ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν.Παππάς: Ασυδοσία - αναρχία και σκόπιμη αμέλεια

Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν την υποχρέωση να διατρανώσουν τη στήριξή τους στο ΕΣΡ ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής Ν.Παππάς, ο οποίος σημείωσε ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μία σκόπιμη αμέλεια του πολιτικού συστήματος στην τήρηση κανόνων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, με συνέπεια την ασυδοσία και την αναρχία.

Ο Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής τόνισε για τις τηλεοπτικές άδειες ότι το ΕΣΡ, έγκαιρα και σωστά, αξιοποιώντας τη δουλειά που ήδη είχε γίνει για τον διαγωνισμό, εξέδωσε την προκήρυξη και επισήμανε ότι τώρα όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να στηρίξουν την Αρχή στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού. 

Οι ιδιώτες έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, αλλά η δημοκρατία επιτάσσει ένας τόσο σπάνιος πόρος να δίνεται έναντι τιμήματος.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, στον διαγωνισμό δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν μέτοχοι εταιρειών που βρίσκονται υπό πτώχευση, υπογραμμίζοντας ότι πηγαίνουμε σε μία κατάσταση, όπου και το Δημόσιο θα εισπράττει αυτά που πρέπει, και τα κανάλια θα είναι βιώσιμα με εργαζόμενους με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, με εισφορές για τον ΕΔΟΕΑΠ, και με ποιότητα στην παραγωγή προγράμματος.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Ο υπουργός δικαιούται να δηλώνει ότι επιθυμεί, όμως έχουμε μια δεδομένη κατάσταση, η οποία είναι σαφής.

Επί 30 ολόκληρα χρόνια, στο ιδιότυπο καθεστώς των ραδιοτηλεοράσεων, και ειδικότερα των καναλιών , υφίσταται πολιτικοοικονομική διαπλοκή, ασυδοσία και αναρχία, άρα με όσα ανακοινώνονται δεν μπορεί να προκύψει εξισορρόπηση. 

Η κυβέρνηση γνωρίζοντας όσα ισχύουν επί 30 χρόνια, οφείλει να τακτοποιήσει παράλληλα των υπολοίπων αστικών κοινοβουλευτικών κομμάτων και του Ε.Σ.Ρ αρχικά τις εθνικές άδειες, και αναφορικά με τις τοπικού χαρακτήρα, και ειδικότερα του Ν.Αττικής , να μας παρέχει τον ανάλογο χρόνο ( 30 ετών ).

Όπως αντιλαμβάνεστε το κόμμα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ, χρειάστηκε 30 χρόνια μέχρι να γίνει κυβέρνηση, αν και το επιθυμούσε από τα πρώτα χρόνια, άρα και στη περίπτωση των ερτζιανών, δεδομένης της αναρχίας 30 ετών, και κυρίως με τη συμβολή των κυβερνητικών κομμάτων 40 ετών, ( ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ), η εξισορρόπηση σε κοινωνικό επίπεδο απαιτεί ανάλογο χρόνο. 

Κάντε παροχή και στη κοινωνία 30 χρόνια αναρχίας, και αμέσως μετά να εφαρμοστεί ένα ενιαίο πλαίσιο για όλους.

Θέλουμε και εμείς 30 χρόνια ασυδοσία και αναρχία, διότι εμάς δεν μας την παρείχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για εμάς ίσχυαν διώξεις και κατασχέσεις από το 1977 μέχρι και το 2005.

Εσείς έχετε και το κομματικό ραδιόφωνο, εμείς στα Νότια προάστια Αττικής δεν έχουμε τίποτα !!!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν.Παππάς: Ασυδοσία - αναρχία και σκόπιμη αμέλεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">