ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λάρρυ Πέιτζ , Σεργκέι Μπρίν , πρότυπο και FBI

Ο Σεργκέι Μπρίν, υπηκοότητα Σοβιετικός, εθνικότητα Εβραίος, με ετήσιο μισθό 38.4 δισεκατομμύρια ετησίως, και ο Αμερικανός Λάρρυ Πέιτζ, υπηκοότητα Αμερικανός, εθνικότητα Εβραίος, με ετήσιο μισθό 49.3 δισεκατομμύρια ετησίως, είναι οι συνιδιοκτήτες της Google, η οποία ιδρύθηκε το 1996 ως ερευνητικό πρόγραμμα.

Οι Χάρτες Google maps τέθηκαν σε λειτουργία από την google στις 8 Φεβρουαρίου του 2005, και ενώ είχαν προηγηθεί οι διώξεις κατασχέσεις του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 2004 καθώς και το 1999.

Είναι γνωστό ότι ο υποφαινόμενος, από τη δεκαετία του 70, στις καθημερινές εκπομπές του, είχε κύρια ενασχόληση την τεχνολογία, και ειδικότερα την μετεξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας.

Μια συγκεκριμένη περίοδο, πολλά χρόνια πριν τους χάρτες της Google maps του 2005, η έμφαση που είχε δοθεί στις εκπομπές μας ήταν η ψηφιακή χαρτογράφηση της Γλυφάδας, και των νοτίων προαστίων , ώστε να δημιουργήσουμε μια βάση δεδομένων, στην οποία ο χρήστης - συμπολίτης μας, θα μπορούσε να περιηγηθεί ψηφιακά, επισκεπτόμενος οτιδήποτε υπήρχε στη περιοχή μας, και κυρίως να του δίνετε η δυνατότητα να μπαίνει μέσα σε κάθε επιχείρηση , έχοντας εικόνα τι υπάρχει στο εσωτερικό της, καθώς και ποιες είναι οι τιμές και οι προσφορές των προϊόντων και υπηρεσιών της. 

Επίσης, είχαμε δώσει έμφαση στην ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του δήμου, ώστε να υφίσταται η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, χωρίς χαρτομάνι και τρέξιμο.

Αυτά που αφορούν την ψηφιακή χαρτογράφηση της περιοχής μας, είχαν ειπωθεί επανειλημμένα δημόσια, ραδιοφωνικά , στο τοπικό μας ακροατήριο, και κυρίως , πολλά χρόνια πριν υπάρξει η υλοποίηση των Λάρρυ Πέιτζ - Σεργκέι Μπρίν.

Παράλληλα, τονίζεται ότι εκτός της ψηφιακής χαρτογράφησης, η οποία ουδέποτε έγινε από εμάς, διότι οι εκάστοτε δημοτικές αρχές, ακόμα και έπειτα από αιτήσεις μας ποτέ δεν εξεδήλωσαν ενδιαφέρον, είχαν προηγηθεί και οι ιδέες μας γι' αυτά που αργότερα υπήρξαν και έγιναν ευρέως γνωστά ως youtube, και facebook.

Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να μακρηγορούμε με λεπτομέρειες, διότι τις ιδέες μας τις θέσαμε υπόψιν πολιτικών, δημάρχων, αρμοδίων συγκεκριμένων τομέων χωρίς να μας συνδράμουν, θέτουμε απλά κάποια ερωτήματα:

α) Έχοντας τις πρότυπες ιδέες, οι οποίες πήγαζαν και προέρχονταν από την Ελληνική παιδεία μας, ( την Ελληνική μόρφωσή μας ), την οποία αποκτήσαμε ''αυτόνομα'', όχι δια μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, έχοντας την υποστήριξη της πολιτείας , θα μπορούσαμε να έχουμε Ελληνική ταυτότητα σε πάρα πολλά απ΄όσα ισχύουν στις μέρες μας ; 

β) Μολονότι ορισμένες από τις πρότυπες ιδέες μας προηγήθηκαν δεκαετίες χρονικά έναντι όσων υπήρξαν ετεροχρονισμένα, και σύμφωνα με όσα ίσχυσαν σε βάρος μας με διώξεις - κατασχέσεις από το 'σύστημα' για όσα περνάγαμε δημόσια, ενδέχεται το FBI των Αμερικανών, το οποίο έκανε βόλτες στη Πόλη της Γλυφάδας , αλιεύοντας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ επί παντός επιστητού , να χρησιμοποίησε κάποιες πρότυπες ιδέες μας και κάποιοι κατάσκοποι να πούλησαν επιχειρηματικές ιδέες ;

Ίσως να μην ισχύει το δεύτερο σκέλος, και κάποια στιγμή να δημιουργήθηκε η ιδέα ''αυτόνομα'' στον εγκέφαλο του Σεργκέι η του Λάρρυ, όμως αποδεικνύεται ακόμα και έτσι να έχει γίνει ότι η ιδέα τους ήταν ετεροχρονισμένη έναντι της δικής μας, η οποία παρουσιάστηκε δημόσια πολλά χρόνια πριν την δική τους υλοποίηση , και γι' αυτό διαθέτουμε τα πειστήρια.

Google Maps

Η Google Maps είναι υπηρεσία χαρτογράφησης στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή και η τεχνολογία της υπηρεσίας παρέχεται από την Google και υποστηρίζει πολλές υπηρεσίες που βασίζονται σε χάρτες, συμπεριλαμβανομένου της ιστοσελίδας "Χάρτες Google". 

Προσφέρει χάρτες δρόμων και σχεδιαστή διαδρομών για μεταφορές με τα πόδια, αυτοκίνητο, ποδήλατο (beta) ή μέσα μαζικής μεταφοράς. Περιλαμβάνει επίσης εντοπισμό των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε πόλεις σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι δορυφορικές εικόνες των Χαρτών Google δεν ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο η Google προσθέτει δεδομένα στη Κύρια Βάση δεδομένων της σε τακτική βάση και οι περισσότερες από τις εικόνες δεν είναι πάνω από τριών ετών. Αξιοσημείωτο είναι ότι σε αναβάθμιση τον Ιούλιο του 2012, η Ελλάδα ήταν μία από τις 11 χώρες που επιλέχθηκαν.

Street view

Η λειτουργία Street view δίνει την δυνατότητα προβολής των δρόμων σε πολλές χώρες. Ξεκίνησε το 2007, και οι λήψεις του ανανεώνονται συχνά. Υπάρχουν όμως μέρη με αρκετά παλιές λήψεις που ισχύουν μέχρι σήμερα. 

Η πρώτες λήψεις έγιναν τον Απρίλιο του 2009 στην Ελλάδα αλλά αργότερα σταμάτησε, λόγω μπλοκαρίσματος από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων το 2009. Όμως, επιτράπηκε στην εταιρεία να κάνει λήψεις στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2011, με αρχή τον Απρίλιο του 2011 και τέλος τον Φεβρουάριο 2012, και η υπηρεσία έγινε διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου 2014, αλλά έγιναν καινούριες λήψεις την περίοδο Ιούλιο-Δεκέμβριο 2014, με προσθήκη κι'άλλων περιοχών της Ελλάδας στο street view. 

Γιάννης Κουρδομένος
Ανεξάρτητος ερευνητής
Πρωτεργάτης της Ι.ΡΤ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Και εμείς μικρόφωνο χρησιμοποιούσαμε, λέγοντας δημόσια τις πρότυπες ιδέες μας.

Επισήμανσεις: Περνάμε δημόσια τα προαναφερόμενα δεδομένου ότι ακόμα και σήμερα, το 2018, με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές από το κυβερνητικό κόμμα διαπιστώνουμε προβοκάτσια, και έμφυτη τη τάση να προκύψει προδοσία και αύριο. Ήδη καλύφθηκαν οι προσδοκίες αρκετών, και σε τοπικό επίπεδο, ισχύει μια δεδομένη κατάσταση, όμως το σύνολο αυτών δεν κάλυψε εμάς, και συνεχίζουν να υφίστανται απίστευτες καταστάσεις.

Μετά την αναλογική ραδιοφωνία, η οποία ετεροχρονισμένα έγινε κυρίως τσιφλίκι ολιγαρχών , και διαπλοκής , και η Ψηφιακή θα περάσει στα ίδια συμφέροντα, και μάλιστα από στελέχη ενός κόμματος τα οποία υποστηρίχτηκαν και από εμάς.

Ενώ πρωτοστατήσαμε στην Ελλάδα στην Ραδιοφωνία FM, και η πράξη μας υποδήλωνε πρόοδο, ( ανοίξαμε τη πόρτα της μετεξέλιξης και σηματοδοτήσαμε τις εξελίξεις ), αντί αδειοδοτήσεως μεθόδευσαν σε βάρος μας σειρά από διώξεις - κατασχέσεις, 

Σήμερα , αντί να υπάρχει η τεχνολογία μας , όπως και ο πολιτισμός μας στα ερτζιανά της περιοχή μας, χρησιμοποιούμε ένα απολειφάδι της νέας τάξης πραγμάτων, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ των Πέιτζ , Μπρίν, και είμαστε έξω απ' όλα με τη σφραγίδα πολιτείας και πολιτικών. 
Η ψηφιακή Ραδιοφωνία - τηλεόραση, κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσουν στους 10 Ghz, αντί για τους 174 - 230 mhz, και τους 470 - 860 mhz. Επιτέλους να καταργηθούν οι πομποί πολλών κιλοβάτ, και οι τεράστιες κεραίες στις στέγες, οι οποίες καταστρέφουν την εικόνα στις πόλεις, και αντί να υπάρχουν οι κυψέλες τις κινητής τηλεφωνίας, να υφίστανται οι κυψέλες ραδιοτηλεοράσεως - τηλεπικοινωνιών, η καλύτερα οι κυψέλες high -fidelity digital telecommunication multimedia stations.
Η Ε.Ε. επιβάλει πρότυπα - οδηγίες, Ψηφιακής μετάδοσης, και οτιδήποτε δικό μας απορρίπτεται συλλήβδην. Εμείς ως χώρα - λαός, ο οποίος έδωσε τα φώτα του σε ολόκληρο το πλανήτη, αναφορικά με πολίτευμα, πολιτισμό, αθλητισμό, σήμερα έπρεπε να προτείνουμε δικά μας πρότυπα, και αντί αυτού ( Δημοκρατία μηδέν εις το πηλίκον. )

The radiation at 800 - 850 mhz , on which the TV stations broadcasting are operating tramsmitters several tens of kilowatts, are is not microwave and harmful to humans ?

With a mW ( dBm )  at 10 GHZ i covered a distance of thirty kilometers. ( Try it )

Above all the protection of the environment and human beings, and with emphasis on green energy with fewer power Watts instead of the Kilowatts of today's Radio & TV broadcasting transmitters.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν χρειάζονται οι πομποί για τις Ραδιοτηλεοράσεις , ούτε τα κέντρα εκπομπής , ούτε τα συστήματα που επιβάλλονται σε παγκόσμια κλίμακα, ούτε όσα επιβάλει το σύστημα κυβερνήσεων - πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων. Μπορούν να λειτουργήσουν όλα από τις κυψέλες τηλεπικοινωνιών, και όλα να λαμβάνονται σε κατάλληλους δέκτες, τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς, κινητά τηλέφωνα, κ.α. ( Ένα ενοποιημένο σύστημα Ψηφιακής μεταδόσεως, το οποίο από τον ίδιο πομπό - κεραία μεταδίδει τηλεόραση, ραδιοφωνία, data, τηλεφωνία, κ.α. )
Σημείωσεις: Για εσάς που διαβάσατε το κείμενο έχω μια πρόταση. Προσέξατε τα χρήματα που κερδίζουν ετησίως οι δυο Εβραίοι ; Επαρκούν για τη λειτουργία ενός ολόκληρου Έθνους και για τη διαβίωση εκατομμυρίων πολιτών.

Αν διαθέτετε νοημοσύνη, ειδικά στη χώρα μας, κόψτε κάθε δεσμό με τη νέα τάξη πραγμάτων, δημιουργήστε δικές μας τεχνολογικές ψηφιακές πλατφόρμες, ενημέρωσης, επικοινωνίας, κ.α. , χρησιμοποιείται την τεχνολογία , όμως για το συμφέρον το δικό σας , της χώρας σας , και του μέλλοντός σας, διότι η νέα τάξη πραγμάτων ευεργετεί τους λίγους και εισπράττει από τους πολλούς.

Σύμφωνα με όσα εδραιώθηκαν και ισχύουν, υπάρχει ενδεχόμενο τεχνολογικά να υπάρξουν άλλες κατευθύνσεις - ορίζοντες - ώστε να προκύψουν και δεκάδες, οι εκατοντάδες άλλοι ωφελημένοι οικονομικά όπως οι εν λόγω ιδιοκτήτες της google, του youtube, και πολλών ακόμα ; Ακόμα και να προκύψουν, ο αριθμός τους θα είναι περιορισμένος σε σχέση με τα εκατομμύρια πολιτών κάθε χώρας.

