ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαρέβα Μητσοτάκη: Συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου

Λίγες ώρες μετά την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησής της στο κέντρο της Αθήνας, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, έκανε την εξής δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα.» 
» Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. 

» Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».


Επισήμανση του ''Γ'': Κύριες και κύριοι όπως διαπιστώνεται έπειτα από μια εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια η κ.  Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη έκανε την εξής δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την οποία αμέσως μετέδωσε. 

Εμείς θέλουμε να επισημάνουμε ότι έπειτα από μια ενέργεια αγνώστων το ΑΠΕ - ΜΠΕ μεταδίδει όσα επιθυμεί η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, ενώ στον αντίποδα, έπειτα από οργανωμένες επιχειρήσεις διώξεων και κατασχέσεων σε βάρος μας, με συμμετοχή πέραν των δέκα ατόμων, επί κυβέρνησης ΝΔ, τόσο η ΕΡΤ, όσο και σειρά άλλων media αρνήθηκαν να μεταδώσουν την είδηση.

Αν νομίζει έστω και ένας από το σύνολο του Ελληνικού λαού, ότι οι επιθέσεις αγνώστων με γκαζάκια πρέπει να προβάλλονται από ραδιοτηλεοράσεις, εφημερίδες, και πρακτορείο ειδήσεων, και οργανωμένες ενέργειες με συμμετοχή τριών οχημάτων, και δέκα εμπλεκόμενων να αποσιωπούνται - θάβονται - κρίνεστε.

Παράλληλα κρίνεστε για όσα αναφέρετε δημόσια για υπόγεια του Μαξίμου, παρακράτος, αλητεία , και  τρομοκρατία.

Τέλος, μια εμπρηστική η άλλη επίθεση μπορεί ο κάθε ένας να την σκηνοθετήσει για τους δικούς του λόγους και να επιτίθεται εκ του ασφαλούς.

* Και ύστερα,  λέτε ορισμένα κόμματα - πολιτικοί γιατί διαμορφώνεται η απαξία της κοινωνίας. Είναι σαφές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαρέβα Μητσοτάκη: Συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">