ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κυριακή 4/3 Εκδήλωση για τους Πλειστηριασμούς



Όχι στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας αναφέρουν από την λέσχη Αμπάριζα και διοργανώνουν εκδήλωση τη Κυριακή 4/3 στη λέσχη Ελ. Ανθρώπου 99 Τερψιθέα - Γλυφάδα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

Από τις 21 Φλεβάρη ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ως αποκλειστική διαδικασία διενέργειας των πλειστηριασμών ενώ την 1η Μάη ξεκινούν και οι ηλεκτρονικοί για τα άνω των 500 ευρώ χρέη προς το κράτος - εφορία και ταμεία.

Χιλιάδες σπίτια, μικροί επαγγελματικοί χώροι, χωράφια κ.α. σχεδιάζεται να περάσουν με ένα κλικ στον υπολογιστή κάποιου συμβολαιογράφου στα χέρια κράτους και τραπεζών.

Στόχος τους , 10.000 πλειστηριασμοί για το 2018 και 130.000 συνολικά μέχρι και το 2021. Μετά τους πλειστηριασμούς μέσα σε δύο μήνες πρέπει να γίνονται και οι εξώσεις, όπως προστάζουν Ε.Ε.& Ε.Κ.Τ.

Η στέγη δεν είναι εμπόρευμα, είναι δικαίωμα για όλους. Το μικρό μαγαζί και το χωράφι είναι μέσα βιοπορισμού για τον επαγγελματία και τον αγρότη.

Αγωνιζόμαστε για :


- Πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας με μέτρα όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας και η διαγραφή χρεών των λαϊκών οικογενειών προς τράπεζες, κράτος, δήμους και ταμεία.
- Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
- Κατάργηση των ηλεκτρονικών κατασχέσεων από λογαριασμούς εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων.
- Όχι στο ΙΔΙΩΝΥΜΟ, τις διώξεις και τη καταστολή του κινήματος.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει εκπρόσωπος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής ΥΣΥ.Σ.Α.) για να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις και να συντονίσουμε τη δράση μας.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κυριακή 4/3 Εκδήλωση για τους Πλειστηριασμούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">