ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Διαπλοκής συνέχεια . . .

Τη Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, και συγκεκριμένα στις 18:32, ο εκ παραθύρου βολεμένος στο δήμο Γιάννης Σκούφης, και αμειβόμενος επί  τρία χρόνια με ανανεούμενες συμβάσεις, στην σελίδα που διατηρούσε ως ''ΝΟΤΙΑΜΑΤΙΑ'' είχε αναρτήσει  πόσο πολύτιμος θα ήταν στο δήμο ο αποτυχών υποψήφιος Νίκος Τσιώλης.

Σύμφωνα με όσα ακολούθησαν και γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ,  πολύτιμος δεν αποδείχθηκε, διότι απέτυχε στις εκλογές , και στη συνεχεία, όπως και στη περίπτωση του Γιάννη Σκούφη, ο Παπανικολάου αποδεικνύοντας πως ''θα γνωρίζει κάθε δημότης που καταλήγει μέχρι και το τελευταίο ευρώ'',  φρόντισε και ο εν λόγω να λαμβάνει παράνομα αποδοχές από το δήμο ώστε να μεγαλώσει η παρέα των αμειβομένων αργόσχολων ''κολλητών''.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία τα εξετάζουν χιλιάδες συμπολιτών μας, παράλληλα όμως ίσως τους έχει διαφύγει ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία συνδέουν Παπανικολάου, Τσιώλη, Σκούφη, Σίνο.

Δείτε στη συνέχεια:

Για όσους και όσες παρακολουθούν τα τοπικά δρώμενα της Γλυφάδας, σαφώς δεν θα τους έχει διαφύγει η περίπτωση των ''Φυτών Αλεξίου'' ύψους 1,5 εκατ. ευρώ , με εμπλοκή της εταιρίας Σίνου, και κατά περίεργο τρόπο Σκούφης - Καραχάλιος έχουν ένα κοινό την ''κήπων οδός'' Σίνου.

Δεδομένου των προαναφερόμενων, και σύμφωνα με το γεγονός ότι και οι δυο είναι βαμμένοι ''γαλάζιοι'' , καθίσταται αυταπόδεικτο τι πράττεται από τη πλευρά όσων ''τρύπωσαν'' στο δήμο ως κακοδιαχειριστές του δημοτικού χρήματος, διότι εκτός του γεγονός να μισθώνουν και τους δυο , σε διαφορετικό καθεστώς, αποδεικνύεται καθολική σχέση διαπλοκής.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι αξιώνουμε δημόσια να μας παρέχουν και οι δυο, Σκούφης - Καραχάλιος, για ενημέρωση των συμπολιτών μας τις δημοσιογραφικές τους ταυτότητες, αν υπάρχουν, και παράλληλα αν υπάρχει έστω και σε ένα από αυτούς ταυτότητα, να μας θέσει δημόσια ποιοι δημοσιογράφοι υπέγραψαν ώστε να τις αποκτήσουν.

Η πολιτικο-ιδεολογική τοποθέτηση του κάθε ενός είναι αναφαίρετο δικαίωμα, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα των εμπλεκομένων όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας.

Επί σειρά ετών οι συμπολίτες μας διαπιστώνουν ότι τα αστικά πολιτικά κόμματα, οι ημέτεροι τους, καθώς και οι διορισμένοι και ψηφοφόροι αυτών, διαπλέκονται, ενώ στον  αντίποδα, το μεγάλο σώμα των συμπολιτών μας πληρώνει το μάρμαρο, χωρίς να υφίσταται ίχνος δικαιοσύνης, και κυρίως των δικαστικών ''λειτουργών'' τους οποίους επί δεκαετίες τους έχουν και αυτούς διαπλεκόμενους ώστε να καλύπτονται τα ιδιοτελή - προσωπικά τους συμφέροντα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 

Τέσσερις δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις.

Το 2019 εφιστούμε ιδιαίτερη προσοχή σε όσους παρουσιάστηκαν τοπικά ως δημοσιογράφοι - εκδότες. (Δεν αποδεικνύεται επί αρκετά χρόνια, αντιθέτως αποδεικνύεται η διαπλοκή)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Διαπλοκής συνέχεια . . . Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">