ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στο σκαμνί ο "αδάμαντας" της νομιμότητας

Όπως γράφει η τοπική διαδικτυακή εφημερίδα ''Δημολογίες'' «Στο εδώλιο του 5μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου θα βρεθεί ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου για 68 παράνομες προσλήψεις που έκανε στο Δήμο, φίλων και συγγενών όπως αναφέρεται στο πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης».

Η εκδίκαση της σοβαρότατης αυτής υπόθεσης θα γίνει σε δημόσια συνεδρίαση στις 19 Μαρτίου 2018 στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα Δ1 του Εφετείου Αθηνών (λεωφόρος Αλεξάνδρας και Λουκάρεως γωνία).

Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε από τον Ελεγκτή Νομιμότητας κατ' εφαρμογή των άρθρων 232 και 234 του νόμου 3852/2010.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από τον Πρόεδρο του Εφετείου, δύο ακόμη Εφέτες, τον προιστάμενο της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας των Ο.Τ.Α. και έναν εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.Σημείωση του ''Γ'': Το συγκεκριμένο θέμα το έχετε διαβάσει προ μηνών, και μάλιστα είχαμε δώσει έμφαση στις ''γαλάζιες προσλήψεις''. 

Όπως μας ανέφερε πρόσφατα ένα τοπικό στέλεχος αστικού κόμματος, στη χώρα μας έχουμε μια υφιστάμενη κατάσταση: « ότι έχει ο κάθε ένας στο μυαλό του », άρα για εμάς δεν υπάρχει ενδεχόμενο στο τόπο μας να διαφοροποιηθεί το ελάχιστο. 

Μερικές δεκαετίες τονίζουμε ότι χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας, ενώ αποδεικνύεται ότι αστικά πολιτικά κόμματα, πολιτικοί, δήμαρχοι, αιρετοί, κ.α., ακολουθούν το « ότι έχει ο κάθε ένας στο μυαλό του », και κάπως έτσι διαλύθηκε η χώρα μας, η κοινωνική συνοχή, η εμπιστοσύνη του κόσμου προς την πολιτική - πολιτικούς, ενώ χτίζεται το πελατειακό σύστημα το οποίο κατατρώγει πολίτευμα - πολιτισμό - κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στο σκαμνί ο "αδάμαντας" της νομιμότητας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb