ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καθαρίστηκαν 700 πινακίδες στο Δήμο Γλυφάδας

Καιρός ήταν να αναλάβει δράση ο δήμος αναφορικά με τις επικίνδυνες πινακίδες οδοσήμανσης , όπως και άλλες σε πολλά σημεία της πόλης, και είτε να τις καθαρίσει, είτε να τις αποψιλώσει.

Εμείς πρόσφατα δημοσιοποιήσαμε το υφιστάμενο πρόβλημα στη Γλυφάδα, ειδικότερα στην Άνω Γλυφάδα, και καλούμε τη δημοτική αρχή, με συντονισμένες ενέργειες να προβεί σε ανάλογες ενέργειες, αποψίλωσης όσων πινακίδων δεν χρειάζονται , είτε αλλαγής σε όσα σημεία υφίστανται οι μαύρες σακούλες, διότι οι σακούλες κάποια στιγμή θα καταστραφούν.

Εμείς για άλλη μια φορά παραθέτουμε '' πρόσφατο δημοσίευμα από την Τερψιθέα Γλυφάδας '' με τις πινακίδες οδοσήμανσης καλυμμένες με σακούλες.

Καθαρίστηκαν 700 πινακίδες στο Δήμο Γλυφάδας

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «κρατάμε καθαρό κάθε σημείο της πόλης μας», ο Δήμος Γλυφάδας, για άλλη μια χρονιά, ανέλαβε δράση προχωρώντας στον εκ νέου καθαρισμό πινακίδων, που βρίσκονται στην πόλη.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του τομέα καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας, υπό την επίβλεψη της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Άννας Καυκά, τις τελευταίες ημέρες καθάρισε 700 συνολικά πινακίδες οδοσήμανσης, καθώς και τηλεφωνικούς θαλάμους και φωτεινούς σηματοδότες και άλλα κοινόχρηστα σημεία από χαρτιά, αυτοκόλλητα και άλλα αντικείμενα που ήταν κολλημένα πάνω τους, καθώς επίσης και γκράφιτι. Τα συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας προχώρησαν σε αυτή την «εκστρατεία» καθαρισμού στις οδούς Άγγελου Μεταξά, Λαμπράκη, Λαζαράκη κ.ά., στην πλατεία Εσπερίδων, αλλά και στην Άνω Γλυφάδα, στις οδούς Γούναρη, Γεννηματά, κλπ.

Πρόκειται για μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, απαραίτητη όμως, καθώς, ειδικά όσον αφορά στα σήματα οδικής κυκλοφορίας στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, σε πολλές περιπτώσεις αυτά δεν είναι καν εμφανή στους πολίτες που μετακινούνται (πεζούς και οδηγούς), με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων και τραυματισμών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μετά την ολοκλήρωση της δράσης, κάλεσε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Γλυφάδας να συμβάλουν ώστε να διατηρείται η πόλη καθαρή και να αποφεύγονται βανδαλισμοί και άλλες κακόβουλες ενέργειες στο δημόσιο χώρο, που οι αποκαταστάσεις τους στοιχίζουν και σε χρόνο και σε δημόσιο-δημοτικό χρήμα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καθαρίστηκαν 700 πινακίδες στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb