ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η Αργυροπούλου έχει επίγνωση τι υπογράφει ;



Το 2014 η Αναστασία Αργυροπούλου έχοντας φύγει από την παράταξη του Κώστα Κόκκορη και προσχωρώντας  στην παράταξη Παπανικολάου, χαρακτηρίστηκε από τον αχαρακτήριστο έμμισθο 'εκδότη' δια της πλαγίας ως γουρούνι, (?) παράλληλα και όλων των υπολοίπων οι οποίοι έφυγαν προς άλλες παρατάξεις. 

Εμείς δεν γνωρίζουμε τι ενέργειες υπήρξαν από τη πλευρά Αργυροπούλου έπειτα από τους χαρακτηρισμούς , όπως και του συνόλου των υπολοίπων, γνωρίζουμε όμως τι ίσχυε επί Κώστα Κόκκορη, όπως και τι ισχύει στα τρία χρόνια Γ. Παπανικολάου.

Διαβάστε τι ανέφερε η Α. Αργυροπούλου προεκλογικά

Η Δημοτική αρχή της Γλυφάδας έχει ανάγκη από φρεσκάδα, τόλμη, διάρκεια, νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις για τον θεσμό και τους σκοπούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και κυρίως έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους !

Η δυσμενής οικονομική συγκυρία απαιτεί ενεργή συμμετοχή όλων μας, για υποδομές που έπρεπε να έχουν γίνει από χρόνια, για  την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών.

Ως μόνιμη κάτοικος της Γλυφάδας, επιθυμώ ένα περιβάλλον που θα διευκολύνει και θα αναβαθμίζει ποιοτικά τη ζωή των πολιτών.

Συνοπτικά αυτά ανέφερε η Νατάσσα Αργυροπούλου και τώρα είναι η δική μας σειρά να αναφέρουμε: Αναβαθμίζεται η κατακρεουργείτε ;

Κόκκορης, Παπανικολάου, Σφακιανάκης, Λανδράκης, Αργυροπούλου, μηνύονται για όσα ισχύουν εις βάρος μας από το 1999 μέχρι και σήμερα. ( Αναμένουμε μια απόφαση, αν η συγκεκριμένη είναι λάθος, και για πολλοστή φορά χάνονται τα δικαιώματά μας, αμέσως θα κινηθεί η διαδικασία κατά του συνόλου των εμπλεκομένων.) 

Συγκεκριμένα για την κ. Αργυροπούλου, την καλούμε δημόσια να απαντήσει στους συμπολίτες μας, αν τόσο κατά την διοίκηση Κόκκορη, όσο και στα τέσσερα χρόνια Παπανικολάου, έχει επίγνωση τι υπογράφει ;

Τέλος, τονίζεται ότι ειδικά ο Παπανικολάου έχει μεριμνήσει ο ίδιος εξασφαλίζοντας δεκάδες θέσεις εργασίας σε ημέτερους, αφισοκολητές,  κ.α., και ανανεώνοντας επί χρόνια μια προσωρινή δίμηνη σύμβαση που είχαν.

Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι συνολικά η διοίκηση Παπανικολάου πλαισιώνεται κυρίως από ανεύθυνα άτομα με εγκληματικό δόλο κατά των δημοτών Γλυφάδας.

Παράλληλα θα μηνύσουμε και τη περιφέρεια Αττικής, καθώς και κάθε εμπλεκόμενο με αυτή την ιστορία, Ι.Κ.Α κ.α., δεδομένου ότι άλλαξαν όσα ίσχυαν, και οι δήμοι θεώρησαν ως αιτήσεις όσες έγιναν κατά τόπους, ενώ η διαδικασία ήταν σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ πολύ χρονικό διάστημα πριν μεταφέρουν τους φακέλλους.

Επίσης, με τα τεχνάσματα των εμπλεκομένων - υπαιτιότητα - αναπαράγεται διαρκώς η ίδια παθογένεια με έλευση συγκεκριμένων χρονικών ορίων ενώ στη συνέχεια επικαλούνται το γράμμα του νόμου ! 

