ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ελεύθερος ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά των δυο ληστών

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά δύο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου καταβεβλημένος φέρεται να υποστήριξε πως πυροβόλησε κατά των δύο, φοβούμενος για την ζωή του και χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει.

Σε βάρος του, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Ποινική δίωξη για ληστεία ασκήθηκε παράλληλα και σε βάρος των δυο ληστών, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον 88χρονο.

Με το σπαθί μου τον τραυμάτισα ήταν τα πρώτα λόγια του 88χρονου που επιτέθηκε σε ληστές στη Γλυφάδα.

«Με το σπαθί μου, που είναι οικογενειακό κειμήλιο, τραυμάτισα τον έναν από τους δράστες. Δεν ξέρω πού τον έχω χτυπήσει, αλλά εγώ το σπαθί μου χρησιμοποίησα». Αυτή ήταν η πρώτη δικαιολογία που είπε στους αστυνομικούς ο 88χρονος, ο οποίος χθες πυροβόλησε έναν από τους δύο δράστες που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Οι αστυνομικοί είχαν πάει νωρίτερα στο σπίτι του 88χρονου και εκείνος αρχικά θέλησε να αποκρύψει ότι υπήρχε τραυματισμός και ήθελε να καταγγείλει μόνο τη ληστεία. Οι αστυνομικοί, όμως, βρήκαν τα αίματα στο δάπεδο και άρχισαν να ρωτούν επίμονα να τους δώσει ο 88χρονος μια εξήγηση.

Αρχικά τους έλεγε ότι πήρε το σπαθί του, καθώς είναι απόστρατος του λιμενικού και τραυμάτισε έναν από τους δράστες. Όμως οι Αρχές ενημερώθηκαν λίγη ώρα αργότερα ότι έχει πάει τραυματισμένος στο νοσοκομείο ένας αλλοδαπός με σφαίρα στο χέρι.

Από την έρευνα που έκαναν και αφού έδειξαν φωτογραφία του στον 88χρονο, ταυτοποίησαν ότι πρόκειται για το δράστη και αποκαλύφθηκε ότι ο τραυματισμός ήταν από το όπλο του ηλικιωμένου.

Ο τραυματισμένος ληστής αποκάλυψε ποιος ήταν και ο συνεργός του, ένας 18χρονος Έλληνας, ο οποίος επίσης συνελήφθη λίγο αργότερα.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής υπηκοότητας και έναν 18χρονο Έλληνα. Και οι δύο συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό με τον ηλικιωμένο. Όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν και θα απολογηθούν σε ανακριτή.

Επισήμανση του ''Γ'': Όσοι και όσες ενέχονται στην ληστεία επί 27 χρόνια της αδείας που άνηκε στη Γλυφάδα, όπως και στις διώξεις & κατασχέσεις που ακολούθησαν, και κυρίως στις παρανομίες επί των σύννομων αιτήσεών μας επί σειρά ετών, με στόχο την φυσική μας εξόντωση, το 2019 δεν θα έχουν τη τύχη των ληστών. 

Εννοούμε συγκεκριμένα αστικά κόμματα - πολιτικούς - καθώς και τη συνέχειά τους ώστε να νέμονται τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου κατά του Ελληνικού Συντάγματος, της προόδου, καθώς και της πραγματικής τοπικής δημοκρατίας ( ευημερίας )

Μη ξεχνάτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο πως βρέθηκαν στο δήμο επί δεκαετίες σειρά από φερόμενοι συμπολίτες μας , οι οποίοι/ες όταν η οικογένειά μας τη δεκαετία του 1950 διοικούσε με αρχές Αριστεράς το δήμο Γλυφάδας, οι ίδιοι/ες δεν είχαν κατοικήσει ακόμα σ΄αυτή τη πόλη , και πόσες φορές παρανόμησαν κατά των σύννομων αιτήσεων μας, ενώ στον αντίποδα οι ειδικές μέριμνες καθώς και εξυπηρετήσεις ημέτερων μέχρι σήμερα είναι Χιλιάδες.

Επίσης, όσοι παρέκαμψαν το ψήφισμα του 2014 , περισσοτέρων από 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας , είναι σαφές ότι δεν ανήκουν στο δήμο. 

Είναι αυταπόδεικτο ότι ορισμένοι δήλωσαν 'τοπικοί δημοσιογράφοι' , δεκαετίες έπειτα από εμάς, και οι δημοτικές αρχές λόγω των δεδομένων τους συμφερόντων τους τοποθέτησαν είτε  έμμισθους στο δήμο , είτε ως συνεργαζόμενους/ες με το αζημίωτο. 

