ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι φασίστες εκδηλώνονται

Τον φασίστα όσο και να τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς ?

Ελεεινή βρωμιά αναβλύζει από την φασιστική ιστοσελίδα που παρουσιάζεται ως ''εφημερίδα της Γλυφάδας'' , ενώ ο φερόμενος εκδότης δεν διαθέτει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως δημοσιογράφος.

Πρώτη του μήνα σήμερα και ο εν λόγω αναπαράγει τις φασιστικές κορώνες που διοχετεύονται στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα τάσσεται υπέρ της θανατικής ποινής για εσχάτη προδοσία, και μάλιστα δια της κρεμάλας, καθιστώντας σαφές τον ποιον του εν λόγω. ( Τόσο πολύ χάλια σκέφτεσαι ? ) Γιατί δεν εκδηλώθηκες με ανάλογο τρόπο κατά όσων οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια και την οικονομική καταστροφή ? Αυτοί δεν ήταν οι πραγματικοί προδότες ?

Τα έλεγε πριν από χρόνια ο μακαριστός Χριστόδουλος, για τον τρόπο νοοτροπίας των νεοελλήνων, και συγκεκριμένα με την κατσίκα του γείτονα.

Το ανέκδοτο έλεγε ότι ο Θεός πήγε σε πολλών εθνικοτήτων ανθρώπους και όλοι ζήτησαν κάτι συγκεκριμένα, και μόλις έφτασε στον νεοέλληνα του είπε «Ζήτα μου ό,τι θες και θα στο κάνω πλουσιοπάροχα, με τη μόνη διαφορά πως ό,τι δώσω σε σένα, θα το δώσω πολλαπλάσιο στο γείτονα σου».

Και ο Μητροπολίτης είπε: «Εκείνος, εμπαθής στην καρδιά, κακός στην διάνοια, τι λέει; Θεέ μου, δεν θέλω να μου δώσεις τίποτα. Ένα μονό να ζητήσω. Να κάνεις να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Έτσι συμπεριφέρονται οι νεοέλληνες σήμερα, με καταργημένη τη διάνοια.»


Διαβάστε τι αναπαράγει:

Να επανέλθει η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ για εσχάτη προσδοσία. Το 1993 ο Αντρέας Παπανδρέου την είχε καταργήσει γι αυτόν τον λόγο. Όμως οι αντεθνικές κινήσεις που βλέπουμε να συμβαίνουν στα ΕΘΝΙΚΑ μας ΘΕΜΑΤΑ, κάνουν την επαναφορά της ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.

Κύριε Τσίπρα, κάνε ένα δημοψήφισμα για την επαναφορά της ΜΟΝΟ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ….

Ας αποφασίσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι φασίστες εκδηλώνονται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">