ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι συμπολίτες μας σχολιάζουν

Πρόσφατα ρίξαμε μια ματιά στα sosial media συμπολιτών μας, και αναφορικά από την προπαγάνδα του δημάρχου στο F/B, ενός δημάρχου των κολλητών, των κομματικών, και των ημετέρων, και απ΄αυτά αλιεύσαμε όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια.

Με αφορμή την αναμόρφωση , επί της ουσίας ξήλωμα ήδη υφισταμένων πλακών και πεζοδρομίων επί της Γούναρη, ενώ σε άλλα σημεία δεν έχουν υπάρξει ποτέ παρεμβάσεις, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρει:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Καλές οι πλατείες και οι κούνιες  κύριε Δήμαρχε αλλά τα σχολεία μας είναι γεμάτα υγρασία.

Νόρα Σπηλιοπούλου: Δήμαρχε καλησπέρα. Πήρα το θάρρος να σας "ενοχλήσω" για έναν δρόμο που πραγματικά επείγει επιδιόρθωσης. Πρόκειται για την οδό Τριπόλεως μεταξύ Κυνουρίας και Ζακύνθου. Γνωρίζω ότι εμείς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι σας έχουμε ζαλίσει λίγο με αυτό, αλλά πραγματικά πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα και κίνδυνος ατυχήματος. Ο δρόμος έχει πλέον καταστεί "δύσβατος" και από τους πεζούς , λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος , και ιδιαίτερα σε βροχερές ημέρες όπως η σημερινή. Σας ευχαριστώ, συγχαρητήρια για το έργο σας συνολικά και αναμένουμε.

Ελένη Γουνελά: Έχουμε ενοχλήσει το δήμαρχο πολλάκις για το κομμάτι Πανόπης και πλατείας Κρήτης δίπλα στις γραμμές του τραμ στάση κολυμβητήριο.

Είναι σε κακό χάλι και ήδη έχουν γίνει δυο ατυχήματα με αυτοκίνητα.
Γιατί τόση αδιαφορία αφού φτιάχνει άλλα σημεία. Μάλλον πρέπει να τα πούμε από κοντά. 

Ενδεικτικά αυτά τα πρόσφατα μηνύματα, και υποχρέωσή μας να πάμε στα σημεία που υπέδειξαν ώστε να έχουμε εικόνα, και αν πράγματι '' ορισμένοι - ορισμένες'' με τις μεταξύ σας συναντήσεις, πετύχετε όσα π.χ ο Γιάννης Σκούφης, του οποίου ανανεώνουν τις συμβάσεις επί τρία χρόνια λαμβάνοντας περίπου τρεις χιλιάδες το μήνα, πλην των extra bonus, όπως και άνω των 100 άλλων ατόμων, κυρίως ημέτερων της Νέας Δημοκρατίας, που για λόγους δεοντολογίας δεν θα αναφέρουμε τα ονόματα, έπεται συνέχεια.

Τέλος, απλά θυμίζουμε ότι επί σαράντα χρόνια επισημαίνουμε συγκεκριμένα προβληματικά σημεία στις συνοικίες της Τερψιθέας, σε κάθε δημοτική αρχή, όπως και στη σημερινή της Νέας Δημοκρατίας, και καμία παρέμβαση δεν έχει υπάρξει. 

Άλλαξε η διαβίωση αρκετών στελεχών της ΝΔ , στη πόλη μας όμως για τη πλειονότητα δεν άλλαξε τίποτα. Στις γειτονιές μας επί δεκαετίες συναντάμε τρύπες, λακκούβες, σπασμένα πεζοδρόμια, κακοτεχνίες, εκατοντάδες σημεία χωρίς πλάκες, και ενώ υφίσταται η ευημερία των ημέτερων και των στελεχών, για όλα αυτά ποτέ δεν έγινε η παραμικρή παρέμβαση. Επαφίεται αποκλειστικά σε εμάς.

Έτσι δεν είναι κ. Βουνίσιε ; Ο συνεργάτης σας αστυνομικός ανέφερε πρόσφατα δημόσια ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, όμως ποτέ δεν αιτιολόγησε ποιοι σχεδίασαν το ''κρέμασμα''. Αν δεν υπήρχε το κρέμασμα , και η ΝΔ μας είχε παρέχει κατόπιν της αίτησης μας μια τοπική άδεια, σήμερα η Γλυφάδα μας θα ήταν εντελώς διαφορετική απ΄ότι είναι, και για όλους μας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019


Εμείς θα δώσουμε έμφαση στην Τερψιθέα, στην Άνω Γλυφάδα, και παράλληλα στις γειτονιές όλης της Γλυφάδας, σε κάθε συνοικία, όχι με πλατείες και παιδικές χαρές, όχι στους ''δημόσιους χαρακτηρισμένους χώρους'', με όλα αυτά που δεν έγιναν επί δεκαετίες, με όλα αυτά που πληρώνει ο κάτοικος και ποτέ δεν είδε έξω από το σπίτι του και στη γειτονιά του. 

Όλοι και όλα έξω από την οικία μας, δημόσιοι χώροι είναι, όπως και τα ερτζιανά της Γλυφάδας, ''δημόσια αγαθά'' είναι, άρα ''δημόσιοι χώροι'' στα όρια της πόλης μας, και επί δεκαετίες επιτρέπετε με τη δική σας συμβολή να χρησιμοποιούνται από τους εκτός, χωρίς τη συμμετοχή των εντός. 

Δεν είναι υποβαθμιστικό της νοημοσύνης μας τα αστικά κόμματα και οι διορισμένοι τους να αξιώνουν την διαχείριση των δήμων και να αποστερούν από τον δήμο και τους δημότες όσα τους αναλογούν ;

Μας κατέστρεψαν επανειλημμένα τα δημιουργικά μας , τις επενδύσεις μας, τις ζωές μας. Το 2019 αν δεν δικαιωθούμε στο τόπο μας θα αντιστραφεί το ''κρέμασμα''.

* To 1999 με τις αναίτιες διώξεις κατασχέσεις στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM μας κατέστρεψαν εργασία δεκαετιών. Το 2004 μας κατέστρεψαν εργασία πέντε ετών. Το 2014, επίσης , ορισμένοι/ες αχαρακτήριστοι στράφηκαν κατά της ιδεολογίας τους, και ενώ είχαμε εργαστεί αρκετά χρόνια προετοιμάζοντας την ανατροπή σε Κυβέρνηση , Περιφέρεια, και Δήμο. Μη ξεχνιόμαστε. 


* Για ποιο λόγο εργαστήκαμε, και είμαστε παρόντες επί χρόνια ; Για τα οφέλη των υπολοίπων οι οποίοι ουδέποτε μας υπηρέτησαν  - εκπροσώπησαν , και ένθεν και ένθεν σήμερα καταλαμβάνουν θέσεις καλύπτοντας ημέτερους ;

* Αν ορισμένοι δεν αντιλαμβάνεστε, η κάνετε ότι δεν αντιλαμβάνεστε, κάτι πάει λάθος, άρα είσαστε συμμέτοχοι στο ''κρέμασμα''.

* Όλα αυτά τα χρόνια που αξιώνουμε το δίκιο μας , βολεύονται στελέχη αστικών κομμάτων και ημέτεροι. Μη ξεχνιόμαστε. 

* Όπως ισχύουν τα δεδομένα οφέλη όσων αξίωσαν την εκλογή τους, καθώς και των ημετέρων τους, έπρεπε να ισχύουν κυρίως τα δικά μας, διότι όσα προαναφέρονται αποδεικνύονται. Είναι αυταπόδεικτα. Άλλαξε Κυβέρνηση, Περιφερειακή αρχή, όπως και Δημοτική. 


* Εμείς σε αντιδιαστολή των ''άλλων'' που ''βολεύτηκαν'' , ασκούσαμε κριτική, δεν ασκούσαμε συστημική προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης, όσο και της Περιφερειακής αρχής, καθώς και της δημοτικής του κ. Κόκκορη.

Επισήμανση: Δεν μπερδεύουμε τους ρόλους μας, άλλοι τους έχουν μπερδέψει, και κυρίως όσοι/ες υποσχέθηκαν το δήμο όλων των δημοτών, διότι αν ίσχυε, άλλα θα ίσχυαν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι συμπολίτες μας σχολιάζουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">