ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Ντογιάκος, ο «Ισίδωρος», και ο λαθρέμπορος

Μια δικογραφία η οποία αποκαλύπτει είτε ένα μεγάλο δικαστικό σκάνδαλο είτε μια διαβολική σύμπτωση, έχει στα χέρια της η 5η τακτική Ανακρίτρια ενώ εμείς δεν γνωρίζουμε ποια είναι η εξέλιξη της υποθέσεως.

Στο δικόγραφο υπάρχουν αποδείξεις πως ο κατηγορούμενος στην υπόθεση Ν.Σ., την κρίσιμη περίοδο που ήταν καταζητούμενος για υπόθεση λαθρεμπορίας, επικοινωνούσε με κάποιον άνθρωπο της Δικαιοσύνης, τον οποίο αποκαλούσε «Ισίδωρο», και χρησιμοποιούσε για την ευνοική έκβαση της υπόθεσής του. 

Από την έκθεση των απομαγνητοφωνημένων μηνυμάτων του Ν.Σ. την επίμαχη περίοδο, φαίνεται πως ο «Ισίδωρος» στον οποίο απευθυνόταν έχει το ίδιο κινητό τηλέφωνο με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας με διαφορά ενός ψηφίου και φυσικά το ίδιο όνομα. 

Ο «Ισίδωρος» της υπόθεσης έχει τηλέφωνο με νούμερο 69378873**6 ενώ ο Ισίδωρος Ντογιάκος 69378873**7. Δηλαδή ή πρόκειται για μια διαβολική σύμπτωση κατά την οποία ο κατηγορούμενος για την μεγαλύτερη υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων επικοινωνούσε με κάποια άνθρωπο στη Δικαιοσύνη ο οποίος λέγεται Ισίδωρος και το τηλέφωνό του έχει διαφορά ενός αριθμού (6 αντί 7 το τελικό ψηφίο) με αυτό του Ντογιάκου, ή πρόκειται για επικοινωνία με τον Ισίδωρο Ντογιάκο η οποία καλύφθηκε με μια λαθροχειρία αλλαγής ψηφίου στη δικογραφία.

Εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων και σχέση με ιταλική μαφία

Τον Σεπτέμβριο του 2010, το Τμήμα Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ, ανακάλυψε στο Μενίδι το μεγαλύτερο εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων στα Βαλκάνια. Μετά από επιχείρηση μηνών, το ΣΔΟΕ συνέδεσε τον Ν.Σ., ιδιοκτήτη των αποθηκών όπου λειτουργούσε το εργοστάσιο με το κύκλωμα. Την ίδια περίοδο συνελήφθη στην Αλβανία, ο αρχηγός της μαφίας της Σάκρα Κορόνα Ουνιτά (δρα στην Απουλία), Αλπίνο Προυτεντίνο, για συμμετοχή στο κύκλωμα των λαθραίων τσιγάρων , μετά την επιχείρηση «Περσέας» των ιταλικών Αρχών.

Ο Ν.Σ. διέφυγε τη σύλληψη για αρκετό διάστημα. Μετά τη σύλληψή του, παρέδωσε στην ανάκριση κείμενα μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει με διάφορους, για να αποδείξει πως δεν είχε ιδέα για την επιχείρηση εναντίον του αφού έλειπε στη Βόρεια Ελλάδα.

Στα κείμενα αυτά, υπάρχουν μηνύματα και προς τον αριθμό 6978873**6. Από την ανάγνωση των μηνυμάτων φαίνεται πως αυτός στον οποίο απευθύνεται είναι άνθρωπος της Δικαιοσύνης. Του αναφέρει μάλιστα το όνομα και το τηλέφωνο αυτού στον οποίο πρέπει να απευθυνθεί για την υπόθεσή του, κάποιον Λουκά. Από τα τηλέφωνα που παραθέτει για να επικοινωνήσει ο «Ισίδωρος», προκύπτει πως ανήκουν στο ΣΔΟΕ, ενώ Λουκάς είναι ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ που τον έχει ενοχοποιήσει με την κατάθεσή του.

