ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χ. Καπάταης: Ανακατασκευή ακατάλληλης παιδικής χαράς στη Γλυφάδα

Οι πολιτικές των ''δημόσιων χώρων'' - πλατειών, είναι πεπαλαιωμένες και αναχρονιστικές κ. Αντιπεριφερειάρχη Νότιου τομέα Χ. Καπάταη, και ΕΚΤΟΣ των δημοσίων χώρων υπάρχουμε και εμείς, ο ανθρώπινος παράγοντας.

Όπως αποδεικνύεται, ειδικά στη πόλη μας, επί τέσσερα χρόνια έχουμε μια δημοτική αρχή, συνέχεια της προηγούμενης, με έμφαση τις πλατείες και τις παιδικές χαρές, τους ημέτερους, και τους παραταξιακούς από ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι έχουν μεταναστεύσει για ευνόητους λόγους στη Γλυφάδα. 



Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης: Μια ακατάλληλη παιδική χαρά στη Γλυφάδα με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής θα κατασκευαστεί από την αρχή. 

Χρηματοδότηση 150.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής και εκτέλεση έργου από τον Δήμο. Αφορά έκταση 1200 τ.μ. που περικλείεται από τις οδούς Κεφαλληνίας ,Πελοποννήσου, και Αστυπάλαιας.

Επισήμανση του ''Γ'': Ακατάλληλες εμείς θεωρούμε τις πολιτικές Περιφέρειας και Δήμων.

Για τα ληστεμένα των ερτζιανών τα οποία βρέθηκαν στο ''μαγαζί'' της ΕΡΤ, (με τους διαπαραταξιακά διορισμένους/ες), και της κοινωνικής συνοχής του τόπου μας, της φωνής μας, και της τοπικής μας Δημοκρατίας, τι έχει κάνει η Περιφέρεια Αττικής ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις

Ορισμένοι συμπολίτες μας θυμούνται  πόσα χρόνια τρέχαμε σε συλλαλητήρια, ομιλίες, κινητοποιήσεις, περιοδείες , κ.α. , για την ''αλλαγή'' τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο, όσο και Περιφέρειας, και είναι σαφές ότι έπειτα από την εκλογική νίκη έχουν γίνει ένα σώμα - κόμμα, πολιτικοί , περιφερειάρχες, δήμαρχοι, κ.α., λειτουργώντας για τη συντεχνία τους, και τους κολλητούς.

Αν χρειάζεται Περιφερειακή και Δημοτική αρχή για πλατείες και παιδικές χαρές, αντί της εκπροσώπησης του ανθρώπινου παράγοντα, το 2019, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στις περιφέρειες, καθώς και στους δήμους, και κυρίως της Γλυφάδας, να ψηφίσετε τους μεγαλοεργολάβους και τους κατασκευαστές.  

Ειδικά για το δήμο Γλυφάδας: Έπειτα από την ειδική μέριμνα για αφισοκολλητές , κολλητές, κολλητούς, ψηφοφόρους, ημέτερους, κόλακες, κ.α., σαφώς χρειάζεται και ανάπλαση πλατειών , καθώς και παιδικές χαρές , ώστε να υφίσταται και η αναψυχή τους !

Στον αντίποδα, τα δημόσια αγαθά - συχνότητες - τα οποία με σειρά ληστρικών πολιτικών και επιθέσεων μας αποστέρησαν από το τόπο μας, λογίζονται ''δημόσιοι χώροι'' ώστε να υπάρξει η ίδια μέριμνα από τη πλευρά της Περιφέρειας κ. Καπάταη ;

Εμείς που  λειτουργήσαμε επί δεκαετίες  στα δημόσια αγαθά της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων, διωκόμενοι και με σειρά κατασχέσεων, είμαστε δημόσιοι λειτουργοί ; 

Η πολιτεία μας αντιμετωπίζει ως δημόσιους λειτουργούς ; Παρεμπιπτόντως, το δημόσιο μαγαζί, ΕΡΤ , συνήθως δεν ασχολείται με όσα λαμβάνουν χώρα στους δήμους και τις περιφέρειες , και δίνει έμφαση λίγο ψηλότερα . Το 2019 και εμείς θα δώσουμε έμφαση πολύ ψηλότερα.

Σημείωση για τους αναγνώστες - ιες: Αν έχετε τη δυνατότητα, οι νέες γενιές, να φύγετε από την Ελλάδα , κάντε το άμεσα και ρίξτε πίσω μαύρη πέτρα. Οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη θα ισχύει εντελώς διαφορετική κουλτούρα, και είναι σίγουρο ότι δεν θα ισχύσουν χιλιάδες ευτράπελα της δικής μας χώρας.

Η θέση ορισμένων κοιτάμε μπροστά, το επόμενο βήμα, η αν θέλετε το μέλλον, στη δική μας χώρα διαρκώς θα αναπαράγεται στην ίδια βάση και με τις ίδιες παθογένειες. Το ''χωράφι'', έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων συνέδραμαν την ''αλλαγή φρουράς'' - προσώπων, και μάλιστα με ανιδιοτέλεια, και χωρίς να γνωρίζουν τα ''πρόσωπα''. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χ. Καπάταης: Ανακατασκευή ακατάλληλης παιδικής χαράς στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">