ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ανίατο σύνδρομο του αλητοΚουρή της Γλυφάδας !

Του Γιάννη Κουρδομένου

Η αλητεία Καραχάλιου συνεχίζεται αδιαλείπτως, και ως είθισται τα κείμενα του εν λόγω πρέπει να προσκομίζονται τόσο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όσο και στους αρμοδίους της κυβέρνησης, ώστε σε μια επόμενη φάση που ο εν λόγω θα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι εγκάθετος, και σε έμμισθη εντεταλμένη υπηρεσία, να υπάρχουν τα πειστήρια.
'' Άλλοι έχουν τρελαθεί, κυρίως λόγω όσων απολαμβάνουν αδιαφανώς και σε καθεστώς ανομίας, και άλλους χαρακτηρίζουν. Καθίσταται σαφές τι ισχύει. Προφανώς οι συμπολίτες μας ξεχνούν εύκολα ποιος έβριζε τον Παπανικολάου ως ανεπάγγελτο και υποστήριζε τον Κ. Κόκκορη, και μάλιστα το 2014 πέρναγε γραμμή δαγκωτό ΚόκκορηςΣας θυμίζουμε ότι από το δικό μας μετερίζι πέρασαν τα δελτία τύπου σχεδόν όλων των υποψηφίων παρατάξεων, ενώ ορισμένοι τσέπωναν αδήλωτο χρήμα εμμένοντας αποκλειστικά στην επανεκλογή Κόκκορη'' .
Διαβάστε στη συνέχεια όσα αναφέρει, έχοντας ως τίτλο ''Το ανίατο σύνδρομο του αλητοκουρή της Γλυφάδας '',  τα οποία γι' άλλη μια φορά είναι συκοφαντίες και ύβρεις, όσο οι ουραγοί, υβριστές, και εξαγορασμένοι, απολαμβάνουν  το δημοτικό χρήμα, χωρίς να εκπροσωπούνται συνολικά οι συμπολίτες μας, και χωρίς να υπάρχει κάλυψη όσων εξήγγειλε προεκλογικά ο Γ. Παπανικολάου.

Τονίζεται ότι πουθενά δεν αναφέρθηκε ο όρος ''τραπέζι'' από τη δική μου πλευρά, άρα ο πραγματικά ψυχασθενής, του οποίου ο εγκέφαλος γεννά από ψεύδη μέχρι ανύπαρκτες καταστάσεις, γι' άλλη μια φορά δημιουργεί εντυπώσεις και καταστάσεις από το δικό του οργανικό ψυχοσύνδρομο. Μάλλον λόγω ηλικίας !

Το φίλοι μου αναφορικά με συμπολίτες μας, να το αναφέρει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι ούτε ο Ηλίας Ζαχαριάδης, ούτε ο Α. Γιαννακόπουλος, υπήρξαν η είναι προσωπικοί μου φίλοι. Είναι συμπολίτες μας, Γλυφαδιώτες, όπως είναι και χιλιάδες άλλοι.

Αρκετές φορές βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο με τον Γ. Παπανικολάου , και ειδικότερα στις ημερίδες που είχε διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε σε απόσταση μισού μέτρου, όμως από τις εν λόγω απουσίαζε ο κατ' επάγγελμα ψεύτης, και συκοφάντης ολκής. 

Το θέμα είναι ότι προσωπικά ποτέ δεν ξεπουλήθηκα, και είμαι κάτοχος - δημιουργός ανεπτυγμένης τεχνολογίας, την οποία προτείναμε στο δήμο και ο δήμαρχος κωφεύει.

Στον αντίποδα ο γνωστός τοπικά ως παρασιτικά διαβιώντας Καρα - χάλιος διαδραματίζει ρόλο χλεύης, συκοφαντιών, ύβρεων, και λαϊκισμού, και επισκεπτόμενος μυστικά το δημαρχείο, η ακόμα επικοινωνώντας με μια σειρά αμφιβόλου ηθικής αιρετούς, επιχειρεί κάθε φορά να αποσπάσει χρήματα από το δημοτικό χρήμα , ανεξάρτητα ποιος είναι δήμαρχος - δημοτική αρχή, ενώ στη συνέχεια αυτοβαφτίζεται δεξιός !

