ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε αντιπρόεδρε μεριμνήστε άμεσα για τη τήρηση του Ελληνικού Συντάγματος

Κύριε Αντιπρόεδρε / κύριε Αναπληρωτή Πρωθυπουργέ, Γιάννη Δραγασάκη, ως ηλικιακά μεγαλύτερος του πρωθυπουργού , Αλ. Τσίπρα , ευελπιστούμε να υπάρχει διευρυμένο επίπεδο αντιλήψεως , δεδομένης της αρμοδιότητάς σας στη Κοινωνική Πολιτική της Κυβερνήσεως.

Μολονότι ο πρωθυπουργός , έπειτα από σειρά αιτήσεων μας , καθώς και επισημάνσεων , αναφορικά με όσα τελέστηκαν κατά του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM , δεν εξεδήλωσε κανένα ενδιαφέρων , καλείστε εσείς ως αναπληρωτής επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Για εμάς αποτελεί ευθεία προσβολή η αποστασιοποίηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, επί τρία ολόκληρα χρόνια, σε ένα τοπικό ζήτημα το οποίο πλην του Συντάγματος άρθρο 5 παρ. 2 , καθώς και 5 Α , ενέχει ευθέως και με σκοπιμότητα παραβίαση του άρθρου 7 παρ. 2.

Η χώρα μας είναι μικρή, και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε σε κάποιο βαθμό, όπως γνωρίζουμε και ποια είναι η αληθινή Ιστορία πίσω από οποιοδήποτε τομέα του τόπου μας.

* Επισημαίνεται ότι η δικαστική οδός δεν μας καλύπτει, και οι λόγοι είναι αναρίθμητοι. Ο βασικός λόγος που καλέσαμε την σημερινή κυβέρνηση επί του συγκεκριμένου ζητήματος είναι σαφής.

Σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας, δεδομένων των προσωπικών, κομματικών, συντεχνιακών, και λοιπών συμφερόντων - σκοπιμοτήτων, επί σειρά ετών υφίσταται μια άτυπη συμμαχία συμπολιτών μας με στόχο την Φυσική μας εξόντωση.

Το οξύμωρο είναι ότι πλειάδα των στελεχών που σχεδόν καθημερινά βρισκόμαστε σε εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις, απεργίες, συλλαλητήρια, πορείες, ομιλίες, περιοδείες, κ.α., καταλαμβάνουν σημαίνουσες θέσεις, και είτε χαράσσουν πολιτικές αναφορικά με την Ραδιοτηλεόραση, είτε συναινούν με όσα χαράσσονται για την εξυπηρέτηση των ολιγαρχών και της διαπλοκής. 

Η απαξία στο πρόσωπό μας , και όσα πρεσβεύουμε, η οποία διαμορφώθηκε τεχνηέντως από στελέχη της ' αριστεράς ' τέως και νυν , δεδομένων όσων σχεδίασαν και μεθόδευσαν για το προσωπικό τους όφελος, κατάμαρτυρά τη σαθρότητα της κοινωνίας μας.

Επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή, και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αλλοιωθούν σημαντικά τα πραγματικά στοιχεία, όπως και η Ιστορία του τόπου και όλων ημών, τονίζεται ότι ο υποφαινόμενος σε εποχές που δεν υπήρχαν , ψηφιοποίηση του δημοσίου, ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, καθώς και διαδίκτυο , sosial media - ιστοσελίδες, στις Ραδιοφωνικές του εκπομπές έχει περάσει πάμπολλες φορές τις ιδέες του, καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις, ( κάποιες εξ ' αυτών κατατέθηκαν ετεροχρονισμένα σε δήμο και κυβερνήσεις ), ενώ ουδέποτε υπήρξε ανταπόκριση και απόδειξη εκπροσώπησής μας. 

Τα τελευταία χρόνια , και δεδομένων σειρά ΔΙΩΞΕΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ σε βάρος μας οι οποίες έχουν προηγηθεί, καθώς και συντονισμένων ενεργειών , οι οποίες αποσκοπούσαν στην φυσική μας εξόντωση για τον έλεγχο του δήμου από συγκεκριμένα αστικά κόμματα , και την ευημερία των ιδίων και των ημετέρων τους, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες πόσα από αυτά έχουν υιοθετηθεί και ακολουθούνται κατά κόρον - βήμα προς βήμα - και με την υποστήριξη όσων παρανόμησαν και παρανομούν εις βάρος μας ώστε να πετύχουν την φυσική μας εξόντωση.

Κατόπιν της ενημερώσεως που έγινε σε υφισταμένους της αρμοδιότητάς σας, είτε μεριμνήστε άμεσα για τήρηση του Ελληνικού Συντάγματος, είτε αποδεσμεύστε σε έτερους την διακυβέρνηση της χώρα μας ώστε να επιτευχθεί συντομότερα ο σχεδιασμός τους.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 
ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
Πρωτεργάτης της Ιδιωτικής ΡΤ.
glyfadaweb@gmail.com 

* Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς λειτουργία και ενώ το σύνολο των διαπλεκόμενων που δημιούργησε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στο απυρόβλητο χωρίς άδειες λειτουργίας και με σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων. 

Στις ακρότητες που ισχύουν σε βάρος μας απαντάμε με ακρότητες - και * είναι θέμα χρόνου τι θα συμβεί σε τοπικό επίπεδο, διότι εμείς δεχτήκαμε επανειλημμένα τις συντονισμένες διώξεις και κατασχέσεις, ενώ τους ημέτερους τους φρόντιζαν με ιδιαίτερη προσοχή, και εξακολουθούν.

Σύντομα θα παρέχετε πολλές ''άδειες'', Εθνικές, Περιφερειακές, Τοπικές, Ψηφιακές, Τηλεοπτικές, Ραδιοφωνικές, ενώ σε εμάς δεν παρείχαν τη μια τοπική που δικαιωματικά μας αναλογούσε, και όπως όλα δείχνουν και επί ημερών σας δεν διαφοροποιείται το ελάχιστο διότι το Ε.Σ.Ρ συνεχίζει να ελέγχεται από τη ΝΔ.

Η δημόσια διαμαρτυρία μας - Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια

* Αν δεν υπάρξει η δικαίωσή μας μετά απ' όσα ισχύσουν και με τη ραδιοφωνία, δεν θα υπάρχει τοπικά λειτουργία ψηφιακής τηλεόρασης και ψηφιακού ραδιοφώνου, πλην μιας κάρτας μηνυμάτων σε όλα τα μπουκέτα digea, και σε ότι άλλο προκύψει, και αυτό το δικαίωμα μας το παρέχει η ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος. (Μοναδικός γνώμονας η δικαίωσή μας, και αναφερόμαστε στην κατάλυση της δημοκρατικότητας των ερτζιανών για τα διαχρονικά οφέλη ημέτερων διαπλοκής και ''εξυπηρετητών''.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε αντιπρόεδρε μεριμνήστε άμεσα για τη τήρηση του Ελληνικού Συντάγματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">