Γλυφάδα , η πόλη που καταργείτε δίκαιο και λογική 

Έχουμε σειρά από οικογένειες ψηφοφόρων , η ακόμα μελών της τοπικής Ο.Μ της Νέας Δημοκρατίας , οι οποίοι/ες κατέλαβαν θέσεις αρμοδιότητας στο τομέα Πολιτισμού, κ.α., ενώ όσοι επί χρόνια συμμετείχαν ενεργά στον τοπικό πολιτισμό , πλην των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ τους ουδέν άλλο υφίσταται από τη πλευρά , ''πολιτευτών'', ''δημάρχων'', ''προέδρων'', ''αστυνομικών'', ''χασάπηδων'', ''μανάβηδων'', ''ταχυδρόμων'', κ.α.

Αποτελεί όνειδος για ένα τόπο επί δεκαετίες, με δεδομένους δεκάδες αιρετούς στα έδρανα του δήμου , οι οποίοι / ες είτε παρανομούν ως διοικούντες , είτε κωφεύουν ως αντιπολιτευόμενοι , το ενδιαφέρων το οποίο υπήρξε από τη πλευρά εκτός της Γλυφάδας για την υποστήριξη μας αναφορικά με το ζήτημα του τοπικού σταθμού , ενώ στο εσωτερικό του δήμου επί σειρά τετραετιών ο κανιβαλισμός χτυπά κόκκινα.

Δεν μας υποβιβάζει ο λαϊκισμός της κοινωνίας, μας υποβαθμίζει η διάλυση της κοινωνικής συνοχής προς χάριν των συμφερόντων  των ''λίγων'' , και άλλωστε στα χιλιάδες sosial media ο λαϊκισμός είναι ανυπέρβλητος, ενώ όσα πρέπει να ισχύουν - καλώς η κακώς ισχύουν. 

Επίσης , άλλοι / ες εκ των συμπολιτών μας δήλωσαν οτιδήποτε και έτυχαν ειδικής μέριμνας από τη πλευρά των αιρετών, καθώς επίσης , οι δήμαρχοι - αιρετοί ''κουβάλησαν'' ότι συγγενικό και κομματικό τους πρόσωπο από ολόκληρη τη χώρα, ώστε να αμείβεται από το δημοτικό χρήμα , υποτιθέμενα για την προσφορά τους σε ένα τόπο που ήρθαν εχθές !!  Και μη χειρότερα μέχρι την ανατροπή τους . . .

Το σύστημα που ακολουθείται από τα αστικά κόμματα - πολιτικούς στους Ο.Τ.Α είναι για αποκομιδή από τα απορριμματοφόρα , διότι συστήνουν ένα δήμο του κόμματος και των ημετέρων τους με γνώμονα τα προσωπικά, συντεχνιακά , κομματικά, καθώς και τα συμφέροντα των ημέτερων , και το κοινωνικό σύνολο , ως τοπική κοινωνία , εκτοπίζεται στο ''πυρ το εξώτερων'' !

Όταν θα εξηγήσετε επαρκώς τις παρανομίες σας στο σύνολο των αιτήσεών μας , όπως τον εξοβελισμό του ψηφίσματος 4.500 και πέραν χιλιάδων συμπολιτών μας , για μια δομή όλων των κατοίκων, ίσως το 2019 δικαιούστε συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές ως αστικά κόμματα. Αν δεν εξηγήσετε επαρκώς στο σύνολο των συμπολιτών μας τι σατανικό έχετε στο μυαλό σας , δεν δικαιούστε συμμετοχής το 2019 , διότι ήδη έχετε καταλύσει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Επιχειρήστε να μας πείτε ότι επί 27 χρόνια , όπως και τα τρία τελευταία , είχαν περισσότερες ανάγκες οι ημέτεροί σας , ενάντι των υπολοίπων κατοίκων, η ακόμα και ημών, ώστε να γελάσουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ μαζί σας, όσοι έχουν επίγνωση τι σημαίνει αστικά πολιτικά κόμματα στους Ο.Τ.Α.

Ακόμα και τη περίοδο της χούντας, 1967 - 1974 , σε κάθε πόλη υπήρχαν ειδικοί συνεργάτες οι οποίοι φρόντιζαν να υπάρξει αναλογικά εργασία για όλους, ενώ εσείς εξοβελίσατε και τον συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, οι διοικούντες διότι επιθυμούσατε έναν ελέγξιμο δικό σας, ώστε να μην έχετε μπελάδες, και οι αντιπολιτευόμενοι επιθυμούσαν ένα δικό τους, καθώς επίσης, μερίδα αντιπολιτευομένων δεν συμμετείχαν διότι ακόμα δεν είχαν προκύψει οι παχυλοί μισθοί και τα αξιώματά τους.

Τέλος, αναφορικά με τα κρούσματα ληστειών, επίσης , τα αστικά πολιτικά κόμματα φέρουν μερίδιο της ευθύνης, και ελπίζουμε να αντιλαμβάνεστε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ελεύθερος ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά των δυο ληστών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">