ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Οι τοπικοί κομματάρχες αδυνατούν να εκπροσωπήσουν τους δημότες

Όπως είδαμε σε τοπική ιστοσελίδα, εμφανίζεται ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας - Ο.Α.Σ.Α, Τάσος Ταστάνης, με ένα δελτίο τύπου της  ( «Ανατροπής στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» !!!) και ευθέως δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα.

Πριν θέσουμε τα ερωτήματα επισημαίνουμε τα δυο - 2 (!!!) SHARES του δελτίου τύπου της ''ανατροπής'', καθώς επίσης, παραθέτουμε τι ανακοινώθηκε: 

'' Με αφορμή την δημοσιοποίηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής Γλυφάδας της έλλειψης δασκάλου σε τμήμα του 11ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, ο συνδυασμός "Ανατροπή στη Γλυφάδα" του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Για άλλη μια φορά ο κ. Παπανικολάου προτάσσει την αντιπολιτευτική ρητορεία αντί για την επίλυση προβλημάτων της πόλης.

Έκπληξη μας προκάλεσε η επιλεκτική αντίδραση του κ. Παπανικολάου να επισκεφθεί εκτάκτως εχθές το 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας αλλά και να στείλει επιστολή στον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου καταγγέλλοντας το Υπουργείο για το κενό που δημιουργήθηκε εδώ και μια εβδομάδα από απόσπαση δασκάλου, χωρίς προηγουμένως να επικοινωνήσει με τον Διευθυντή Εκπ/σης της Δ΄ Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας κ. Κέντρο και να ενημερωθεί για την κατάσταση.

Ολιγοήμερα κενά στα σχολεία πάντα δημιουργούνταν και θα δημιουργούνται. Οι σχολικές μονάδες είχαν και έχουν τον τρόπο να ανταποκρίνονται στις έκτακτες ανάγκες αναπληρώνοντας στο μεγαλύτερο βαθμό τα κενά.

Υπάλληλος που αποσπάται φεύγει όταν ο διοικητικός του προϊστάμενος τον αποδεσμεύσει αφού εξασφαλίσει την αντικατάστασή του.

Ποτέ άλλοτε δήμαρχος δεν ασχολήθηκε με ολιγοήμερη απουσία εκπαιδευτικού, εκτός κι αν είχε άλλες στοχεύσεις.

Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε την δημόσια εκπ/ση και θέλουμε όλα τα παιδιά να φοιτούν και να εκπαιδεύονται χωρίς να στερούνται τίποτε. Θέλουμε όλα τα παιδιά να έχουν το δάσκαλό τους όπως και είχαν όλα τα παιδιά της Γλυφάδας στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Δεν δεχόμαστε όμως την αντιπολιτευτική τακτική του κ. Παπανικολάου που ενήργησε σαν κομματάρχης της ΝΔ και όχι σαν Δήμαρχος.

Είμαστε βέβαιοι ότι η θέση θα καλυφθεί σύντομα αφήνοντας όμως πολλά αναπάντητα ερωτήματα και κενά στους πολίτες της Γλυφάδας για τον τρόπο που λειτούργησε ο Δήμαρχος. Γιατί είναι εύκολο να δημιουργείς εντυπώσεις μόνο που διαλύονται εύκολα και μερικές φορές στρέφονται και εναντίον σου.

«Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»''


Επισημάνσεις: Αυτό ήταν το ''δελτίο τύπου'' , το οποίο προφανώς έστειλαν από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ επιλεκτικά  όπου επιθυμούσαν, το θέμα μας όμως είναι αν υπάρχει αντιπολίτευση των δημοτών στον δήμο Γλυφάδας, η αυταπόδεικτα  υπάρχουν αποκλειστικά κομματικά στελέχη και κομματικά συμφέροντα.

Ασφαλώς ισχύει το δεύτερο, άρα είναι φύσιν αδύνατο να υφίσταται εκπροσώπηση των κατοίκων, παρά μόνον η κάλυψη των στελεχών συγκεκριμένων αστικών κομμάτων, καθώς και λίγων ημετέρων τους.

Αναφορικά με το ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία'' ασφαλώς σήμερα, και έπειτα από τρία χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και όσων απολαμβάνουν τα ''πλασαρισμένα'' του στελέχη, δεν έχει καμία κοινωνική υπόσταση.

Ποιοι θα ανατρέψουν, ποιους θα ανατρέψουν, και γιατί ;;;
Επίσης, τον ριζοσπαστισμό τον έχετε ανατρέψει προ πολλού, άρα πλέον δεν ανήκει σε εσάς. Πόσο ριζοσπαστικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από δυο μνημόνια και όσες συμφωνίες υπέγραψε ;

Είναι σαφές ότι έπειτα της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ η πλειονότητα των στελεχών του βρίσκεται σε έμμισθες και θεσμικές θέσεις, άρα υφίσταται πλήρης εξίσωση των στελεχών του με τα στελέχη των αστικών κομμάτων που προηγήθηκαν στην διακυβέρνηση της χώρας μας, και παράλληλα άπλωσαν τα πλοκάμια τους και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ασφαλώς δεν διαφέρετε σε κανένα βαθμό, και πλέον ως καθολικά συστημικοί όλοι σας, ανταγωνίζεστε στη βάση των εντυπώσεων, όμως παρακάμπτεται τον παράγοντα κοινωνία, και ειδικότερα πολίτες με πλήρη και βαθιά επίγνωση.

Πράγματι ο Παπανικολάου ως γνήσιο τέκνο της δεξιάς, και ειδικότερα της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να γίνει σωστός δήμαρχος, διότι είναι στέλεχος συγκεκριμένου αστικού κόμματος με υποστηριχτές καθώς και με υποχρεώσεις σε χιλιάδες ψηφοφόρους, και λειτουργεί ως κομματάρχης του κόμματός του, όμως το αντίστοιχο ισχύει και με εσάς. 

