ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δείτε τι γίνονται τα χρήματά σας

Γλυφάδα: Είναι σαφές ότι από εμάς στον ''Γ'', που μας χαρακτηρίζουν άθεους, έχουν περάσει πάμπολλες φορές δελτία τύπου και ανακοινώσεις της τοπικής Μητροπόλεως , σε πλήρη αντιδιαστολή τοπικών εντύπων - εφημερίδων, site , κ.α.

Το να ασκήσεις κριτική επί των πεπραγμένων των εκάστοτε αιρετών ελοχεύει τον κίνδυνο να δημιουργήσεις αντιπάθειες, τόσο στο κύκλο των αιρετών - πολιτικών, ( μας αφήνει αδιάφορους ), όσο και στους κόλπους της εκκλησίας και των πιστών.

Εμείς όμως δεν μασάμε τα λόγια μας. Η δημοτική αρχή του τέως ευρωβουλευτή Παπανικολάου, ο οποίος φροντίστηκε γι' άλλη μια φορά από το κόμμα του και συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας, ( οι λόγοι είναι σαφείς και ευνόητοι ), αντί να αποδεικνύει την ανταποδοτικότητα των χρημάτων όλων των κατοίκων Γλυφάδας, συνεχίζει τις πεπαλαιωμένες πολιτικές.

Αρχικά μερίμνησε για δεκάδες ημέτερους με πάσης φύσεως ρουσφέτια, και εν συνεχεία καταπιάστηκε με πολιτικές βιτρίνας, με έμφαση ''χαρακτηρισμένους δημόσιους χώρους'' , όπως πλατείες με παιδικές χαρές, κεντρικά σημεία, και κυρίως με ''ράβε - ξήλωνε''.

Σε μια πόλη με πολλές συνοικίες, όπως Άνω Γλυφάδα, Τερψιθέα, Αιξωνή, Πανιώνια, Πυρνάρι, Εργατικών Στελεχών, Λαρίσης, Αίγλη, κ.α., που η εγκατάλειψη από τη πλευρά του δήμου είναι εμφανής,  οι κατά τόπους υποστηριχτές της ΝΔ έχουν εκλεγεί κυρίως για την εξυπηρέτηση ημέτερων ενώ ακόμα και στις γειτονιές τους τα σημάδια εγκατάλειψης είναι εμφανή.

Συγκεκριμένα: Στην Τερψιθέα εξεδήλωσαν ενδιαφέρον αρκετά στελέχη αστικών κομμάτων, τα οποία αλιεύουν ψήφους από τοπικές καφετέριες, καφενεία, και μικροεπιχειρήσεις, ενώ στις γειτονιές της περιοχής δεν έχει γίνει η ελάχιστη παρέμβαση, καθιστώντας σαφές ότι οι δημότες πληρώνουν χωρίς να υφίσταται ανταποδοτικότητα των χρημάτων τους.

Στον αντίποδα, όπου υπάρχει εκκλησία υπήρξαν σειρά ενεργειών ώστε να πιστωθεί το δημοτικό χρήμα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η ανάπλαση του προαύλιου χώρου του Αγ. Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, όπου ενώ υπήρχαν πλάκες τις ξήλωσαν ώστε να γίνει νέα πλακόστρωση. 

Το επιχείρημα ότι ήταν παλιές - τριμμένες, εμάς δεν μας πείθει, και παράλληλα είναι βέβαιο ότι δεν θα πείσει πολλούς συμπολίτες μας, και κυρίως στις συνοικίες που προαναφέραμε σύμφωνα με όσα ισχύουν σε αυτές περισσότερα από 40 χρόνια.

Η ΝΔ επιχειρεί την εύνοια σε όλα τα επίπεδα , με έμφαση τη τοπική Μητρόπολη , είναι ξεκάθαρο, ενώ στις συνοικίες μας , στις γειτονιές μας, δεν έχει υπάρξει ίχνος παρεμβάσεως, και είναι σαφές πόσες φορές ενημερώσαμε τους αρμοδίους.

Όπου ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά, ενώ τα χρήματα των συμπολιτών μας δεν έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, και παράλληλα πλήττονται οι ζωές μας για την ευημερία των ημετέρων συγκεκριμένου κόμματος , η ανατροπή τους αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όσων γνωρίζουν τα ισχύοντα στη πόλη μας.

Παρεμπιπτόντως, τακτικά περνάγαμε από τον Α. Κωνσταντίνο , και για εμάς δεν υπήρχε έντονο πρόβλημα, σε αντιδιαστολή πολλών συνοικιών μας, στις οποίες δεν υπάρχουν ούτε δρόμοι, ούτε πεζοδρόμια, ούτε πλάκες, και οι δρόμοι σε πολλά σημεία είναι επικίνδυνοι με τρύπες, μπαλώματα και εσοχές, ενώ η δημοτική αρχή δεν δίνει έμφαση για παρεμβάσεις.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Υ.Γ.: Για αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζεται ότι δεν είμαστε κατά των αναπλάσεων, επισημαίνεται όμως ότι: Δεν υφίσταται ορθή διαχείριση με αναλογικότητα , χρονική ιεράρχηση, σεβασμό στο σύνολο των κατοίκων, και μέριμνα για το σύνολο των τοπικών προβλημάτων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δείτε τι γίνονται τα χρήματά σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">