ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Παππάς προς Κ. Μητσοτάκη: Ναι ή όχι στη σύνθετη ονομασία ;

Με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός ψηφιακής πολιτικής Ν. Παππάς ερωτά την αντιπολίτευση, και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη, Ναι ή όχι στη σύνθετη ονομασία ;
Η ανάρτηση του υπουργού
« Ναι ή όχι στη σύνθετη ονομασία για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας; Απλό, επίμονο και καθαρό ερώτημα. Λοιπόν κ. ;».
» Η χώρα έχει δεχτεί συνθέτη ονομασία erga omnes από το 1995. Όλες οι κυβερνήσεις. Πλην των προχθεσινών ομιλητών του συλλαλητηρίου. Δύο είναι τα ερωτήματα: -Κερδίσαμε από τη διαιώνιση του προβλήματος; -Είναι προς το συμφέρον του λαού και του τόπου να έχουμε λύση;».
Στον αντίποδα ο πρόεδρος της ΝΔ αντί να απαντά σε όσα αναφέρει ο υπουργός, ανάρτησε μια συνέντευξη στο CNN. gr αναφερόμενος στον Ρουβίκωνα και στον Κουφοντίνα !

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης αντί να απαντά επί της ταμπακιέρας ενός μείζονος σημασίας εθνικού ζητήματος αναφέρει:

« Η ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση στον Ρουβίκωνα είναι προκλητική. Δίνονται ξεκάθαρες πολιτικές κατευθύνσεις στην αστυνομία να μην παρεμβαίνει σε τέτοιου είδους φαινόμενα, τα οποία, πολλές φορές μας διασύρουν και διεθνώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ανοχή γιατί πολλοί εντός του βλέπουν με συμπάθεια τέτοιες πρακτικές».

Επίσης ο Πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζει ότι είναι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Σήμερα στη χώρα εκτρέφεται μια νέα γενιά τρομοκρατών, η οποία στο πρόσωπό του βλέπει τον ιδεολογικό της καθοδηγητή, και υπό κανονικές συνθήκες ένας άνθρωπος, όπως ο Κουφοντίνας, θα έπρεπε να βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. 

Επαναλαμβάνει και τη θέση του για επαναφορά των φυλακών «Τύπου Γ».

Σημείωση του ''Γ'': Μήπως χρειάζεται για το πρόεδρο της ΝΔ να έρθει πάλι στο προσκήνιο η Γιάρος, η Λέρος, και η Μακρόνησος ;

Ως μικρή χώρα οδηγηθήκαμε στο σημείο να διαθέτουμε και CNN, όμως μια δημόσια δομή όλων των κατοίκων δεν διαθέτουμε στα Νότια προάστια Αττικής, ενώ την έχουμε αιτηθεί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Παππάς προς Κ. Μητσοτάκη: Ναι ή όχι στη σύνθετη ονομασία ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">