ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήλωση της Ν.Β. σε διαδήλωση για τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη

Από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκεται ως ομιλήτρια στο Διεθνές Διεπιστημονικό Οικουμενικό Συνέδριο με θέμα "Η οικονομική και προσφυγική κρίση", η πρ. αν. Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη συμμετέχοντας στη διαδήλωση ενάντια στους πλειστηριασμούς έκανε σχετική δήλωση για την τηλεόραση του  ALPHA. 

Όπως αναφέρει 
η κ . Βαλαβάνη στο βίντεο η εκδήλωση γίνετε για το ξεσπίτωμα των Ελλήνων λόγων των Μνημονιακών πολιτικών.

«Στη συνάντηση που έγινε πριν τρεις βδομάδες στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας του προεδρείου του ΣΕΒ και του προεδρείου της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζών ,μάθαμε μέσα απ' αυτή την συνάντηση με την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και τον Γερμανό κεντρικό τραπεζίτη Jens Weidmann , ότι έχουν αναλάβει οι Ελληνικές τράπεζες από τον Ιούνιο του 2017 να έχουν έσοδα 22,2 δις αποκλειστικά από δυο πηγές, πλειστηριασμούς σπιτιών, και πούλημα κόκκινων δανείων στα ''κοράκια''» .

Ακολουθεί το βίντεο:


Σημείωση του ''Γ.WEB'': Από τη πλευρά ορισμένων τοπικών στελεχών συγκεκριμένου κυβερνητικού κόμματος διακινείται ότι ορισμένα στελέχη της ΛΑ.Ε έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό , και επιθυμούν επιστροφή στη δραχμή. Δράττονται της ευκαιρίας ώστε να αποκτήσουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Τι έχετε να τους απαντήσετε ; ( Eμείς δεν έχουμε κανάλια και ραδιόφωνα, ούτε κάμερες προς το παρόν.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήλωση της Ν.Β. σε διαδήλωση για τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">