ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι κολλητοί και τα κουμπάρια του δημάρχου βολεύτηκαν στον δήμο

Είναι κάτι περισσότερο από αυταπόδεικτη η σκανδαλώδης διαπλοκή στους κύκλους της διοικούσας παρατάξεως, καθώς και από τη πλευρά φερόμενων υποστηρικτών της.

Τι μπορεί να έχει αλλάξει από το 2015 μέχρι το 2016, ημερομηνία κατά την οποία έγινε καθολική αλλαγή πλεύσης από τη πλευρά γνωστού κόλακα του δημάρχου είναι πασιφανές, αρκεί κάποιος να ρίξει μια προσεκτική ματιά σε όσα λέγονται από τη πλευρά του,  και να αναρωτηθεί πόσα χρήματα διατέθηκαν παράνομα κάτω από το τραπέζι, ώστε ο επιτιθέμενος να γίνει προσηλωμένο πρόβατο και μάλιστα παρέχοντας ''αγνό παρθένο γάλα'' συστημικής προβολής.

Όπως αναφέρει το 2015  ο σημερινός κόλακας του Γ. Παπανικολάου  “ Ο Γιωργάκης Παπανικολάου, είναι καιρός να σταματήσει να υψώνει αλαζονικά το
φρύδι του, λες και είμαστε τα σκατά του, να βάλει τέλος στην αταξία και  σε αυτούς/ες  που βλέπουν τον Δήμο σαν μια επικερδή επιχείρηση για να ανέβουν οικονομικά και κοινωνικά ”, και όπως αποδεικνύεται του παρασχέθηκε η δυνατότητα ο ίδιος επιτιθέμενος στους κατοίκους Γλυφάδας, και εξυμνώντας τον Παπανικολάου τον οποίο εξύβριζε να ''ανέβει οικονομικά και κοινωνικά''.

Επιγραμματικά περνάμε τα κύρια σημεία του εν λόγω, ο οποίος αναφέρεται στον Γ. Παπανικολάου , και κάθε κάτοικος Γλυφάδας έχει τη δυνατότητα να κρίνει επαρκώς ποια είναι η αλήθεια. 

Όσα έγραφε το 2015, που οι διοικούντες - αιρετοί δεν τον είχαν χρηματίσει κάτω από τα τραπέζια, η όσα περνά τα τρία τελευταία χρόνια κολακεύοντας είναι αντιπροσωπευτικά της αλήθειας ? 

Στις 24 Απριλίου 2015 ο Καραχάλιος έγραφε συγκεκριμένα για τον δήμαρχο:

1) Ασελγούν βάναυσα στην νοημοσύνη μας
2) Σπαταλούνται τεράστια ποσά σε εκδηλώσεις και πανηγύρια
3) Οι κολλητοί και τα κουμπάρια του δημάρχου βολεύτηκαν στον δήμο
4) Η Γλυφάδα για μια ακόμη φορά έπεσε θύμα  ενός πολιτικού 
5) Μαγαζί γωνία η Γλυφάδα,  άσυλο των ανεπάγγελτων που θέλουν να
κάνουν καριέρα στον δήμο.

Μπορεί να εξηγήσει επαρκώς στους συμπολίτες μας ο δήμαρχος ποιος χρηματίζει και με πόσα μηνιαίως τον Καραχάλιο, ώστε να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος κάθε κατοίκου ο οποίος αναφέρει την αλήθεια ;

Ο ίδιος δεν κρίνεται όταν καταθέτει αγωγές εις βάρος των δημοτών, ενώ την ίδια στιγμή η διοίκησή του χρηματίζει το άτομο το οποίο τον έβριζε δημόσια ;

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.
Κάτοικος Γλυφάδας, οδός Ιάσονος αριθ. 15, Τ.Κ. 165-61.

Προς τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, προς γνώσιν του, με σκοπό την χρήση του παρακάτω θέματος εναντίον του στην κρινόμενη εις βάρος μου αγωγή του με την οποία αξιώνει από το Δικαστήριο να του επιδικάσει σε βάρος μου 100.000,00 € (κ.λ.π., όπως και άλλες απαιτήσεις του, μέχρι και την προσωπική μου κράτηση).

Ημερολόγιο 24 Απριλίου 2015

Κείμενο του ''εμού του ιδίου'', η αλλιώς Γιάννη Καραχάλιου, γραμμένο στις 24 Απριλίου 2015 εις βάρος του δημάρχου Γ. Παπανικολαου, και ας βγει να το αμφισβητήσει ώστε να πέσει το γέλιο της ζωής των Γλυφαδιωτών.

"Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΑ ΜΕΣΣΙΕΣ"

O Γιωργάκης Παπανικολάου  εγκλωβισμένος της μέθης του 62%, δεν λέει να
ξεμεθύσει και το θλιβερό είναι, ότι δεν έχει καταλάβει ότι κάποιοι έντιμοι δημοτικοί του σύμβουλοι, παραμένουν ακόμη  πιστοί στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν είναι πρόβατα και δεν επιθυμούν να  κάνουν τα στραβά μάτια στην αταξία,  γι αυτό και αναμένονται εξελίξεις που θα είναι απρόβλεπτες, κάποιοι μάλιστα λένε ότι αν σύντομα δεν προσγειωθεί στην πραγματικότητα να απεγκλωβιστεί από τους χαχόλους, τους ψεκασμένους, τις νυφίτσες και  τους νεοφώτιστους σωτήρες που μέχρι χθες δεν ήξεραν κατά που πέφτει το Δημαρχείο της Γλυφάδας,  πιθανόν να ακολουθήσουν και παραιτήσεις.

Ο Γιωργάκης Παπανικολάου, είναι καιρός να σταματήσει να υψώνει αλαζονικά το φρύδι του, λες και είμαστε τα σκατά του, “να βάλει τέλος στην αταξία και  σε αυτούς/ες  που βλέπουν τον Δήμο σαν μια επικερδή επιχείρηση για να ανέβουν οικονομικά και κοινωνικά”.

Επιμένουμε να λέμε ότι είναι εξοργιστικό και προσβλητικό για την πλειοψηφία των πολιτών σε μια τέτοια οδυνηρή κρίση, να σπαταλούνται τεράστια ποσά σε εκδηλώσεις και πανηγύρια, για να μαζευτούν στραγάλια για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. 

Κάποιοι ασελγούν βάναυσα στην νοημοσύνη μας κι αυτό δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε.

Στο παρασκήνιο κυκλοφορούν απίστευτες φήμες για το ποιους ψήφισαν οι
Γλυφαδιώτες και ποιοι μας διοικούν σήμερα, ενώ πολλοί δεν παύουν να μιλούν
περιπαιχτικά για τους κολλητούς και τα κουμπάρια του δημάρχου που βολεύτηκαν στον δήμο.   

Eνεργός πολίτης καταγγέλλει οσμές σκανδάλων και σπατάλες του δημοτικού χρήματος,  ρίχνοντας προσωπικά πυρά στον δήμαρχο Γιωργάκη Παπανικολάου.

Δυστυχώς ως φαίνεται η Γλυφάδα για μια ακόμη φορά έπεσε θύμα  ενός
πολιτικού που τερματίζοντας την θητεία του ως  ευρωβουλευτής, προκειμένου να μείνει άνεργος,  άδραξε της ευκαιρίας και με την βοήθεια του σοφού λαού έγινε δήμαρχος της Γλυφάδας.

ΥΓ. Μαγαζί γωνία η Γλυφάδα,  άσυλο των ανεπάγγελτων που θέλουν να
κάνουν καριέρα στον δήμο.

Αναρτήθηκε:  24 Απριλίου 2015 στις 06:30

Σημείωση του ''Γ'': Ο εξαγορασμένος συκοφάντης και κοινός ψεύτης πρέπει να εξηγήσει επαρκώς πότε '' ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ονόματι Κουρδομένος που σήμερα ''υβρίζει'' τον Δήμαρχο, και τον έχει πρωτοσέλιδο, ήταν κερασμένος από τον Δήμαρχο και ντερλίκωνε παραδίπλα , όπως έχει γράψει, διότι επί χρόνια  διοχετεύει δημόσια αποκλειστικά ψέματα, τα οποία δεν έχουν καμία βάση λογικής, ενώ στον αντίποδα όσα έχει γράψει κατά του Δημάρχου Γ. Παπανικολάου είναι σαφή και δεν επιδέχονται καμιάς παρερμηνείας. 

Ο υποφαινόμενος έχει αναφέρει αρκετές φορές τις συγκεκριμένες διαπιστώσεις, οι οποίες είχαν γίνει και από τον υβριστή - συκοφάντη - ψεύτη, ώστε να δέχεται ύβρεις και συκοφαντίες από τον εν λόγω, άρα ποιος αναφέρει δημόσια την αλήθεια ?

* Σε επόμενη ανάρτησή μας θα δείτε σε βίντεο πως μαγειρεύεται το τσουχτράκι και πως τρώγεται... Η ''σάτιρα'' του εν λόγω, σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση σάτιρα, είναι επιθέσεις υβριστικού και συκοφαντικού χαρακτήρα, με σωρεία ψευδών, και κάποια στιγμή υπήρξε από τη πλευρά μας μια ανταπόδοση σύμφωνα των δικών του ενεργειών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι κολλητοί και τα κουμπάρια του δημάρχου βολεύτηκαν στον δήμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb