ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα Γλυφάδας: Η μόδα της μαύρης σακούλας !

Σε πολλά σημεία της πόλης υφίσταται η εικόνα της φωτογραφίας μας , με στύλους και σήματα τα οποία δεν χρειάζονται , όπως στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Κριμαίας στην Τερψιθέα Γλυφάδας.

Όπως βλέπετε, ενώ πιστώθηκαν αρκετά χρήματα για τις ''γαλάζιες'' πινακίδες των οδών στο δήμο Γλυφάδας, στα περισσότερα σημεία της πόλης υφίστανται οι παλιές ''πράσινες'' πινακίδες του 2009, και ενώ από οπτικής πλευράς δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, η τοποθέτησή τους θεωρούμαι ότι είναι πρόχειρη, διότι δεν είναι σωστά στηριγμένες και ''πάλλονται''.




Στις χαρακτηριστικές εικόνες βλέπετε πως έχουν καλύψει τις πινακίδες - ταμπέλες - οδοσήμανσης με μαύρες σακούλες ( !!!) , ενώ αν δεν χρειάζονται πρέπει να ξηλωθούν.


Ανάλογες εικόνες συναντάμε σε αρκετά σημεία, και αν κάποιος οδηγός είναι λίγο αφηρημένος μπορεί να μπερδευτεί. Αν δεν χρειάζονται γιατί οι αρμόδιοι δεν τις έχουν αφαιρέσει ;


Τονίζεται ότι σε ορισμένα σημεία της Γλυφάδας, συναντάμε ακόμα και σήμερα τις καφέ πινακίδες της δημοτικής συγκοινωνίας του 2004 επί διοικήσεως Στυλιανού Σφακιανάκη, η οποία δεν υπάρχει πλέον !!!


Όπως διαπιστώνουμε σε πολλά σημεία της περιοχής έχουν μείνει μόνο οι στύλοι και λείπουν οι κάδοι σκουπιδιών που είχε τοποθετήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή. 

Τέλος, θεωρούμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή, η οποία έχει '''τρελάνει'' ορισμένους, και σε καμία περίπτωση ΟΛΟΥΣ, ειρωνεύεται τόσο τους δημότες, όσο και τους τέως διοικούντες αιρετούς, και αυτό το διαπιστώσαμε πρόσφατα στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην οποία από τη πλευρά της παιδικής χαράς πιστώθηκαν αρκετά χρήματα, και από την άλλη επανατοποθέτησαν τα ''όργανα'' γυμναστικής που είχε η προηγούμενη διοίκηση πάνω στο γκαζόν.

Γ.Κ




Είναι απορίας άξιο για πόσο καιρό θα υπάρχουν οι μαύρες σακούλες, και οι άχρηστες πινακίδες στα όρια του δήμου Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα Γλυφάδας: Η μόδα της μαύρης σακούλας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">