Στο πρώτο μήνυμα το οποίο δεν έχει ημερομηνία γράφει:

«Άρχοντα Ισίδωρε. Πίστευα και πιστεύω σε ‘σένα. Και εσύ είσαι άνθρωπος και όχι Θεός. Ήρθα μέσω Θεού σε εσένα για να πω την αλήθεια μου και για το άδικο που με σπιλώνει. Ένα λάθος που έχει παραδεχθεί ο υπάλληλος και ο προϊστάμενος σε όλους εμάς, αλλά και σε ‘σένα σου είπε το ίδιο... ότι είχα δίκιο από την πρώτη στιγμή που του μίλησες. Τώρα πλέον λες ότι είναι ενώπιον Θεού και ανθρώπου. Ο Λουκάς για την μη πλήρη παραδοχή του λάθους του. Μην του κάνεις κακό, αλλά να μην αφήσει το δίκιο μου και την αλήθεια να την καταπατήσουν. Εσύ μου είπες ότι τον Σωκράτη, τον Κολοκοτρώνη τον δίκασε η Ελλάδα... οι Αρχές μου, το ήθος μου και το Αίσθημα Δικαίου δεν με αφήνουν να το δεχθώ αυτό, και αν κρίνω από το ό,τι γνώρισα σε εσένα, εσύ δεν θα τους δίκαζες αυτούς, γιατί Πιλάτος δεν είσαι, να βλάψεις τα χέρια σου με το αίμα του θανάτου μου! Εσύ που ξέρεις ότι ένας νέος ταλαιπωρείται άδικα, σταμάτα το κακό. Όσο ακόμη ζω, αφού έπαθα νέο εγκεφαλικό. Να ξέρεις ότι σε Αγαπώ, αν θες κάνε το σωστό για έναν Αθώο. Μετά πόνου ψυχής».

Το δεύτερο μήνυμα έχει ημερομηνία 1 Σεπτεμβρίου 2010. Την περίοδο δηλαδή που είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση του ΣΔΟΕ εναντίον του. Γράφει:

«Άρχοντα καλό μήνα να έχουμε 6981642 και 660 ο Θεός, το δίκιο να στο ανταποδώσει. Διπλά! Φιλιά!».

Τα τηλέφωνα που παραθέτει στο μήνυμα προφανώς για επικοινωνία ανήκουν στο Τμήμα Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ το οποίο έκανε την επιχείρηση.

Στο τρίτο μήνυμα φαίνεται πως υπάρχει φυσική επαφή πιθανόν στον 5ο όροφο κάποιου κτηρίου. Η ημερομηνία είναι 11/7/2011:

«Άρχοντα είμαι στον 5ο καλλιτέχνης».

Οικειότητα και επαφές με Σταϊκούρα

Από τα μηνύματα φαίνεται πως οικειότητα και επαφές δεν έχει μόνο με τον «Ισίδωρο», αλλά και με τον Χρήστο Σταϊκούρα στον οποίο στις 20 Οκτωβρίου στέλνει μήνυμα:

«Χρήστο, πες στον Αντώνη να μιλήσει... Για τα «θέλω» του λαού και του ελληνισμού που σύσσωμος και σήμερα ο λαός αγανακτά γιατί αγαπά πατρίδα Ελλάδα και θα αγωνιστεί περήφανος για το καλό της χώρας του αρκεί να δείχνεται ότι είστε πλάι του. Μην χάνεσαι η... Grande”

Ο Χρήστος Σταϊκούρας φαίνεται πως απαντά με μήνυμα:

«Δεν χάνομαι, μιλάω σε 1 ώρα»

Καμιά έρευνα για «Ισίδωρο»

Παρότι η υπόθεση λαθρεμπορίας συνδέθηκε με μεγάλο κύκλωμα στην Ιταλία αλλά και με ευρεία παρακολούθηση τηλεφώνων του κυκλώματος στην Ευρώπη, στην Ελλάδα οι Αρχές δεν έκαναν τον κόπο να ανοίξουν τις επικοινωνίες για να δουν με ποιους επικοινωνούσε ο Ν.Σ., ο οποίος μάλιστα στην ανάκριση παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες του με πολιτικά πρόσωπα για να δείξει το μέγεθος των διασυνδέσεών του με την καλή κοινωνία.

