ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Άδωνις από το Δημαρχείο της Γλυφάδας επικαλείται την ενότητα

Στη κοπή της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ Γλυφάδος η οποία έγινε στο δημαρχείο της Γλυφάδας παρευρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης επικαλούμενος ότι τα τοπικά στελέχη τον στήριξαν. 

Όπως αναφέρει τον στήριξαν δημόσια ο Γιώργος Παπανικολάου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, η Σοφία Βούλτεψη, όμως, πλην του Παπανικολάου, οι εν λόγω δεν είναι τα τοπικά στελέχη της ΝΔ.


Εμείς όπως βλέπουμε στις εικόνες, η ΝΔ προσπαθεί να περάσει το μήνυμα της ενότητας, ενώ είναι σαφές ότι ήδη έχει υπάρξει η διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου , πολλά στελέχη δηλώνουν δημόσια ότι πρέπει να υπάρξει κάθαρση , και ορισμένοι ζητούν την παραγραφή Άδωνι.

Τι δηλώνει η εκδήλωση στο δημαρχείο Γλυφάδας ;

Για εμάς δηλώνει ότι η ΔΗΜΤΟ της ΝΔ έχει καταλάβει το δήμο για τα στενά της συμφέροντα, καθώς και ορισμένων ημετέρων της, ενώ εμείς δεν βλέπουμε πλειάδα συμπολιτών μας, πλην των στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι παράλληλα είναι και τα στελέχη της διοικούσας παρατάξεως καθώς και αιρετοί.

Ο Α. Γεωργιάδης ως αντιπρόεδρος της ΝΔ εκμεταλλεύεται καταστάσεις και δημιουργεί εντυπώσεις, το θέμα για τους υπολοίπους είναι ότι πλειάδα συμπολιτών μας γνωρίζουν ότι ο δήμος επί τρία χρόνια ΔΗΜΤΟ της ΝΔ υπηρετεί τα στενά συμφέροντα αφισοκολλητών , κολλητών, και ημέτερων, ενώ στον αντίποδα το κυβερνητικό σχήμα συνέδραμε ώστε πρόεδρος της Δημοκρατίας να βρίσκεται στέλεχος της ΝΔ, σε ανεξάρτητες αρχές, δικαιοσύνη, κ.α. επίσης να υπάρχουν πλειάδα δεξιών.

Δεδομένης της ανεργίας την οποία διαμορφώσατε ως κυβερνήσεις του παρελθόντος χρόνου είναι ένα ζήτημα το οποίο προσεχώς θα το βρείτε μπροστά σας, διότι οι συμπολίτες μας, καθώς και εμείς, δεν επικεντρώνουμε στις αισθήσεις, ούτε στις προπαγάνδες.




Επισήμανση: Ο Δήμαρχος όπως βλέπετε στην εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια βρίσκεται με σταυρωμένα τα χέρια. Τι να δηλώνει το συγκεκριμένο ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Άδωνις από το Δημαρχείο της Γλυφάδας επικαλείται την ενότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">