, και το μεγάλο κεφάλαιο ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''κεντροαριστερά'' στα Νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">