ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι εξάρτημα της μηχανής που έστειλε ανθρώπους στην αυτοκτονία

Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι εξάρτημα της μηχανής που έστειλε ανθρώπους στην αυτοκτονία αναφέρει η εφημερίδα Καραχάλιου.

Όσο μας καθυβρίζουν εμείς έχουμε υποχρέωση να επανερχόμαστε στις ημέρες ευημερίας και πολλών χρημάτων τα οποία κατέληγαν σε λίγους συκοφάντες και υβριστές, και σε όσα ισχύουν επί του παρόντος από όσους έβριζαν ώστε να κρίνουμε την αξία τους. 


Το 2014 ο σημερινός ένθερμος υποστηρικτής του Γ. Παπανικολάου, έγραφε για τον δήμαρχο. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι εξάρτημα της μηχανής της Νέας Δημοκρατίας που έστειλε ανθρώπους στην αυτοκτονία και άφησε νηστικούς εκατομμύρια ανθρώπους. 

Είναι σαφή όσα αναφέρονται από τον εν λόγω, και γι' αυτό το λόγο ο ίδιος, ο οποίος σήμερα επικαλείται ότι είναι δεξιός, επέλεξε να επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, ενώ είχε γίνει ο φανατικότερος υποστηριχτής του Κώστα Κόκκορη και της διοικήσεώς του.

Παράλληλα δεν άφησε ανέγγιχτο και τον τέως δήμαρχο Στυλιανό Σφακιανάκη.



Όσα αναφέρονται για το απατεωνίζον πολιτικό σύστημα, και κατά των νεοδημοκρατών Παπανικολάου - Βαρβιτσιώτη είναι ξεκάθαρα, όμως, ουδέποτε αναφέρθηκε από τη πλευρά του 'εκδότη', ότι τη περίοδο που άφηναν νηστικούς τους Έλληνες, και αυτοκτονούσαν χιλιάδες πολίτες, ο ίδιος έχαιρε αρκετών χρημάτων, υποστηρίζοντας το πολιτικό σύστημα, μόνο που υπήρχε μια διαφοροποίηση χρωμάτων - προσώπων.



Όσους και όσες έφυγαν από τη παράταξη του κ.Κόκκορη, προσχωρώντας στην παράταξη Γ. Παπανικολάου, και σε άλλες, ο αχαρακτήριστος τους χαρακτηρίζει ευθαρσώς ''ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ'', και αναφέροντας συγκεκριμένα '' Πως να χαρακτηρίζουμε όλους αυτούς που κάθε φορά πάνε κατά όπου φυσάει ο άνεμος ; Βεβαίως είναι σαφές ότι το ανάλογο ισχύει και με τον ίδιο, διότι αυτός αποδεικνύεται ότι πάει κάθε φορά κατά όπου φυσάει ο ''άνεμος''.

Είναι σαφείς ενέργειες, οι οποίες επί μακρόν, επί χρόνια, έχουν μείνει χωρίς σαφείς ενέργειες και σχολιασμό από τη πλευρά τόσο των θιγόμενων συμπολιτών μας, όσο και εν γένει από τη πλευρά των τοπικών παρατάξεων.

Ευθαρσώς η λειτουργία του εν λόγω ουδεμία σχέση είχε με την δημοσιογραφία, και οι τακτικές που χρησιμοποιούσε ήταν κατώτατης στάθμης , την οποία δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ούτε λαϊκισμό. Επιδίδεται επί χρόνια σε συκοφαντικές δυσφημίσεις.









Δείτε τη αναφέρει ο προχωρημένης ηλικίας συκοφάντης και για τον τέως δήμαρχο Σ. Σφακιανάκη, ο οποίος ήταν δεξιός και πολλά χρόνια το έκρυβε.



Οχι άλλο κάρβουνο

Τα πολιτικά κάρβουνα, αναφέρει για τον Γ. Παπανικολάου, τα οποία έπρεπε οι συμπολίτες μας να τα στείλουν στον αγύριστο . Όχι πια παλαμάκια στους πολιτικάντηδες ψιλικατζήδες ανέφερε, και όπως γνωρίζεται ο ίδιος έχει εκπέσει να είναι το κύριο παλαμάκι της Γλυφάδας.





Ο κ. Παπανικολάου γρανάζι μιας φθαρμένης μηχανής

Οι πολιτικοί και οι πάνες έχουν κάτι κοινό - Πρέπει να αλλάζονται και οι δυο συχνά αναφέρει επίσης για τον Παπανικολάου  και τονίζοντας ότι έχει στη τάξη του πρόσωπα λιμασμένα για χρήμα και εξουσία.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος  Παπανικολάου είναι κλώνος του χειρότερου πολιτικού συστήματος, και μάλιστα λέγοντας ότι είναι πολιτικά η συνέχεια του πέους (?) της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει φέρει τους πολίτες σε απόγνωση, σε αυτοκτονίες, και σε εκατομμύρια ανέργους, και αυτό καρατσεκαρισμένα οφείλετε στους ξετσίπωτους λαομπαίχτες πολιτικούς, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία.

Τέλος, όσοι και όσες γνωρίζεται τον βίο και τις ημέρες του εν λόγω, ο οποίος κάνει διαρκώς κωλοτούμπες και μεταπηδήσεις, κρίνεται επαρκώς τα πεπραγμένα του. 

Ο σημερινός δήμαρχος δεδομένων των προαναφερόμενων, έπρεπε να ακολουθεί διαφορετικού τύπου ''πολιτική'', διότι είναι θέμα χρόνου να υποστεί τη φθορά των ενεργειών του, και δεδομένου όσων ισχύουν με εμάς, τόσο από τις προηγούμενες διοικήσεις, όσο και από τη δική του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι εξάρτημα της μηχανής που έστειλε ανθρώπους στην αυτοκτονία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">