ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Εκδήλωση ενημέρωσης από την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο

Τη Δευτέρα 05/02 στις 19:30 μ.μ. η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο οργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης των εθελοντών του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού (δίπλα στο ιατρείο) αναφορικά με τα σχέδια που έχει καταθέσει η Lamda Development για το παλιό αεροδρόμιο και το θαλάσσιο μέτωπο του Ελληνικού.

H εκδήλωση είναι ανοιχτή προς κάθε πολίτη που επιθυμεί να ενημερωθεί.

Δείτε παλιότερο βίντεο που έφτιαξε το ΜΚΙΕ για την «επένδυση» του Ελληνικού


Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς θα είχαμε πολύ περισσότερα και αναλυτικότερα, αν δεν είχαμε πέσει στα δίχτυα ενός οργανωμένου κυκλώματος το οποίο «αναβαθμίζει» εξοντώνει πολίτες - τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό - και υπηρετεί στενά συμφέροντα, και κυρίως ολιγαρχικά.

Αν καταφέρουμε να ζήσουμε, δεν ξεχνάμε, και θα ανταποδώσουμε επί ίσοις όροις. 

Δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση, διότι όπως αντιλαμβάνεστε, η συντεχνία «δεξιών αριστερών» διαμόρφωσε τους όρους να υπάρχουν οι δικές τους θέσεις και κανείς άλλος. Όσοι κατάλαβαν - κατάλαβαν , οι υπόλοιποι θύματα της προπαγάνδας των ολιγαρχικών και των κομματικών συντεχνιών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Εκδήλωση ενημέρωσης από την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">