ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκος Κοτζιάς: Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής

Μήνυμα σχετικό με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα ανάρτησε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Όπως ανέφερε «Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της Ν.Δ., αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω, λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας».

Γιώργος Κουμουτσάκος: Ο τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ  σχολιάζοντας την τοποθέτηση του υπουργού Εξωτερικών Ν.Κοτζιά για το συλλαλητήριο, έκανε στο λογαριασμό του στο Twitter την εξής ανάρτηση:

«Αντί ο κ. Κοτζιάς να ευχαριστήσει με σεμνότητα τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που σήμερα στο Σύνταγμα του έδωσαν δύναμη να διαπραγματευτεί από ισχυρότερη θέση, εκείνος κατέφυγε σε ένα μίζερο μικροκομματισμό, πολύ κατώτερο της ιστορικότητας των στιγμών. Κρίμα.»

Η έκκληση του οικουμενικού πατριάρχη

Έκκληση του Οικουμενικού Πατριάρχου για νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση

Ἡ Α.Θ.Παναγιότης, ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαῖος προέβη στήν ἀκόλουθη Δήλωση:

Τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον, ὡς ἡ Μητέρα Ἐκκλησία ὅλων τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν τῆς Βαλκανικῆς, ἐξ ἀφορμῆς τῶν συζητήσεων γιά τό θέμα τοῦ ὀνόματος τῆς FYROM, κάνει ἔκκληση πρός ὅλους τούς ἐνδιαφερομένους γιά νηφαλιότητα καί αὐτοσυγκράτηση, ὥστε νά ἀντιμετωπισθῇ τό κρίσιμο καί λεπτό αὐτό θέμα εἰρηνικά καί μέ σύνεση.

Φανάρι, 2 Φεβρουαρίου 2018.

Πάνος Καμμένος: Η ενότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να αμαυρωθεί από ακραίους το σημερινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων ανεξάρτητα κομμάτων που κανένας δεν μπορεί να μην σεβαστεί.

Σημείωση του ''Γ'': Μια απορία: Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, ο κ. Κοτζιάς, θα έκανε αναφορά στον λόγο του Οικουμενικού Πατριάρχη ;

Επίσης, τα εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών ουδέποτε συγκεντρώθηκαν σε συλλαλητήρια του Συντάγματος, και τουλάχιστον εμείς παρακολουθούμε τα δρώμενα επί δεκαετίες.

Μόνο στο Ν.Αττικής υπάρχουν περισσότεροι από 4.000.000 εκ. πολίτες. Πιστεύουμε ότι ποτέ δεν ενδέχεται να υπάρξει συμμετοχή του συνόλου , ( της πλειονότητας πολιτών) , είτε σε εθνικό , είτε σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, και αυτό είναι ένα σημαντικό σύνθετο ζήτημα όσων έχουν διαμορφωθεί σε οικονομικό - κοινωνικό - πολιτικό επίπεδο, όμως η πλειονότητα εξετάζει, κρίνει, και συμπεραίνει επί παντός επιστητού, τουλάχιστον όσοι/ες δεν πέφτουν στα δίχτυα της χειραγώγησης.

Σαφώς ο παράγων διαπλοκή, ουδέποτε ήταν μονοδιάστατος - μονοσήμαντος, και εμείς δεν γνωρίζουμε εξουσία η οποία δεν διαπλέκεται σε κάποιο βαθμό.

Τέλος, οι αναφορές για 1.500.000 εκ. πολιτών, για όσους πήγαν στο συλλαλητήριο του Συντάγματος , τις οποίες είδαμε σε κάποια διαδικτυακά media, αγγίζουν τα όρια της φαντασίας. ( Διαβάστε συγκεκριμένο άρθρο του ριζοσπάστη )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκος Κοτζιάς: Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">