Είναι άγνωστο με πόσους έχει επικοινωνήσει ο φερόμενος ως εγκέφαλος του λαθρεμπορίου, αλλά και από αυτές ακόμη τις επικοινωνίες που παρέδωσε ο ίδιος, προκύπτει επικοινωνία με άνθρωπο της Δικαιοσύνης με το όνομα «Ισίδωρος» την περίοδο μάλιστα που φαίνεται να καταζητείται. Ως σήμερα την ελληνική Δικαιοσύνη δεν την απασχόλησε ποιός είναι ο λειτουργός που είχε τέτοιες επαφές και οικειότητες με έναν φερόμενο ως εγκέφαλο κυκλώματος, ώστε να ζητήσει την άρση του απορρήτου.

Αν ο Ν.Σ. επικοινωνούσε με τον Ισίδωρο Ντογιάκο και το τηλέφωνό του έχει εμφανιστεί με έναν αριθμό διαφορά ώστε να μην εντοπιστεί, τότε πρόκειται για ένα σοβαρό σκάνδαλο στην ελληνική Δικαιοσύνη. Αν είναι σύμπτωση τότε και πάλι η Δικαιοσύνη οφείλει να βρει ποιός είναι ο «Ισίδωρος» και ποια η σχέση του με το κύκλωμα.

Διαβάστε τα μηνύματα του Ν.Σ. προς τον «Ισίδωρο»


πηγή:

Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς ''ανεργούμε'' και ''απεργούμε'' , ενώ το στέλεχος της ΝΔ , και εντεταλμένος δήμαρχος από τη πλευρά των ειδικών εξυπηρετήσεων σε ημέτερους Γ. Παπανικολάου , έχει καταλύσει την δημοκρατία στο δήμο Γλυφάδας για την εξυπηρέτηση αυλοκολάκων, ''γαλάζιων'' υπαλλήλων, καθώς και δεκάδων αφισοκολλητών κατά παράβαση του νόμου, και όσων μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια. 

Επιχειρήσαμε δυο φορές να τον στείλουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη , και διαπιστώσαμε ότι υφίσταται διαπλοκή δικαιοσύνης η οποία δεν επεμβαίνει για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις από τη πλευρά πολιτικών και δημάρχων.

Οι εμπειρογνώμονες της Greco καλούν την ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει «τον τρόπο επιλογής των δικαστών και εισαγγελέων που καταλαμβάνουν τις υψηλότερες θέσεις». 

Η GRECO συνέστησε να τροποποιηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το ειδικό δικαστήριο του άρθρου 86 του Συντάγματος ούτως ώστε να μην παρεμποδίζουν ή να αποτρέπουν την ποινική δίωξη όσον αφορά την υπηρεσία και τα πρώην μέλη της κυβέρνησης.

Οι θέσεις μας: Για εμάς χαρακτηρίζονται κακουργηματικού χαρακτήρα οι εξυπηρετήσεις ημέτερων, ενώ στον αντίποδα για πέραν των 4.500 χιλ. ψήφων ψήφισμα του 2014 δεν έχει υπάρξει ουδεμία ενέργεια από τη πλευρά της δημοτικής αρχής, κατά παράβαση των εξαγγελιών του σημερινού δημάρχου για την εκλογή του. 

Δεν έχουν καλύψει ως δημοτική αρχή το Ψήφισμα πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας,  ποιούς/ες καλύπτουν και αντλούν το δικαίωμα ορθής - σύννομης διοικήσεως ; 

Στο Δήμο Γλυφάδας καλύπτουν τα αιτήματα οικογενειών υπαλλήλων του δήμου, καθώς και ψηφοφόρων τους των 5 - 10 ψήφων για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας , ενώ εξοβελίζουν όσα ψήφισαν χιλιάδες συμπολιτών μας ! 

Υπάρχει νομιμότητα στον Ο.Τ.Α με διοίκηση αστικό πολιτικό κόμμα , και πρώην μέλη της κυβέρνησης , όπως είναι ο τέως ευρωβουλευτής της ΝΔ και σημερινός δήμαρχος  της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γ. Παπανικολάου ;;;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Ντογιάκος, ο «Ισίδωρος», και ο λαθρέμπορος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">