Όνειδος η εν γένει λειτουργία του, η οποία ουδεμία σχέση είχε η έχει με τη δημοσιογραφία, και ειδικότερα πρέπει να είναι άτομο το οποίο διέπεται από κακία, εμπάθεια, και φασιστικού τύπου καταβολές, διότι επιτίθεται καθημερινά σε δικούς του φίλους, με τους οποίους ενίοτε βρισκόταν σε καφετέριες, σε τραπέζια, κ.α., και ακόμα και στις εποχές που ο δήμος Γλυφάδας ήταν - και είναι ''τσίρκο'' παρατρεχάμενων και αυλοκολάκων, ο ίδιος καθόταν δίπλα σε όσους σήμερα βρίζει συστηματικά.

Το να δίνουμε συνέχεια στις επιθέσεις φασιστών καθώς και εξαγορασμένων θεωρείται ανούσιο, διότι οι συμπολίτες μας κρίνουν επί του συνόλου, και κανείς δεν επηρεάζεται από εξαγορασμένους. Κυρίως οι νέοι/ες συμπολιτών μας, έχοντας μπροστά τους το ''Γολγοθά'' που θα ανέβουν τα επόμενα χρόνια, και γνωρίζοντας ποιοι αποκομίζουν και ποιες μεθόδους ακολουθούν, διαθέτουν επάρκεια εγκεφάλου ώστε να κρίνουν. Δοκιμάστε να πείτε δημόσια μια αλήθεια κατά του χάλιου, και εν γένει για τα τοπικά μας χάλια, και θα αντιμετωπιστείτε αμέσως κατά τον ίδιο φασιστικό τρόπο.

Στον κατ' επίφαση εκδότη και ''δημοσιογράφο'' αναφέρω : Εμείς δεν είμαστε Γλυφαδιώτες ; Μήπως έχει το προνόμιο ο ίδιος, η μήπως κάποιοι άλλοι σε τοπικό επίπεδο ;

Ο άθλιος υβριστής, και ενίοτε εξαγορασμένος πότε από τον ένα και άλλοτε από τον άλλο, ας μας αναφέρει αν η μήνυση έγινε από τον ίδιο, η για λογαριασμό κάποιου εντολέα του, διότι ο υποφαινόμενος δεν έχει εντολείς, και αυτό θα αποδειχθεί δικαστικά. 

Προσωπικά δεν χωνεύω - φτύνω οτιδήποτε μου χαλά την γεύση. Όπως δείχνουν όλα , ενώ διατείνεται ότι πράττει σάτιρα, αποδεικνύεται ότι δεν διαθέτει ίχνος από αίσθηση του χιούμορ.

Διαβάστε όσα γράφει και τα συμπεράσματα επαφίενται στη κρίση σας. ( Τονίζεται ότι ως δημοσιογράφος περνώ δημόσια όσα αναφέρει, ας πράξει το ανάλογο αν είναι δημοσιογράφος. ) Τόσο οι τοπικοί δημοσιογράφοι, όσο και πέραν της πόλης μας, έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν αν όσα λαμβάνουν χώρα από τη πλευρά Καραχάλιου, έχουν κάποια σχέση με την δημοσιογραφία.

* Η φωτογραφία, ο τίτλος, καθώς και το κείμενο που ακολουθεί, είναι από την ανώνυμη ανάρτηση του εν λόγω, η οποία σαφώς χρηματίζεται από συγκεκριμένα τοπικά κέντρα ώστε να διαβάλουν για ιδίων όφελος. Η ολότητα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

* Αν υπήρχαν ευσυνείδητοι εκπρόσωποι των δημοτών στα δημοτικά έδρανα, αντί ορισμένων (....), οι οποίοι/ες συμπράττουν σε απαρτία για πιστώσεις εκατομμυρίων, και απ' αυτά τα χρήματα λαμβάνει μερίδιο  ο κατ' επάγγελμα συκοφάντης - υβριστής, ήδη έπρεπε να έχει υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση.

ΤΟ ΑΝΙΑΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΟΚΟΥΡΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο τύπος χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Σαφώς και ο αλητοΚουρη-δομένος της Γλυφάδας θα πρέπει να πίνει ληγμένα. Σαφώς και το θολωμένο του μυαλό θα πρέπει να βρίσκεται σε σύγχυση αφού ποτέ δεν είπα ότι ο εν λόγο δημοσιογραφίσκος έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον δήμαρχο, κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί, ακόμα και στην σφαίρα της φαντασίας.

Όσο δε για την κριτική μου στο παρελθόν σε δημοσιεύματα που αφορούσαν τον δήμαρχο έχω πολλάκις αναφερθεί και το θέμα έχει πλέον εξαντληθεί, επειδή όμως δεν είμαστε της ίδιας σχολής για να μην θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω και θέλω να δικαιολογηθώ θα πω ευθαρσώς δημόσια αυτό που καθημερινά βιώνουν οι Γλυφαδιώτες. 

Ο Παπανικολάου με τα έργα που κάνει στην Γλυφάδα και που θα μείνουν για τις επόμενες γενιές, μας έχει κυριολεκτικά τρελάνει ΟΛΟΥΣ. Αυτή είναι η απάντηση μου κι όσο κατάλαβε κατάλαβε, άλλωστε σήμερα και οι τυφλοί μπορούν να δουν ότι καθημερινά η Γλυφάδα αλλάζει όψη, κι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε (παρεκτός βέβαια από τους μικρόψυχους κι αυτούς που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία), ότι η Γλυφάδα με δήμαρχο τον Παπανικολάου έχει αφήσει πίσω της την μιζέρια και διανύει ημέρες λάμψης, ακτινοβολίας, αίγλης.

Ας μας πει δημόσια ο «βρωμιάρης» αυριανιστής ποια είναι τα δημόσια αποκλειστικά ψέματα που χρόνια διοχετεύω? Ας μας πει εκτός από την αφεντιά του σε ποιον άλλον πολίτη έχω υποβάλλει μήνυση? Και πάλι θα την κάνει γυριστή και θα πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς φυσικά να απαντήσει.

Για την ταμπακέρα δεν μας είπε τίποτα. Τι γίνεται με τον «εκλεκτό» εντολέα του με το πλούσιο ποινικό μητρώο Γιαννακόπουλο? Τι γίνεται με τον συνεργάτη του ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφο με τον μισό ποινικό κώδικα Ζαχαριάδη? Έχει ο σθένος και το αντριλίκι να δημοσιεύσει ποιοι πραγματικά είναι οι «εντιμότατοι» φίλοι του?

Είστε τόσο ηλίθιοι που μόνοι σας σκάβετε το λάκκο σας, γι αυτό λοιπόν αλητοΚουρη-δομένε πριν μαγειρέψεις όπως λες και πριν φας το τσουχτράκι, σκέψου βλάκα πρώτα, αν μπορείς να το χωνέψεις.

Υ.Γ. του ''Γ'': Αν και μεγάλος σε ηλικία Καρα - χάλιο αρέσκεσαι στη «κιναιδεία», και το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι ενοχλείσαι με όσα  εσύ έχεις γράψει  δημόσια, διότι από τον ''Γ'' περάσαμε όσα αναφέρεις ο ίδιος, άρα που επιτίθεσαι και ποιόν βρίζεις ; Eίσαι τόσο πολύ ενοχλημένος με τον πρότερο βίο σου ?


Υ.Γ 1: Ο ''αλητο - Κουρής'' για τον υβριστή, Γιώργος Κουρής, ελπίζουμε να παρακολουθεί τα τοπικά δρώμενα της Γλυφάδας, και δεδομένου ότι καθυβρίζεται και ο ίδιος, δια μέσω όσων αναφέρει ο Ιωάννης Καραχάλιος, κάτοικος Σαρωνίδας, οδός Αρτέμιδος, να τον στείλει στον εισαγγελέα. Ο εν λόγω, Ι. Καραχάλιος, παριστάνει τον δημοσιογράφο, και επί αρκετά χρόνια διασύρει προσωπικότητες , με σωρεία συκοφαντιών και ύβρεων, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται ως '' συνήγορος υπεράσπισης '' , κόλακας, και υποστηρικτής όσων καθύβριζε.

Υ.Γ 2: Ως οχετός η λειτουργία του αρμόζει σε ένα φρεάτιο, και άλλωστε είναι τόσο αγνώμων που σκόπιμα παρακάμπτει ότι λόγω ημών έχει ωφεληθεί , διότι εμείς πριν από χρόνια περάσαμε τοπικά στη Γλυφάδα τη διαφήμιση με τους Φοίνικες, και ο ίδιος αποκόμισε . . . ( Σε αντιδιαστολή με εμάς, το παράσιτο δεν έχει προτάξει - προτείνει ποτέ το ελάχιστο, ούτε για το τόπο, ούτε για το κοινωνικό σύνολο.)

Υ.Γ 3: Από άτομα αυτού του επιπέδου, στον κατάλληλο χρόνο, να αναμένεται ξανά ανάλογα πισώπλατα μαχαιρώματα, όπως του 2014, τύπου ''Δαγκωτό Κόκκορης''.

Υ.Γ 4: Οι εικονιζόμενοι στα δημοτικά έδρανα, θα εμφανιστείτε ξανά το 2019 αξιώνοντας ψήφους από τους κατοίκους Γλυφάδας δεδομένων όσων ισχύουν και με τη δική σας συνδρομή ; Οι συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν πότε, και πως, από τον δήμο, συνδράματε το κοινωνικό σύνολο, ώστε να υφίσταται πολιτικός και κοινωνικός πολιτισμός. Ο Καρα-χάλιος επί αρκετά χρόνια ασκεί αλητεία, και έχει βαφτίσει την αλητεία του εφημερίδα της Γλυφάδας. 

Προσωπικά σας ζητώ ταπεινά συγνώμη, απ' όλους τους αναγνώστες - ιες , για το επίπεδο αυτού του θέματος, και αν θεωρείται ότι είναι ορθό αντί όσων έχουμε προτείνει, με αιτήσεις στο δήμο, τα οποία ψήφισαν χιλιάδες συμπολιτών μας, να υφίστανται και αύριο, όπως και στο εγγύς μέλλον, όσα εξυπηρετούν στενά συμφέροντα και προσβάλουν βάναυσα τη νοημοσύνη μας, να γίνεται συνολικά οπαδοί της ''σχολής'' επιθέσεων, συκοφαντιών, και ύβρεων του Καραχάλιου, την οποία σαφώς ορισμένοι χρηματίζουν,  κυρίως όσο αποκομίζουν.

* Προσωπικά αν ήμουν ανάλογης νοοτροπίας, από την πρώτη φορά επιθέσεων με ύβρεις και συκοφαντίες - συκοφαντικής δυσφήμισης - μέχρι και αυτή την επίθεση, αντί να απαντώ η να θέτω υπόψιν σας όσα αναφέρονται,
θα είχα καταθέσει τουλάχιστον 50 μηνύσεις - αγωγές, και ο Καρα - χάλιος θα έχανε όσα αποκόμισε πάνω και κάτω από τα τραπέζια. Το θέμα είναι τι θα γίνονταν στη συνέχεια τα Καρα-χαλάκια !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ανίατο σύνδρομο του αλητοΚουρή της Γλυφάδας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">