Τέλος, θέλετε να σας πω ποιο είναι το μέλλον , και ακόμα και να το ληστέψουν οι οποιοδήποτε μου είναι αδιάφορο ; Ένα εμφυτευμένο τσιπάκι, το οποίο θα είναι το multiapp, θα ενεργοποιείται με τη σκέψη , θα ανοίγει ένα τρισδιάστατο χάρτη, από τον οποίο θα γίνονται όλες οι συναλλαγές, αγορές, συμφωνίες, επικοινωνίες, ενημέρωση, ψυχαγωγία, εργασία, και οτιδήποτε άλλο απασχολεί τον κάθε ένα. 

Ο κυτταρικός εμφυτευμένος υπολογιστής σε υπερυψηλή συχνότητα λειτουργίας άμεσα συνδεδεμένος με την εγκεφαλική λειτουργία, ο οποίος δεν θα χρειάζεται ούτε οθόνη, ούτε ακουστικά, ούτε προσωπικούς κωδικούς, ούτε πληκτρολόγια, ούτε ποντίκια, όμως θα είναι κωδικοποιημένος - αριθμημένος για τον κάθε ένα - μια από εσάς, και οποτεδήποτε επιθυμεί το ''σύστημα'' θα έχει το κοινωνικό σύνολο πλήρως ''ελεγχόμενο''. Τεχνολογία αιχμής . . . 

Είναι ο βασικός λόγος που οι επιστήμονες προώθησαν το τσιπάρισμα των κατοικίδιων ζώων, οι δεκάδες κάρτες με microchip, καθώς επίσης, η έμφαση που δίνεται για ξένα σώματα, Piercing, tattoo , gadget, ενθέματα σιλικόνης, κ.α. , ώστε να προκύψει προσαρμογή για τις επόμενες φάσεις, χωρίς αντιδράσεις. ( Οι λαοί επί αρκετές δεκαετίες εξοικειώνονται για την τελική ''μετάβαση'', την οποία στο τέλος θα την δεχθούν αδιαμαρτύρητα. )

* Τα σημειωμένα με κόκκινο τα αναφέραμε από τη δεκαετία του 80 - 90, καθώς επίσης, και την τεχνολογία αιχμής, νανοτεχνολογία, για την τελική μετάβαση. 

* Άλλωστε γι΄άλλη μια φορά θα επικαλούνται το ''καλό'' της ανθρωπότητας , και την πρόοδο , {για τα συμφέροντα των λίγων}, καθώς και την αποδοχή των πολλών για την ωφέλεια τους,  {ώστε να είναι ελέγξιμοι και αναλώσιμοι}.

* Όσα ισχύουν διεθνώς έπειτα από την Google και το Youtube, κυρίως απόρροια του διαδικτύου, είναι τραγελαφικά. Η πολιτισμική και κοινωνική αλλοίωση μέσα σε λίγα χρόνια σε παγκόσμια κλίμακα είναι πρωτοφανής,  και δεν είχε ισχύσει ποτέ επί 3.000 χιλ. χρόνια.

* Η δική μας Ε.Υ.Π, έχει τα αποδεικτικά για όσα αναφέρουμε, η μήπως επί δεκαετίες απλά λαμβάνουν μισθούς ;

* Όσοι και όσες επιθυμούν επιστημονική τεκμηρίωση επί των προαναφερόμενων να την ζητήσουν. ( Προσωπικά εμπλούτισα τις γνώσεις μου κατά την διάρκεια του ύπνου, με το προστάδιο. Όταν ολοκληρωθεί ο κυτταρικός εμφυτευμένους υπολογιστής ο χρόνος σπουδών θα μειωθεί δραστικά  για όλους. Όταν ασχολήθηκα με την ψηφιακή μετεξέλιξη δεν υπήρχαν καν ταινίες επιστημονικής φαντασίας ώστε να έχω υποβληθεί σε επηρεασμό συνειδητό, η ακόμα και υποσυνείδητο. Σήμερα έχουμε και αρμόδιο υπουργείο στη χώρα μας ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!! )


* Επί 50 χρόνια η βασική διαπίστωση είναι συνεχώς και αδιαλείπτως η ίδια. Ποτέ δεν χτύπησα τη πόρτα κανενός, δεν ζήτησα το ελάχιστο από κανέναν, παρά μόνον σε περιπτώσεις που θα υπήρχε η συλλογική ωφέλεια τόπου και λαού, και επί 50 χρόνια υφίσταται ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, αρχής γενομένης από το Δήμο και με επέκταση σε οτιδήποτε.  Είναι σαφές τι χρειάζεται τόσο ο τόπος όσο και ο απαράδεκτος λαός. 

