ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καρμπόν πιστώσεις Παπανικολάου για οικοδομικά υλικά

Επαναφέρουμε το τοπικό ζήτημα των πεζοδρομήσεων και των πλακοστρώσεων το οποίο αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της σημερινής δημοτικής αρχής.

Τονίζεται ότι το προεκλογικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής του τέως ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Παπανικολάου, δεν υπάρχει στις μηχανές αναζήτησης, άρα κανείς δεν ενδέχεται ψάχνοντας να δει και να διαπιστώσει ποιες ήταν οι υποσχέσεις και τι ισχύει έπειτα από τρία χρόνια. ( Είναι έγγραφο PDF, με εικόνες, άρα τίποτα δεν υπάρχει στις μηχανές αναζήτησης. )

Η δέσμευση βελτιώνουμε τα πεζοδρόμια της πόλης, αντικαθιστούμε τις σπασμένες πλάκες, κατασκευάζουμε πεζοδρόμια και ράμπες όπου δεν υπάρχουν, μέχρι σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν έχει καλυφθεί, ενώ αντιθέτως έχουμε τα πειστήρια του ''ράβε - ξήλωνε'' σε συγκεκριμένα σημεία της Γλυφάδας στα οποία υπήρχαν και πεζοδρόμια και πλάκες.

Έχουμε σειρά από καταγγελίες συμπολιτών μας, καθώς και δημόσιες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, στις οποίες κατηγορείτε ο δήμαρχος για διασπάθιση του δημοτικού χρήματος. 

Συγκεκριμένα: Από τις ημέρες της σημερινής διοικήσεως δυο αποφάσεις καρμπόν η μια με ημερομηνία 10.7.2015, και η δεύτερη στις 17.5.2016, και όπως θα διαπιστώσετε το ποσό είναι ακριβός το ίδιο  73.799 χιλ. €

1) Την 10η του μήνα Ιουνίου του έτους 2015 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή Γλυφάδας.

Από το Πρακτικό της με αριθ.  22/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμός Απόφασης 342/2015 «Λήψη απόφασης επί του 4.06.2015 Πρακτικού Διενέργειας και Αξιολόγησης - Γνωμοδότησης του πρόχειρου διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια οικοδομικών υλικών», ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 73.799,94 € (συμπ/νου ΦΠΑ)»

Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως εξής: Γλυφάδα, 10.7.2015 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ 

ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΙΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΚΑΣΣΕΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

2) Τη 13η του μήνα Μαϊου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 2.30 μ.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή Γλυφάδας. 

Από το Πρακτικό της με αριθ. 17/2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμός Απόφασης 184/2016  «Λήψη απόφασης επί του από 6/05/2016 Πρακτικού Διενέργειας και Αξιολόγησης-Γνωμοδότησης του Πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών», ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 73.799,80 € (συμ/νου ΦΠΑ)»

Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως εξής: Γλυφάδα,17.5.2016 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ 

ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΣΣΕΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ,  ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Από μια σύντομη έρευνα στην Διαύγεια εμείς συναντήσαμε πιστώσεις οι οποίες προστιθέμενες είναι εκατομμύρια ευρώ για τα οικοδομικά υλικά, ενώ έπειτα από 40 και πλέον χρόνια , όπως και τα τρία τελευταία, στη συνοικία που βρισκόμαστε σε πολλά σημεία δεν υπάρχουν ούτε πεζοδρόμια, ούτε πλάκες.

Το θέμα έχει περάσει αρκετές φορές δημόσια, όπως και σειρά καταγγελιών και υποδείξεων από συμπολίτες μας, και όπως διαπιστώνουμε δεν υφίσταται καμία ενέργεια της δημοτικής αρχής, όσο και του συνόλου αντιπολιτευομένων.

Προς την διοίκηση και το σύνολο των αντιπολιτευομένων: Δεδομένου του ''ράβε ξήλωνε'' στα ίδια σημεία, με καταστροφή πεζοδρομίων και πλακών ώστε να τοποθετηθούν καινούργια σε κεντρικά σημεία, θέτουμε την ακόλουθη ερώτηση.

Αν υποστείτε μια εσωτερική βλάβη υγείας, η οποία δεν είναι εξωτερική και δεν φαίνεται, θα την αφήσετε να εξελίσσεται η θα αποταθείτε για θεραπεία ;

Δεδομένης της έμφασης σε κεντρικά σημεία, ώστε φαινομενικά να δείχνετε ότι έγινε έργο από τη πλευρά σας - ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ - κρίνεστε.

