ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Πολλά ψέμματα και κλεψίματα με αυτή τη δημοτική αρχή

Όπως γράφει η notia press ''ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΓΚΑΡΑΖ'' του δήμου Γλυφάδας, και συγκεκριμένα στη πόλη μας σε όλα τα επίπεδα ισχύει διευρυμένο πλιάτσικο και το ο κλέψας του κλέψαντος. Το 2019 είναι εξαρτώμενο από τους κατοίκους αν θα αλλάξει ο συντελεστής η αν θα πληρώνουν τα επόμενα χρόνια περισσότερο το μάρμαρο. Το θέμα είναι να λειτουργήσει η νόηση αντί των αισθήσεων και των ρηχών προσεγγίσεων. 

Στο έλεος των κάθε λογής απατεώνων και κλεφτρονιών έχει αφεθή το Δημοτικό γκαράζ του Δήμου Γλυφάδας. Μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα κλοπής σοβαρών οικονομικών συσκευών από το Γκολφ, τα δίποδα ποντίκια αλωνίζουν τώρα και το γκαράζ.

Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποιο κρούσμα κλοπής στο γκαράζ αλλά φαίνεται οτι τα ενημερωμένα κλεφτρόνια ήξεραν πότε θα χτυπούσαν.

Μετά τα εργαλεία των κηπουρών, τα εργαλεία των σιδεράδων, τα εργαλεία των ηλεκτρολόγων, και τα εργαλεία του συνεργείου, ακόμη και τα 10κιλα των χρωμάτων, οι ενημερωμένοι κλέφτες χτύπησαν ένα καινούργιο πλυντήριο ρούχων που μόλις είχε αγοραστεί και είχε τοποθετηθεί έξω από το σημείο που θα το έβαζαν. 

Ακόμη ήταν μέσα στην κούτα του και τυλιγμένο στα ναϋλον από την αποθήκη που το είχαν φέρει οι μεταφορείς. Το πλυντήριο αυτό, μάρκας Miele, ήταν για το πλύσιμο των ρούχων και φορμών των υπαλλήλων και μόλις είχε μεταφερθεί εκεί. Το συμβάν έγινε την Κυριακή το πρωί από τις 10.30 μέχρι το μεσημέρι.

Η αστυνομία επιλήφθηκε του γεγονότος και πήρε αποτυπώματα από το σημείο που ήταν τοποθετημένο το πλυντήριο. (Τα γέλια κάνουν καλό στην υγεία). Οι δράστες αναζητούνται (χαχαχαχαχαχαχα) από την αστυνομία.

Απορίας άξιον είναι πως οι κλέφτες ήξεραν οτι εκείνη την ημέρα τοποθετήθηκε εκεί το πλυντήριο, πως δεν τους πήρε είδηση ο φύλακας της πύλης που είναι μόλις 30 μέτρα από το σημείο εκείνο της κλοπής και πως ο φύλακας δεν "είδε" ένα φορτηγό να μεταφέρει το πλυντήριο, πως έφυγε από την πύλη χωρίς τα συνοδευτικά έγγραφα κλπ.

Φήμες οτι ο φύλακας βοήθησε τους κλέφτες να σηκώσουν το πλυντήριο θεωρούνται ανακριβείς.

Η φήμη οτι έκλεψαν τα κλεφτρόνια και την αντιδήμαρχο κ. Καυκά, φαίνεται οτι είναι αναληθής.

Όπως επίσης οτι κάποιες φήμες λένε οτι τα ποντίκια κρύφτηκαν στο Δημαρχείο θεωρούνται αβάσιμες.

Γενικά πολλά ψέμματα και κλεψίματα με αυτή τη δημοτική αρχή....
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Πολλά ψέμματα και κλεψίματα με αυτή τη δημοτική αρχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">