ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Υπάρχει προβληματισμός ;

Επί σειρά ετών διαπιστώνουμε, σχεδόν σε καθημερινή βάση, την αντιπολίτευση, και συγκεκριμένα τον κ. Μητσοτάκη , να επιδίδεται σε ένα πόλεμο εντυπώσεων, δια μέσω όλων των φιλοπαραταξιακών τους μέσων, και καλώντας κάθε τρεις και λίγο την παραίτηση της κυβέρνησης.

Είναι ένα σαφές δεδομένο, πάγιας αντιπολιτευτικής γραμμής, ενώ στον αντίποδα σε τοπικό επίπεδο, είτε δεν έχουμε αντιπολίτευση, από το σύνολο των τοπικών παρατάξεων, είτε συνεργάζονται άρρηκτα με την παρούσα διοίκηση της τοπικής οργανώσεως της Νέας Δημοκρατίας.

Τι ισχύει; 

Για άλλη μια φορά έχοντας στο προσκήνιο το σκοπιανό ο Κ. Μητσοτάκης ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης « Με απλά λόγια, αν δε μπορούν να συμφωνήσουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος για ένα μείζον ζήτημα εθνικής σημασίας, ας παραιτηθούν ».

Είναι απίστευτο πόσες φορές έχει ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ σε τοπικό επίπεδο, ούτε για μια (1) φορά δεν ακούστηκε από έναν αντιπολιτευόμενο να παραιτηθεί ο δήμαρχος και η διοικούσα παράταξη.

Ακόμα και στις περιπτώσεις του ημέτερου Αλεξίου - υπόθεση φυτά Αλεξίου, όπως και στις ειδικές ''γαλάζιες'' προσλήψεις, την απόπειρα παράνομα να χαρίσουν περιουσιακά στοιχεία του δήμου στην εκκλησία, κ.α., δεν υπήρξε αντιπολίτευση στο δήμο Γλυφάδας.

Τι ισχύει; 

Γιατί δεν υπήρξε ούτε μια τοπική παράταξη να ζητήσει την παραίτηση μιας διοικήσεως και ενός δημάρχου ο οποίος καταχράται του αξιώματος το οποίο του παρασχέθηκε ;

Κάντε μια προσπάθεια να διαφωτίσετε τους συμπολίτες μας, διότι στον αντίποδα η Νέα Δημοκρατία με πρόεδρο τον Μητσοτάκη αξιώνει σχεδόν καθημερινά την παραίτηση της κυβέρνησης.

Υπάρχουν πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει επιδίωξη να ενώσει ξανά τους Έλληνες σε ένα κοινό αγώνα για την Ελλάδα που μας αξίζει ; 

Υπάρχουν πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιδιώκει μια χώρα αναγεννημένη, αισιόδοξη, ευημερούσα και ασφαλή ;

Υπάρχουν πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης εκφράζει αρχές και αξίες που αφορούν όλους μας, όπως είναι η ελευθερία, η ευθύνη, η ευημερία, η αλληλεγγύη, η αξιοκρατία, και η διαφάνεια ;

Στον κ. Μητσοτάκη, και εν γένει στο σύνολο των νεοδημοκρατών, και κυρίως του δήμου Γλυφάδας, έχουμε να θέσουμε υπόψιν όσα ισχύουν στο δήμο επί τρία συναπτά έτη, με ειδικές μέριμνες για ημέτερους, ειδικές προσλήψεις, ειδικές πιστώσεις, χαριστικές πράξεις, κ.α., ενώ στον αντίποδα αγνοούμε παντελώς αν έχει ισχύσει κάτι ανάλογο για συμπολίτες μας με διαφορετικές πολιτικές καταβολές, η ακόμα και ακομμάτιστους. 

Αν δεν πρέπει να υπάρξει συναίνεση στην ονομασία με χρήση του ''Μακεδονία'', θα μπορούσε να μας αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως και η τοπική οργάνωση της ΝΔ, και κυρίως η διοικούσα παράταξη, τι τους ώθησε έπειτα από την ύπαρξη της τοπικής ιστοσελίδας ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' να γεμίσουν το διαδίκτυο με δεκάδες ''γαλάζιες'' τοπικές ιστοσελίδες με τον όρο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' ;

Υ.Γ.: Για τους λίγους αναγνώστες μας, θέτουμε υπόψιν ότι η ορολογία ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' σε ηλεκτρονικό μέσο , και συγκεκριμένα ραδιοφωνίας, υπήρξε στη πόλη μας πριν την διάδοση του διαδικτύου, και πριν υπάρξουν τοπικές ιστοσελίδες, ακόμα και του δήμου, ( και μάλιστα καταχωρημένο στο υπουργείο προεδρίας επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, ο οποίος παρεμπιπτόντως διέμενε οικογενειακός  στη πόλη μας ), και εν συνεχεία τύπου και ΜΜΕ, με σύννομη αίτηση, κατάθεση πλήρους φακέλου καθώς και παραβόλου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Υπάρχει προβληματισμός ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">