Σε σημερινή καταγγελία συμπολίτη μας αναφέρεται: Δήμαρχε κινήθηκες νομικά για το παρακάτω δημοσίευμα ;  Aν όχι το αποδέχεσαι.


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ

Πρέπει να ξυπνήσουν οι Γλυφαδιώτες. Κλέβουν οι μιζαδόροι τα εκατομμύρια του ταμείου σε δήθεν έργα. Ένα πληρώνουν και οικονομάν τρία με πλαστά εικονικά τιμολόγια. Η αντιπολίτευση μπουκωμένη από τα κόκαλα που της πετούν σαν υπάκουα σκυλάκια δεν μιλούν. Ρωτήστε όποιο λαμόγιο δημοτικό σύμβουλο να σας πει πόσα εκατομμύρια πλήρωσε ο αρχιμιζαδόρος Παπανικολάου στο άλλο λαμόγιο εργολάβο Κραμποβίτη για να αγοράσουν πλάκες πεζοδρομίου που ποτέ δεν μας έφερε. Ξυπνήστε ραγιάδες Γλυφαδιώτες. Μας κλέβουν τα λεφτά μας.

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου με τις πλάτες της Νέας Δημοκρατίας μας επέβαλλε να χρυσοπληρώνουμε τα λαμόγια της φωτογραφίας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο από τα "νόμιμα".

Ο Δήμος Γλυφάδας είναι στα δίχτυα των απατεώνων της μίζας και της ρεμούλας. Κανείς δεν είναι από την Γλυφάδα ή έστω από την Αττική.

Είναι οι εισπράκτορες του Παπανικολάου από τους στημένους διαγωνισμούς και των μιζών από τους εργολάβους.

Είναι αυτοί που "ταίζουν" τον Βοργιά της Χρυσής Αυγής και τους άλλους για να μην μιλάνε.

Διαφθορά Διαπλοκή Σαπίλα και Σήψη από την σημερινή Δημοτική αρχή.

Κρίμα για τη Γλυφάδα...

Σημείωση: Το εν λόγω δεν είναι δημοσίευμα του ''Γ'', και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όσα λέγονται, επισημαίνεται όμως ότι αντιπολίτευση δεν υφίσταται επί τρία χρόνια Γ. Παπανικολάου, και αν υφίσταται σε ορισμένα Δ/Σ από τη πλευρά αντιπολιτευόμενων είναι για τους τύπους , και μάλιστα από τη πλευρά ορισμένων για διεκδίκηση περισσοτέρων χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, ενώ δεν διασφαλίζεται ούτε η εκπροσώπηση των συμπολιτών μας, ούτε η ορθή διοίκηση - διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Επί τρία χρόνια δεν έχει υπάρξει ούτε ένα δελτίο τύπου από επτά αντιπολιτευόμενες ομάδες - παρατάξεις - κόμματα - άτομα, στα δημοτικά έδρανα του δήμου Γλυφάδας, ενώ επί διοικήσεων Κ. Κόκκορη ήταν μαινόμενοι κατά του τέως δημάρχου - διοικήσεως αξιώνοντας την αποχώρησή τους. 

Τι έχει αλλάξει επί της ουσίας αναφορικά  με τις πιστώσεις στα τρία χρόνια διοικήσεως του Γ. Παπανικολάου ; Το ίδιο μοντέλο ακολουθείται στο δήμο, με αναρίθμητες απ'ευθείας αναθέσεις - πιστώσεις, και όπως αναφέρεται στο κείμενο που προηγήθηκε, τα τρία τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι έμμισθοι ''εισαγόμενοι'' κομματικοί φίλοι. 

Προφανώς στη πόλη μας δεν υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι χωρίς καμία μέριμνα των παρατάξεων. Σαφώς, ούτε εμείς πρέπει να υπάρχουμε (!), διότι δεν μας εκπροσωπεί κανείς, και ούτε μια φορά δεν διαπιστώσαμε όσα αναφέρονται, καταγγέλλονται, η ακόμα προτείνονται με αιτήσεις να τίθενται από το σύνολο των αιρετών.  Η κρίση των συμπολιτών μας το 2019.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καρμπόν πιστώσεις Παπανικολάου για οικοδομικά υλικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">