Τονίζεται ότι δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, πρόεδρος κ.α. στο δήμο Γλυφάδας, κατά τα έτη 2018 και 2019 δεν πρέπει να λάβετε τίποτα από το ταμείο του δήμου ώστε να αντιληφθείτε τα πεπραγμένα Αργυροπούλου, καθώς και τα δικά σας.

Όταν οι πολίτες έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους σε μια υπηρεσία, και γίνεται η μεταφορά των φακέλων στο δήμο Γλυφάδας , μηδενίζονται όλα και δεν υπάρχει προτέρα υπόθεση ; Όσοι και όσες το θέσπισαν, και αυτοί θα δρομολογηθούν στη δικαιοσύνη, διότι οι ενέργειές τους είναι επιεικώς καθολικά λάθος. 

Μήπως διαρκώς και επί παντός επιστητού υφίσταται δόλος από τη πλευρά του συνόλου των θεσμικών, των αιρετών,  και των αμειβομενων από τα χρήματα του Ελληνικού λαού ; Αν δεχτεί η δικαιοσύνη ως ορθά όσα έχουν θεσπίσει οι απαράδεκτοι των αστικών κομμάτων, πρέπει ο λαός να την καταργήσει με συνταγματική αναθεώρηση . 

Επισήμανση: Αν ένας βουλευτής - υπουργός - δήμαρχος - δικαστικός - δημόσιος υπάλληλος κ.α., δεν λάβει από το λογιστήριο τα μηνιάτικα έξι μηνών τα χάνει ; Επιπροσθέτως, αν δεν πάρει από το λογιστήριο τα οφειλόμενα έξι μηνών, χάνει τη θέση εργασίας του καθώς και τα δικαιώματά του ; Αν δεν απαντήσετε είστε κατάπτυστοι , διότι το πλαίσιο που θεσπίσατε οι πολιτικοί κατά των υπολοίπων πολιτών, είναι αυτό το συγκεκριμένο που αναφέρουμε, με χρονικά όρια τα οποία δεν ισχύουν για όλους εσάς.

Να τονίσουμε ότι επί χρόνια υφίσταται διευρυμένος εμπαιγμός και οι διοικητικοί υπάλληλοι στέκονται στο γράμμα του νόμου, όταν το γράμμα του νόμου γίνεται «λάστιχο» από τη πλευρά πολιτικών, δημάρχων, αναφορικά με τους ημετέρους τους.

Συγκεκριμένα: Είναι δυνατόν οι διοικητικοί υπάλληλοι, να αναφέρουν χωρίς να έχουν πλήρη εικόνα όσων ίσχυσαν κατά χιλιάδων πολιτών, μεθοδευμένα και με δόλο, ότι « δεν μπορείτε να κάνετε ότι σας ( $&^%#@) » υπάρχουν σαφή χρονικά όρια ; 

Εμείς θέτουμε τα ερωτήματα: Ποιοι έβαλαν τα χρονικά όρια ; Τι εξυπηρετούν ; Εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον ; Όσοι έβαλαν τα χρονικά όρια έχουν επίγνωση όσων ισχύουν στη χώρα μας ; Για τους ιδίους υπάρχουν χρονικά όρια, η όπως γνωρίζουμε επί δεκαετίες βρίσκονται στη βουλή ως αστικά κόμματα - πολιτικοί, καθώς επίσης, και οι διορισμένοι τους σε καθεστώς μονιμότητας ;

Όταν εμπρόθεσμα υπάρχουν σύννομες ενέργειες, και από υπαιτιότητα των εμπλεκομένων επέρχεται έλευση των χρονικών ορίων, πρέπει να πληρώνουν το «μάρμαρο»  οι πολίτες ;

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες π.χ. 

