ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη



Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη ο οποίος έφυγε πέρυσι τον Φεβρουάριο εξαιτίας καρδιακής ανεπάρκειας.

Όπως αναφέρει στο βίντεο ο πρωθυπουργός ο Λουκιανός υπήρξε ένας χαρισματικός συνθέτης και ένας ιδιαίτερος άνθρωπος.

Κατάφερε να αφήσει το δικό του ξεχωριστό μουσικό στυλ στη μουσική ζωή του τόπου , χρησιμοποίησε Ελληνικό στοίχο, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευφυΐα, όμως πάνω απ' όλα ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος εξέπεμπε ευγένεια και ευαισθησία.



Σημείωση του ''Γ'': Τον Λουκιανό εμείς τον γνωρίσαμε τη δεκαετία του 80, όπως και την Άννα Βαγενά, σε διάφορες παραστάσεις τις οποίες έδιναν σε Αθηναϊκά ''μαγαζιά'' , και συγκεκριμένα όπως θυμάμαι, εμείς παρείχαμε κάτι συστήματα εφέ και φωτισμού για τις παραστάσεις. Και εγώ θυμάμαι το τρόπο με τον οποίο κοίταζε ο Λουκιανός , προσπαθώντας να ανιχνεύσει τι βρίσκεται πίσω από την εικόνα  - αυτό που λέμε αίσθηση - όραση.

Αναφορικά με τον πρωθυπουργό: Σε αντιδιαστολή του Άδωνι, και ειδικότερα της ΝΔ, η οποία επιχειρεί επικοινωνιακά να ξεφύγει από το σκάνδαλο, η κυβέρνηση πρέπει να επιδιώξει την απόλυτη διαφάνεια και την κάθαρση χωρίς να πλανώνται σκιές. 

Τέλος αναφορικά με εμάς:  Είμαι ένας φτωχός και μόνος Καουμπόι ... σε αντιδιαστολή του Άδωνι, και παρά πολλών στελεχών της ΝΔ, και όχι μόνον.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">