ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χατζηνικολάου: Εσείς θα αγοράσετε εφημερίδα ή …κομματική σημαία;

Μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου σήμερα Κυριακή, αναφέροντας '' Θα ενημερωθείτε ή θα …εκδηλωθείτε;''

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου realnews σημείωσε χαρακτηριστικά:Καλημέρα! Καλή Κυριακή! Η ανεξάρτητη και μαχητική Realnews κυκλοφορεί σήμερα με δυνατό ρεπορτάζ και υπέροχες προσφορές! Εσείς θα αγοράσετε εφημερίδα ή …κομματική σημαία; Θα ενημερωθείτε ή θα …εκδηλωθείτε;





Δεδομένων όσων αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ομίλου Realnews, εμείς από το δικό μας μετερίζι έχουμε να θέσουμε ότι επί δεκαετίες δημόσιων , κομματικών, και ιδιωτικών μέσων - media - ενημερωνόμαστε στο βαθμό του δυνατού, όμως , σε τοπικό επίπεδο , Γλυφάδας, σύμφωνα όσων ισχύουν ''καραφλίαζουμε''.

Η εφημερίδα, δίνει έμφαση σε μια σειρά ζητημάτων , τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση με τη τοπική μας κοινωνία, όμως ως εθνικά ζητήματα έχουν ενδιαφέρον. 

Σε αντιδιαστολή άλλων τοπικών media, εμείς δεν δίνουμε έμφαση στα ''εκτός'', διότι υφίστανται χιλιάδες media, και κυρίως τα τοπικά κάθε περιοχής τα οποία ενημερώνουν το κόσμο.

Σήμερα δεσπόζει το συλλαλητήριο  στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης σε χιλιάδες media, όπου χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο για την μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, όμως δεν είναι τοπικό μας ζήτημα.

Αναφορικά με τον κομματικό η μη χαρακτήρα των media, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε επί δεκαετίες, ο χαρακτήρας είναι πανομοιότυπος , διότι τα κομματικά μέσα επικεντρώνουν στα οφέλη του κόμματος , των στελεχών, καθώς και των ψηφοφόρων τους, ενώ στον αντίποδα , τα υπόλοιπα επικεντρώνουν κυρίως στα οφέλη των ιδιοκτητών .

Τέλος, τοπικά υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι αναπαράγουν τα εκτός ορίων Γλυφάδας, και αναφορικά με τα εντός, υποκλέπτουν φωτογραφίες από Γερμανικά ψυχιατρικά ιδρύματα, και κατασυκοφαντούν για ιδίων όφελος, όπως και όσων τους χρηματίζουν για τις αήθεις επιθέσεις.

Προσωπικά θα επιθυμούσαμε μια σαφή τοποθέτηση των εκτός ορίων Γλυφάδας, τι συντελείται τοπικά σύμφωνα με όσα έχουν πέσει στην αντίληψή τους.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χατζηνικολάου: Εσείς θα αγοράσετε εφημερίδα ή …κομματική σημαία; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">