α) Απεργούν οι εργαζόμενοι του άλφα η βήτα τομέα, και χάνονται οι προθεσμίες.
β) Οι υπάλληλοι αδικαιολόγητα δεν ήταν παρόντες στην υπηρεσία τους και παρήλθαν κάποιες ημερομηνίες. 
γ) Εντός προθεσμίας κατατίθενται όλα, και ένας/μια των διοικητικών για τους δικούς του λόγους θεωρεί ότι τα στοιχεία δεν είναι πλήρη, ενώ όλα είναι πλήρη, και παρήλθαν οι ημερομηνίες, σε ποιο σημείο ευθύνονται οι πολίτες για την έλευση των χρονικών ορίων ; 

Θεωρούμε ότι σ' αυτές των περιπτώσεων δεν υφίσταται «το γράμμα του νόμου» , σε αντιδιαστολή του γράμματος το οποίο επικαλούνται οι ίδιοι όπου εξυπηρετεί τους ιδίους.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν θα γλυτώσετε επικαλούμενοι «το γράμμα του νόμου», διότι αποτελεί υποχρέωσή σας να διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον και τη τήρηση της ισοπολιτείας - ισονομίας.

Ειδικά για τους αιρετούς είναι σαφές ότι ισχύει μια πενταετία, για τους περιφερειακούς και την εκάστοτε κυβέρνηση το ανάλογο, ενώ για διοικητικούς, δικαστικούς, κ.α. , ισχύει η μονιμότητα. 

Να ισχύσει το ανάλογο και για τους πολίτες, τουλάχιστον μιας πενταετίας, και όχι να κατατρώγεται το δίκαιο των πολιτών και να γίνονται υποχείρια συγκεκριμένων χρονικών ορίων, έξι μηνών, η ανανεώσεων κάθε έτος. Ο αιρετός ο οποίος λαμβάνει αποδοχές από το λογιστήριο του δήμου τι ανανεώνει ετησίως η κάθε έξι μήνες ; Ο πολιτικός ; Ο δικαστικός ; Οι διοικητικοί υπάλληλοι ; Οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι, γ.γ. διευθυντές, κ.α. ;

Ειδικά για το δήμο Γλυφάδας, και εν γένει τους Ο.Τ.Α: Όσα εφαρμόζεται κατά των δημοτών επί σειρά ετών να ισχύσουν κατά τον ίδιο τρόπο και για εσάς, και να μην διαπιστώνουμε καλοθελητές οι οποίοι/ες τάχα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι ισχύει επί δεκαετίες στο τόπο μας.

Εμείς πριν από δεκαετίες είχαμε προτείνει ένα κωδικό για κάθε πολίτη - δημότη βάση του οποίου να ελέγχονται ψηφιακά όλα του τα στοιχεία χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια ανανεώσεων, αιτήσεων, χαρτούρας, χρονικά όρια, κ.α. Άλλωστε  σε αντιδιαστολή άλλων, οι οποίοι/ες επικαλούνται « προσωπικά η ευαίσθητα δεδομένα », εμείς ταχτήκαμε υπέρ της προόδου και της διαφάνειας.

Λαϊκή κυριαρχία - ολιγάρχες, εξωθεσμικοί, θεσμικοί 0 

Άλλοι τσεπώνουν τα μαύρα επί δεκαετίες, τα οποία προέρχονται από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και επιθυμούν σκοταδισμό και συντήρηση, και μάλιστα δεδομένης της τεχνολογίας , των υπέρογκων πιστώσεων, και των χιλιάδων προσληφθέντων. Δεξιοί - αριστεροί κ.α. μέχρι σήμερα προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται επί χρόνια σε θέση ισχύος - σχεδόν στο απυρόβλητο.

Ενώ λοιπόν πιστώνονται τεράστια ποσά ειδικά για υπολογιστές, « συστήματα πληροφορικής » βρισκόμαστε στο 2018, και εμείς νομίζουμε ότι ισχύει πλαίσιο της δεκαετίας του 50 - 60.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η Αργυροπούλου έχει επίγνωση τι υπογράφει ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">