ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση του Υπουργού Π. Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Αλίμου

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, και την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ – ΟΤΑ), με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Νίκο Τράκα.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η αδυναμία περαιτέρω εξέλιξης της διαδικασίας έγκρισης της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Αλίμου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος, να μην υποβάλει έγκαιρα το αίτημα, ώστε να συμπεριληφθεί στην προκήρυξη διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού στον ανταποδοτικό τομέα της καθαριότητας.

Ο κ. Κονδύλης δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε και ακολούθως οι ανάγκες του σε προσωπικό καθαριότητας να συμπεριληφθούν στην νέα προκήρυξη διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, με την οποία θα αντιμετωπιστούν παρόμοια ζητήματα εκπρόθεσμων αιτημάτων των δήμων.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διασφαλίσει ότι τελικώς όλες οι ανάγκες των δήμων σε προσωπικό ανταποδοτικών υπηρεσιών, θα καλυφθούν πλήρως στη βάση των αιτημάτων τους.

Επισήμανση του ''Γ'': Από το 2014 μέχρι σήμερα κυβέρνηση και δήμοι δεν διασφαλίζεται ένα υγιές πλαίσιο αναφορικά με τα νότια προάστια Αττικής.

Τονίζουμε στον κ. Υπουργό ότι:

α) Στα νότια προάστια Αττικής, πλην ορισμένων διαπλεκόμενων μέσων ραδιοτηλεοράσεως, αμιγώς τοπικά δεν υφίσταται απολύτως τίποτα στα ερτζιανά.

β) Ορισμένοι ημέτεροι, καθώς και ''κολλητοί'' , διαμόρφωσαν τους όρους σε απτή συνεργασία με δημοτικές αρχές , δημάρχους, κ.α., να εξυπηρετούνται οι δικοί τους σκοποί και βλέψεις, ενώ στον αντίποδα για εμάς παρανομούν αδιαλείπτως επί σειρά ετών, και μάλιστα έπειτα από ψήφισμα χιλιάδων συμπολιτών μας.

γ)  Υπήρξαμε ως τοπικά κοινωνικά δίκτυα στη ραδιοφωνία πριν απ' όλους, και κυρίως πριν την ύπαρξη τοπικών εφημερίδων, ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων, διαδικτυακών μέσων, κ.α. 

Εμείς πότε θα εκπροσωπηθούμε ; Eίναι απαραίτητη προϋπόθεση να γίνουμε μέλη και υποστηριχτές του άλφα η βήτα κόμματος, παρατάξεως, δημάρχου, κ.α., η χρειάζεται απαραιτήτως η συστημική προπαγάνδα ;

Μέλη αστικών κομμάτων, υποστηριχτές και κολλητοί ''έστησαν'' ετεροχρονισμένα τη δική τους συντεχνία , για τους δικούς τους λόγους και σκοπούς, όμως υπολειπόμεθα πλουραλιστικής ενημέρωσης, κοινωνικής συνοχής, καθώς και της κάλυψης όλων των τοπικών δραστηριοτήτων που αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα των συμπολιτών μας.

Αρκετοί τα τελευταία χρόνια πράττοντας συστημική προπαγάνδα, η οποία εξυπηρετεί τις δημοτικές αρχές καθώς και τους ημέτερους τους, οι οποίοι/ες παρεμπιπτόντως γίνονται και οι υποστηριχτές των εν λόγω, διευρύνουν παράλληλα των διαπλεκόμενων media ραδιοτηλεοράσεως την κατεύθυνση των κατοίκων στα νότια προάστια. Σαφώς για τα δικά τους συμφέροντα, διότι πέραν αυτών ποτέ δεν ακούσαμε μια λέξη αναφορικά με το δίκαιο, και τι είναι δίκαιο.

Μήπως χρειάζεται να κατέβουμε και στις εθνικές εκλογές ώστε όσα ισχύουν για τους ημετέρους τους να ισχύουν για το σύνολο των δημοτών ;

Η αναφορά γίνεται κυρίως για το δήμο Γλυφάδας. Οι συμπολίτες μας παρακολουθούν επί μακρόν πως μερικές δεκάδες άτομα προσπαθούν να κατευθύνουν τις 100.000 χιλ. κατοίκους, ενώ έχει υπάρξει ψήφισμα χιλιάδων συμπολιτών μας το οποίο δεν ισχύει από μια διοίκηση και ένα δήμαρχο οι οποίοι είχαν σαφείς προγραμματικές εξαγγελίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση του Υπουργού Π. Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Αλίμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">