Ούτε εσείς μπορείτε να είστε σωστοί με το κοινωνικό σύνολο, και απεδείχθη περίτρανα έπειτα από τόσες υπονομεύσεις που διεπράχθησαν στην τοπική Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με όσα ακολουθείται επί του παρόντος.

Μη ξεχνάμε ότι πουλήσατε και την αριστερά, και τους αριστερούς, και κυρίως μεγάλο τμήμα συμπολιτών μας, οι οποίοι επί σειρά ετών σας υποστήριξαν, και μάλιστα ανιδιοτελώς. Αυτό δεν ισχύει με εσάς, διότι οι περισσότεροι/ες είστε έμμισθοι, και με ανάλογες αποδοχές των προκατόχων σας και παράλληλα υπονομεύεται πλέον και το δίκαιο.

Τέλος, εμείς ουδέποτε υπήρξαμε αιρετοί ώστε να ασκούμε αντιπολίτευση στα αστικά κόμματα τα οποία ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΟΥΝ το δήμο Γλυφάδας, καθώς επίσης, και στο σύνολο των υπολοίπων στελεχών των αστικών κομμάτων, οι οποίοι ουδέποτε υπήρξαν σωστοί στην εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου. 

Σήμερα τα στελέχη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ''παίζεται'' στο ίδιο ''γήπεδο'' και μάλιστα το ματς είναι στημένο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Υ.Γ.: Εμείς κ. πρόεδρε δεν δημιουργήσαμε οικογενειακή επιχείρηση τοπικού τύπου όπως σειρά άλλων, ( είναι γνωστό), όμως υπήρξαμε ΔΗΜΟΣΙΑ πριν απ' όλους σε τοπικό επίπεδο. 

* Το ''όλα''  που επικαλείστε είναι παρωχημένο , και σαφώς δεν ίσχυσε ούτε μια φορά σε όσα διαδραματίζονταν στην τοπική Ο.Μ. Δεδομένου ότι ορισμένοι - ορισμένες δεν ήταν σωστοί με όλα τα μέλη, και αδικήθηκαν συμπολίτες μας, το  ΟΛΑ το πιστεύεται, η αποτελεί σχήμα λόγου ; 

* Σας θυμίζουμε το τεστ της προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένα μέλη είχαν εξαιρεθεί με δόλο από τις εκλογές, και ενώ υπήρξαν προτάσεις από τη πλευρά τους για στήριξη του συνόλου - ΟΛΩΝ - (!!!) κάποιοι τις υπονόμευσαν, αν θυμάστε, καθώς επίσης, υπονόμευαν επί σειρά ετών ώστε να τηρείτε το ''έθιμο'' της παλαιότητας

* Κάποια στιγμή οι ''πλασαρισμένοι'' του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παρέχετε τεκμηριωμένες απαντήσεις στους υπολοίπους ''συντρόφους'' σας, αν πράγματι θεωρείται ότι μπορεί να είστε, τουλάχιστον για τους λόγους άρνησης, και τι εξυπηρετούσαν. Δεν αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον κ. Ταστάνη. Εμείς γνωρίζουμε, εσείς ; Εμείς, κουτσά στραβά, επιχειρήσαμε να παρέχουμε πρώτον, στοιχεία ριζοσπαστισμού, και δεύτερον, ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να συνεχίζουμε τις παθογένειες των στελεχών των αστικών κομμάτων που κυβερνούσαν επί 40 χρόνια, και η βασική μας αξίωση ήταν η τήρηση όσων περάσαμε στους συμπολίτες μας. Κάποιοι άλλοι έκαναν τη στροφή, εμείς παραμένουμε ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, όσο παρεξηγημένο μπορεί να ακούγετε σήμερα.

* ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ: Ριζοσπαστικό έθιμο, το οποίο ίσχυε και στον στρατό, όπως και επί παντός επιστητού στη τριτοκοσμική Ελλάδα, όμως με τα ίδια άτομα να το διαβάλουν κατά το δοκούν κατά των πρωτεργατών στα FM - ΕΡΤΖΙΑΝΑ της χώρας μας. Είναι γνωστό ότι για εμάς μεθόδευσαν σειρά από διώξεις κατασχέσεις από το 1977 μέχρι και το 2005, ενώ στα FM του παρόντος, λειτουργούν δεκάδες πειρατές, διαπλεκόμενα, εκκλησιαστικά, κομματικά, και κάθε λογής άλλα σκ@τ@, πλην όσων πρωτοστάτησαν στον χώρο. Κοινωνική - πολιτική - βαθιά σήψη.

* Βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία ότι εξυπηρετεί τον κάθε ένα, μονομερώς, και ο ίδιος βασικός υπονομευτής σε βάρος των άλλων όσων επιθυμούσε και επιθυμεί για το άτομό του. Ποιοι καταλάμβαναν, και πως, διαρκώς, τις θέσεις του συντονιστικού, της νομαρχιακής, κ.α, και ποιοι βρίσκονταν διαρκώς, και σε κάθε ζήτημα, στα τραπέζια των συζητήσεων, των επιτροπών, των συντονιστικών, κ.α. ; Ποιοι ;

Αν θεωρείται ότι ο κόσμος δεν κρίνει τα πεπραγμένα ορισμένων της Ο.Μ απατάστε οικτρά ( Επί χρόνια δίνονταν έμφαση στα συμφέροντα των ήδη ωφελημένων , και αναφορικά με το παρόν ούτε λόγος να γίνεται.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Οι τοπικοί κομματάρχες αδυνατούν να εκπροσωπήσουν τους δημότες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">