ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

New Cult: FOX ειδικές προσφορές


Στη New Cult πιστεύουμε στην ελευθερία. Πιστεύουμε ότι για να νιώθει κάποιος ελεύθερος πρέπει να μπορεί και να το εκφράσει. Για εμάς η έκφραση δεν είναι αντίδραση αλλά ανάγκη που κάνει τον κάθε ένα από εμάς μοναδικό. Ο καθένας από εμάς εκφράζεται με το δικό του τρόπο. Με τον τρόπο που ζει, με τη μουσική που ακούει, με το άθλημα που κάνει και με τα ρούχα που φοράει.

Μερικές φορές τα ρούχα που διαλέγουμε συμβολίζουν τα πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ελεύθεροι. Συμβολίζουν τις ώρες που έχουμε περάσει με τη σανίδα μας. Συμβολίζουν τα χιλιόμετρα που έχουμε κάνει με το ποδήλατο. Συμβολίζουν το tatoo που έχουμε κάτω από την μπλούζα μας ή τα ξενύχτια που έχουμε κάνει με την παρέα μας.

Άλλες φορές διαλέγουμε ρούχα για να εκφραστούμε, για να νιώσουμε ελεύθεροι και μοναδικοί. Διαλέγουμε φρέσκα σχέδια και καθαρά χρώματα. Ψάχνουμε για ρούχα με ποιότητα γιατί αυτή η ποιότητα θέλουμε να συμβολίζει την ποιότητα που έχουμε μέσα μας. Δεν είμαστε μοναδικοί επειδή φοράμε αυτά τα ρούχα αλλά επειδή φορώντας τα, τα κάνουμε μοναδικά.

Θέλουμε όσοι πιστεύουμε στις ίδιες αξίες να βρισκόμαστε μαζί . Προσπαθούμε να χαιρόμαστε την ελευθερία μας και να διαδίδουμε την ανάγκη μας. Την ανάγκη μας να είμαστε μοναδικοί.

Είτε εκπροσωπείς το streetwear στυλ, είτε το fashionwear στυλ, είμαστε δίπλα σου, πάντα ενημερωμένοι με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί!

Αυτά αναφέρουν από τη New Cult με FOX ειδικές προσφορές που θα τις βρείτε στη Πάροδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 22, στη Γλυφάδα, και διαδικτυακά.

Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς να δείτε πόσο πιστεύαμε στην Ελευθερία των πράξεων, των λόγων, και της έκφρασης, μόνο που βρισκόμαστε σε λάθος χώρα, και σήμερα αποδεικνύεται , λόγω πολιτικών και αστικών κομμάτων,  ότι έχουμε μείνει πιο πίσω από τις φερόμενες τριτοκοσμικές χώρες !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: New Cult: FOX ειδικές προσφορές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">