ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Career Coaching Webinars, από τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών So Easy

Τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών So Easy, δεν σταματούν να στηρίζουν τους σπουδαστές τους.

Career Coaching Webinars, από την εξειδικευμένη σύμβουλο career coach,
Ξένια Πασχοπούλου

Τρία μοναδικά webinars παρουσιάστηκαν στις αίθουσες του Ομίλου εκπαιδευτήριων So Easy Education®, από την εξειδικευμένη σύμβουλο career coach Ξένια Πασχοπούλου, στις 20, 27 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου 2018, αποκλειστικά για όλους τους ενήλικες σπουδαστές, όπου αναπτύχθηκαν σε απλά βήματα οι μέθοδοι για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση εργασίας και να αυξηθούν οι δυνατότητες πρόσληψής τους.

Συγκεκριμένα, στο 1ο webinar (20 Ιανουαρίου) αναπτύχθηκε η διαδικασία από τη συγγραφή του βιογραφικού έως και την προσωπική συνέντευξη με τον εργοδότη.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: πως χτίζουμε το βιογραφικό, ποια η εμφάνιση και η χρήση του, ποια είναι τα μυστικά tips που κάνουν τη διαφορά. Στο 2ο webinar (27 Ιανουαρίου), η κυρία Πασχοπούλου παρουσίασε τη διαδικασία για μια καλή προετοιμασία πριν τη συνέντευξη. 

Πως προπονούμαστε πριν τη συνάντηση, ποια πρέπει να είναι η εμφάνιση και η γλώσσα σώματος, πώς πετυχαίνουμε να 'κερδίσουμε' τον υποψήφιο εργοδότη μας, ήταν τα κεντρικά θέματα συζήτησης. 

Τέλος, στο 3ο webinar (3 Φεβρουαρίου), αναπτύχθηκαν οι σωστοί τρόποι με τους οποίους στήνουμε και διαχειριζόμαστε social media profiles στο Facebook και στο LinkedIn, με έμφαση στις ευκαιρίες και στους πιθανούς κινδύνους.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς στα So Easy οι σπουδαστές μαθαίνουν να
σκέφτονται με νέους, εξελιγμένους τρόπους την επαγγελματική τους πορεία!

Λίγα λόγια για την Ξένια Πασχοπούλου, Σύμβουλο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Επιλογής Στελεχών

Η Ξένια ξεκίνησε την καριέρα της από την έρευνα αγοράς, και εξειδικεύτηκε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Από το 2000 ασχολείται με θέματα Αξιολόγησης (Recruitment), και Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης στελεχών (Training & Development) όλων των βαθμίδων. Το 2012 εκπαιδεύτηκε και
πιστοποιήθηκε στη διαχείριση επαγγελματικής μετάβασης και επανατοποθέτησης στελεχών στην αγορά εργασίας (Career Transition – Outplacement) και έκτοτε εξασκεί ενεργά τον ρόλο του Career Coach.Τον Οκτώβριο 2017 αξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε από τον οργανισμό Professional Association of Resume
Writers and Career Coaches, Florida USA.

Λίγα λόγια για τα So Easy

Ο όµιλος So Easy Education®  με 96 παραρτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εκπαιδευτηρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, στη µέση εκπαίδευση και στην πληροφορική.

Επισκεφτείτε το www.soeasyeducation.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Career Coaching Webinars, από τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών So Easy Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb