ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αποκηρύσσω τους κλέφτες

Εμείς σύμφωνα με όσα βλέπουμε και ακούμε τοπικά οφείλουμε να περνάμε δημόσια και κυρίως αντικειμενικά την άποψή μας.

Αποκηρύσσω τους κλέφτες 

Αν δεν υπήρχε διευρυμένη βλακεία πως οι λίγοι θα αποκτούσαν περιουσία ;

Είναι ένα σαφές ερώτημα στο οποίο μπορούν να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις σύμφωνα με όσα ισχύουν τοπικά στη Γλυφάδα, και εν γένει στη χώρα μας.

Όπως έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές οι κυριότερες αξίες παραμερίζονται στις μέρες μας, και η πλειονότητα έχει αναγάγει ως κύρια αξία την ύλη.

Αντί να υπερέχουν οι κύριες αξίες, με τις οποίες θα μπορούσαν να ωφεληθούν συνολικά οι πολίτες , στη περίπτωσή μας δημότες - δημότισσες, η εκτόπιση της διάνοιας αναγάγει την βλακεία , η αν προτιμάτε τις αισθήσεις ως βασική λειτουργία πολλών ανθρώπων.

Όσοι θυμάστε τις ραδιοφωνικές μας εκπομπές λέγαμε '' Σοσιαλιστές - υλιστές - ληστές '', καθώς επίσης, '' καπιταλιστές - υλιστές - ληστές ''.

Είναι οξύμωρο να ακούς μια κυρία να αναφέρει '' τι καλό δήμαρχο που έχουμε, που έφτιαξε μια παιδική χαρά και πηγαίνουμε και παίζουμε '', και να παραμένει στις εντυπώσεις της ύλης και των αισθήσεων αντί της διάνοιας και της ορθής κρίσης.

Έπειτα από τρία γεμάτα χρόνια νεοδημοκρατικής διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, [εξου και η φωτογραφία], την οποία στήριξαν Αλαφούζοι και Κυριακού, ( άλλωστε γιατί ; ), έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 100 εκ. ευρώ (?) στο δήμο Γλυφάδας, και ενώ η παιδική χαρά κόστισε χοντρικά 200.000 χιλ. ευρώ, κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι τα έργα στα οποία δαπανήθηκαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να κρίνεις με τις αισθήσεις, και εντελώς διαφορετική η προσέγγιση να κρίνεις με στοιχεία , με αριθμούς, και την διάνοια.

Εμείς ως κάτοικοι της συνοικίας Τερψιθέας - Άνω Γλυφάδας, πλην της παιδικής χαράς, η οποία όπως προαναφέραμε κοστίζει περίπου 200.000 χιλ. ευρώ, δεν γνωρίζουμε οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση στην περιοχή μας, άρα υπάρχει ένα κενό της τάξεως των 99,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Καλούμε δημόσια κάθε αρμόδιο να μας υποδείξει αν υφίσταται επί τρία ολόκληρα χρόνια ορθή διοίκηση και διαχείριση των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, και αν πράγματι τα χρήματα των συμπολιτών μας αξιοποιούνται ισομερώς.

Είναι σαφές ότι η περιοχή μας υπολείπεται αντιπολιτεύσεως, ενώ σε αυτήν βρίσκονται αρκετοί φανατικοί και εγκάθετοι , χωρίς δυνατότητα διάνοιας, δεδομένου ότι την διοχετεύουν άλλου !

Εμείς αποκηρύσσουμε τους κλέφτες της ορθής διοικήσεως οι οποίοι επί αρκετά χρόνια δεν αξιοποιούν ισομερώς τα παρεχόμενα χρήματα των συμπολιτών μας, και λειτουργούν κατά το δοκούν.

Οι φανατισμοί για τους εξαγορασμένους/ες και τους φανατικούς.

Η Γλυφάδα διαθέτει σειρά από πλατείες στις οποίες δεν έγινε μια ανάλογη παρέμβαση της πλατείας Καραϊσκάκη, και για εμάς προσωπικά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για τη νεολαία της περιοχής μας. Εννοούμε για όλους/ες χωρίς ιδεολογικές, κομματικές, και άλλες εξαρτήσεις.

Όπως θυμάστε ορισμένοι εμείς είχαμε προτείνει, μουσικό λύκειο, συμφωνική ορχήστρα, μουσική σκηνή, τοπικό μέσο, στάδιο το γήπεδο Τερψιθέας, και στο μέσον το γήπεδο, ( | ),  καθώς και ήπιες εγκαταστάσεις extreme sport. 
Κατάβαση Υμηττού με πρότυπα οχήματα σε ράγες - συρματόσχοινα, και τερματισμός στο γήπεδο Τερψιθέας. Διαδρομή από τα τρία βράχια του Υμηττού στο χώρο πάνω από το γήπεδο Τερψιθέας.  ( Είναι μια δική μας ιδέα δεκαετιών η οποία θα φέρει και διεθνή τουρισμό στη περιοχή μας )

Αναφορικά με την πλατεία Καραϊσκάκη, καθώς και την κεντρική της Γλυφάδας, θα τοποθετήσουμε εναέρια ποδήλατα για σωματική άσκηση, ψυχαγωγία, και συναγωνισμό. Μια πρότυπη ιδέα μας, η οποία πλέον βρήκε εφαρμογή, και υφίσταται , σαφώς όχι στη δική μας χώρα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

Υ.Γ.: Όσοι και όσες βιαστείτε να μας αναφέρετε και το νεκροταφείο, καλά κόλλυβα (?), όμως το νεκροταφείο είναι μια δομή για το σύνολο των κατοίκων, δεν είναι διοίκηση ισομέρειας στο σύνολο των συνοικιών μας.

* Όπως μας φέρονται ανάλογα φερόμαστε. Ως κάτοικοι γνωρίζετε πόσο χαμηλά έχουμε διαχρονικά το πήχη, διότι καυστικός δεν είναι σχεδόν κανείς σε τοπικό επίπεδο, ώστε ακόμα και με ανορθόδοξες μεθόδους να επιτυγχάνεται η απόκλιση των πεπραγμένων των αιρετών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αποκηρύσσω τους κλέφτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">