Ο τόπος δεν χρειάζεται ούτε δεξιούς, ούτε εθνικιστές, ούτε κεντρώους, ούτε αριστερούς. Αποκλειστικά και μόνον Πατριώτες και μάλιστα Έλληνες, όχι νεοέλληνες και νεοελληνίδες . . .

* Ο πρώτος Ελληνικός ''υπολογιστής'' , των Αντικυθήρων, χρονολογείται 150 περίπου χρόνια Π.Χ, και αυτό το γνώριζα από τη δεκαετία του 60, ενώ η πρώτη γενιά ''υπολογιστών''  κατασκευάστηκε 2000 χρόνια στη συνέχεια, το 1943 από τον Τιούρινγκ ώστε να αποτελέσει  ιδέα για την κατασκευή του ENIAC από τους Αμερικανούς !

* Αναφορικά με τη ψηφιακή τεχνολογία, σε 50 χρόνια από σήμερα οτιδήποτε χρησιμοποιείται κατά κόρον , θα έχει καταργηθεί, διότι όπως αναφέρουμε πιο πάνω θα επικρατήσει ένα (1) ενοποιημένο σύστημα. ( high -fidelity digital telecommunication multimedia stations. ) 

Έχουμε κουραστεί να παρακολουθούμε τις παραλλαγές σε κώδικες οι οποίες καταλήγουν σε μια πανομοιότυπη λειτουργία, με ελάχιστες αποκλίσεις, και στις δεκάδες χιλιάδες παραλλαγές σε δεδομένες υλοποιήσεις. Επί της ουσίας δεν υφίσταται ανταγωνισμός , υφίστανται δεκάδες χιλιάδες παραλλαγές, ενώ αυτό το οποίο ονομάζεται Ψηφιακή Μετεξέλιξη, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει μια απλοϊκή υλοποίηση η οποία θα εξομοιώνει την ανθρώπινη λειτουργία και με έμφαση την απλοϊκή κατανόηση - λειτουργικότητα χωρίς σύνθετη προσπάθεια. 

Μη κολλάτε σε λειτουργικά, τηλέφωνα και τηλεοράσεις νέας γενιάς, και πάσης φύσεως πρόσκαιρες τεχνολογικές υλοποιήσεις και πρότυπα, διότι σταδιακά όλα αυτά θα είναι ξεπερασμένα και για πέταμα. Το εμφυτευμένο microchip παρέχει περισσότερες λειτουργίες, την τελειότερη εικόνα και ήχο, καθώς και δυνατότητες απ' οτιδήποτε υφίσταται στις μέρες μας. 



Τεχνολογία αιχμής . . . και μάλιστα εμφυτευμένη , 24 ώρες το 24ωρο  ανάποσπαστο κομμάτι του εαυτού σου !




Εσείς επιλέγετε την μετεξέλιξη , και αντί να ισχύσουν σημεία και τέρατα, είναι προτιμότερο να διασφαλίσετε το μέλλον ώστε να μην οδηγηθούν σε τεχνολογικές ακρότητες. Καλή η τεχνολογία, μέχρι του σημείου που την χρησιμοποιείς, και δεν σε χρησιμοποιούν. 

Δεδομένου ότι διαβάζετε αρκετά το συγκεκριμένο κείμενό μας, κάτι ακόμα: Η σημερινή διοίκηση του δήμου επικαλείται τις ηλεκτρονικές αιτήσεις, ενώ επί τρία χρόνια δεν έχει καλύψει τις ενυπόγραφες ανθρώπινες οι οποίες προηγήθηκαν, κυρίως δια ζώσης από το 2004, ώστε να μην πάμε σε εποχές θανόντων δημάρχων. 

Το κυριότερο όλων: Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις πρωτοστατήσει με συγκεκριμένη ορολογία, καθώς και πρότυπες ιδέες, και οι εμφανιζόμενοι κύριοι να μας έχουν εξαφανισμένους από την ιδιοκτησία τους, η οποία υποτίθεται ότι είναι στη βάση της δημοκρατικότητας ; ( Αρκετά χρόνια παρακολουθώ, βάζοντας συγκεκριμένες λέξεις - η προτάσεις, τι θα δείχνει η μηχανή τους, και μπορεί να δείξει εκατομμύρια σελίδες πλην της δικής μας. ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λάρρυ Πέιτζ , Σεργκέι Μπρίν , πρότυπο και FBI Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">