ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Έναρξη της Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Από 1η Φεβρουαρίου αρχίζει επίσημα η εφαρμογή της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στις γειτονιές του Ελληνικού περιμετρικά του μετρό, αναφέρει ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης. 

Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά και αν πετύχει θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες γειτονιές του δήμου μας που έχουν ανάγκη γιατί όπως και στους άλλους δήμους που εφαρμόζεται έχει ως κεντρική φιλοσοφία την διευκόλυνση των κατοίκων
Ελληνικού. 
 
Για να πετύχει όμως απαιτείται η καλή συνεργασία τόσο των κατοίκων που βρίσκονται εντός ζώνης και θα σταθμεύουν ελεύθερα στην μπλε ζώνη με την απαραίτητη κάρτα - άδεια , όσο και των επισκεπτών που θα μπορούν να σταθμεύουν μόνο στην λευκή ζώνη για λίγες μόνο ώρες με την κάρτα χρονοχρέωσης. 


Η Αυτοδιοίκηση είναι για να δίνει λύσεις και μετά από 2 1/2 χρόνια απίστευτης γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας κάνουμε πράξη μια ακόμα προεκλογική μας εξαγγελία για νοικοκύρεμα στους δρόμους και στις γειτονιές μας που επικρατεί κυκλοφοριακό χάος. 


Να σημειωθεί ότι όσοι αφήνουν αυτοκίνητα εντός της ζώνης χωρίς πινακίδες θα απομακρύνονται ταχύτατα από την υπηρεσία μας. Κάρτες χρονοχρέωσης οι επισκέπτες μπορούν να προμηθεύονται από όλα τα περίπτερα επί της Λεωφόρου Ιασωνίδου.


Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς πριν από χρόνια είχαμε αναφερθεί στο κυκλοφοριακό χάος στις οδούς του Ελληνικού, και αναφορικά με το μέτρο ο χρόνος και οι κάτοικοι θα δείξουν αν θα αποδώσει. Αναφορικά με την απόδοση των υπολοίπων, πάλι ο χρόνος θα δείξει.

 * Υπήρχαν πολλά ορθογραφικά λάθη στην διατύπωση της ανακοίνωσης τα οποία διορθώσαμε. ( Μάλλον λόγω κεκτημένης )

* Να δούμε πότε θα αξιωθεί ο δήμος Γλυφάδας να μας προσκομίσει την άδεια του ΓΛΥΦΑΔΑ FM που μας λήστεψαν το 90 - 91 ως Νέα Δημοκρατία ενώ αναβάθμιζαν μονομερώς τον Αλαφούζο καθώς και τον Κυριακού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Έναρξη της Ελεγχόμενης Στάθμευσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">