ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση δεν έχει φιλικές σχέσεις με επιχειρηματίες

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ( στις οποίες εμείς ποτέ δεν συμμετείχαμε, ''διότι άλλο το ένα άλλο το άλλο κατά Νίκο Παππά'', έστω και αν εκατοντάδες σελίδες στο μητρώο και με το σήμα media είναι blogs - ιστολόγια και στην πλατφόρμα του blogger ) τέθηκε το ζήτημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Το Μέγαρο Μαξίμου εμμένει στην επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος έως ότου οι αρμόδιοι φορείς του ποδοσφαίρου πείσουν την κυβέρνηση ότι υπηρετούν την εξυγίανση του αθλήματος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέστησε σαφές ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει ξανά, αν «οι αρμόδιοι φορείς δεν καταθέσουν προτάσεις, με τις οποίες θα πείσουν την ελληνική κυβέρνηση ότι υπηρετούν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου». «Η μπάλα είναι στη δική τους πλευρά», συνέχισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σχολιάζοντας την δήλωση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θ.Παπαχριστόπουλου περί φιλικών σχέσεων που διατηρεί η κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη, ο υπουργός Επικρατείας διέψευσε τους ισχυρισμούς: «Η κυβέρνηση δεν έχει φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία. Αντιμετωπίζει όλους τους επενδυτές με τον ίδιο τρόπο και προσπαθεί να διευκολύνει όποια επένδυση κινείται εντός νόμου και προσφέρει θέσεις εργασίας», τόνισε.

Για το ποδόσφαιρο ανέφερε: «Ο διαχωρισμός μεταξύ βορρά και Νότου έχει καλλιεργηθεί ότι πολλές δεκαετίες κυβερνήσεις έδιναν σημασία στην Αθήνα . Για να μπορέσει αυτό το τραύμα να επουλωθεί χρειάζεται χρόνος. Εμείς δεν εμμένουμε σε τέτοιου τύπου διαχωρισμούς. Η κυβέρνηση δεν θα κάνει διαχωρισμούς. Ήδη έχουμε δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτούμε επανέναρξη πρωταθλήματος αν δεν κατατεθεί πλαίσιο που να εγγυάται την ασφάλεια».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , και ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μπορούν να μας αναφέρουν ποιο μοντέλο πολιτικής ακολουθεί η κυβέρνηση, και αν έχει υπάρξει έστω και μια δημόσια ραδιοτηλεοπτική δομή στα τρία χρόνια διακυβέρνησης ;

Σας θυμίζουμε ότι όσες δομές ραδιοτηλεοράσεως υφίστανται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, και κυρίως οι δεκάδες της Ε.Ρ.Τ, υπήρξαν στον παρελθόντα χρόνο επί των προηγούμενων κυβερνήσεων.

* Άσχετο με τον Ι. Σαββίδη: Ως κόμμα διατηρείτε επιχειρήσεις, και αρκετά στελέχη και υποστηρικτές σας επίσης διατηρούν επιχειρήσεις. Δεν μιλάτε μεταξύ σας ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση δεν έχει φιλικές σχέσεις με επιχειρηματίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb