ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα κόμματα θα κατέβουν ενωμένα στις δημοτικές εκλογές

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε, τα αστικά κόμματα, καθώς και οι συνεργαζόμενοι στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι/ες παρεμπιπτόντως λαμβάνουν μερίδιο από την παρούσα διοίκηση της ΝΔ και του Παπανικολάου,  θα κατέβουν ενωμένα στις δημοτικές εκλογές του 2019 , ώστε να συνεχίζεται το πάρτι για την προσωπική τους ευημερία. Εσείς τι θα κάνετε ;

Εμείς όπως γνωρίζεται, με συντονισμένες ενέργειες , δεχτήκαμε απαλλοτριώσεις, διώξεις, κατασχέσεις, εκτοπισμό με παραβάσεις και παρανομίες, στον ίδιο το τόπο μας, ώστε ορισμένοι επιτήδειοι ένθεν και ένθεν, ( και από τα δεξιά και από τα αριστερά ), να ευημερούν εις βάρος και του τόπου μας και ημών των ιδίων.

Είναι ένα βασικό δεδομένο, όπως και όσα ακολούθησαν στη συνεχεία , από τα ίδια συμφέροντα,  με επιθέσεις αλητείας και θράσους, ύβρεις και λασπολογία, από τα ''υπόγεια του δημαρχείου Γλυφάδας'' τα οποία βρίσκονται στον 4ο όροφο  (!), όσο και από τους συνεργαζόμενους.

Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων κατακρεούργησαν και κατακρεουργούν πολίτευμα, σύνταγμα, κώδικα, και νόμους, και μάλιστα απολαμβάνουν ''νόμιμα'' και σε καθεστώς ανομίας τα χρήματα του συνόλου των κατοίκων Γλυφάδας, δεν γνωρίζουμε ούτε μια δεκάρα από το δημοτικό χρήμα. 

Αντιθέτως ημέτεροι, κολλητοί, αφισοκολλητές, κολλητές, μεταφερόμενοι, εισαγόμενοι, αργόμισθοι και ψηφοφόροι, όπως αναφέρουν σειρά από συμπολίτες μας, λαμβάνουν ''νόμιμα'' καθώς και τα extra bonus της μοιρασιάς από τις υπερτιμολογήσεις και τις χιλιάδες απ' ευθείας αναθέσεις.

Δεν είμαστε βαθμίδα της δικαιοσύνης, ούτε οικονομικοί εισαγγελείς, δεν είμαστε διορισμένοι στην αποκεντρωμένη διοίκηση , ούτε βουλευτές, αρμόδιοι υπουργοί - υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς , διοικητικοί και πρόεδροι.

Είμαστε οι ληστεμένοι επί μακρόν, κυρίως των αστικών κομμάτων και των ψηφοφόρων τους, των προέδρων, αντιπροέδρων, δημάρχων και αντιδημάρχων.

Διαμορφώνεται το πλαίσιο, και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ακόρεστη πλεονεξία τόσο των νοσηρών εγκεφάλων των αστικών κομμάτων - στελεχών, όσο και των βολεμένων και των ψηφοφόρων τους, θα τους δρομολογήσει με τεχνάσματα να επικαλεστούν γι' άλλη μια φορά την εκπροσώπηση του τόπου και των κατοίκων.

Σ' αυτό το κομβικό σημείο, των δημοτικών εκλογών , και κυρίως του 2019, τα στελέχη των αστικών κομμάτων, οι παρατάξεις, καθώς και οι υποστηρικτές τους, εξωθούνται από την υπέρμετρη φιλοδοξία τους για το συμφέρον του τόπου, η για τα προσωπικά τους συμφέροντα ;

Αυταπόδεικτα έπειτα από δεκαετίες στοιχείων αποδεικνύεται ότι το δημόσιο συμφέρον, καθώς και του τόπου, έχουν δευτερεύοντα σημασία, και το πρωτεύων είναι η κάλυψη των προσωπικών των συμφερόντων - φιλοδοξιών.

Αυτοί λοιπόν, με το πλεονέκτημα που τους παρέχετε λόγω της υπάρχουσας εμπλοκής τους με τη πολιτική και τα κοινά, έχουν τα ήδη δεδομένα οφέλη, και κυρίως τα οικονομικά, ενώ στον αντίποδα εμείς έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα.

Το ηθικό πλεονέκτημα - προβάδισμα είναι ανεκτίμητης αξίας , ενώ τα οικονομικά οφέλη των εμπλεκομένων, τα οποία θα τους παρέχουν τη δυνατότητα για προεκλογικές φιέστες εντυπώσεων, καλύπτουν τους ιδίους, και όσους/ες έχουν τη τάση να πέφτουν θύματα , καθώς και στα δίχτυα οργανωμένων συμφερόντων. 

Το 2019 χιλιάδες συμπολιτών μας, στη πόλη της Γλυφάδας, έχετε δυο βασικές επιλογές:

1) Να ενδώσετε στις σειρήνες των αστικών κομμάτων κλεπτοκρατίας, και να συνεχίζεται ένα μοντέλο εξυπηρέτησης της ωφέλειας των ήδη ωφελημένων. 

2) Να χαράξετε από κοινού, το 45% περίπου, το οποίο αποστρέφεται των αστικών κομμάτων, καθώς και των επαγγελματιών της πολιτικής, το δικό σας μέλλον.   

Εσείς επιλέγεται.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

                                                                                Φεβρουάριος 2018

Όταν θεοποιείς ανθρώπους -ακόμη κι αν έχουν καταφέρει εκπληκτικά πράγματα - κινδυνεύεις να αποστασιοποιηθείς από αυτούς. Συχνά αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να πετύχεις παρόμοια κατορθώματα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι κι αυτοί είναι ανθρώπινα πλάσματα όπως εσύ, άσχετα με το τι έχουν καταφέρει.

Μαχάτμα Γκάντι
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα κόμματα θα κατέβουν ενωμένα στις δημοτικές εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">