ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι φωτογραφίες της ημέρας - Εμείς απεργούμε

Δείτε ποιοι διαδήλωναν μέχρι πριν από τρία χρόνια για την κατάργηση των παρελάσεων. Σήμερα δεν χρειάζεται να καταργηθούν.


Το καφενείον η Ελλάς 


Πολλές καρέκλες για υψηλά αμειβόμενους.



Και περισσότερες καρέκλες  ( Αν δεν υπάρχει η φωνή μας, όλων των κατοίκων, Δημόσια στο Τόπο μας, δεν υπάρχει Δημοκρατία.)


Μήπως έχεις υπόψιν σου νεοέλληνα/ιδα ποιος είναι ο άγνωστος στρατιώτης ;



Αν υπήρχε κατάλληλος γερανός, ώστε να το σηκώσει ολόκληρο , και να το μεταφέρει στον Σαρωνικό , μαζί με τους 300 , θα είχε επιτελεστεί μέγα έργο στον Ελληνικό λαό. 



Ο καμένος χάρτης από τον ήλιο , στον οποίο ο τουρίστας δεν μπορεί να δει το ελάχιστο , σήμα κατατεθέν ποιοι σφετερίζονται τη χώρα και τον λαό, ενώ σταδιακά όλα ρημάζουν. Πόσο κοστίζει η αλλαγή του Χάρτη ;



Προς Γλυφάδα μεριά υφίσταται κάποιο Δημόσιο , Διαδημοτικό, Δημοτικό, η έστω και Ιδιωτικό μέσο στα ερτζιανά της περιοχής μας κύριες και κύριοι της καρέκλας , της εξουσίας , χωρίς πραγματική Δημοκρατία ;

Αποτελεί παράδοση, πολλά χρόνια, στα τρία χρόνια εξουσίας , του οποιουδήποτε κόμματος, κομμάτων, χωρίς αποκαταστάσεις , αναφορικά με την Ραδιοτηλεόραση στην περιοχή μας, να επιτίθεμαι σε όλους. 

Ως κυβέρνηση συνεχίζεται τη ληστεία σε βάρος μας , διότι δεν υπήρξε η δικαίωσή μας. Δεν υπήρξε η δικαίωση της Αριστεράς. Παρακάμπτουμε προσωρινά όσες βλάβες υγείας έχουμε υποστεί τα τελευταία τρία χρόνια διότι είναι ζήτημα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και της φερόμενης ''Ελληνικής Δικαιοσύνης'' των ημέτερων της ΝΔ. 

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες σε επίπεδο κοινωνίας ''παίζει'' αρκετά το κόκκινο χρώμα, σε επίπεδο πολιτικής υφίσταται 100 % γαλάζιο.

Μας οφείλετε ως κυβερνήσεις και αστικά κόμματα ένα δημόσιο μέσο στα Νότια προάστια ,  με κέντρο τη Γλυφάδα , στην οποία με σειρά διώξεων - κατασχέσεων , ακροδεξιοί, δεξιοί, κ.α., έκλεισαν το σύνολο των τοπικών σταθμών , ώστε να υπάρξει δικαιοσύνη , να αλλάξει το ρου της Ιστορίας , του Πολιτισμού , και της Κοινωνίας μας , να υφίσταται μια δομή όλων των κατοίκων, και να πούμε ότι ''ξεχάσαμε'' όσα προηγήθηκαν. 

Αν επιθυμία σας είναι να υπηρετείτε όσους μεθόδευσαν επί δεκαετίες τις διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας , μπορείτε σε ένα χρόνο να συνεργαστείτε με το ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη, το κόμμα της Φώφης , καθώς και με το κόμμα του Μητσοτάκη ! 

Άλλωστε αυτοί έχουν κυβερνήσει μαζί - υπήρξαν ως κόμματα εξουσίας , και μιας που εσείς είστε σήμερα τα κόμματα εξουσίας , δείτε τι σας ενώνει με τη κοινωνία, και τι σας ενώνει με την συντεχνία των πολιτικών και των αστικών κομμάτων , και επιλέξτε ένα από τα δυο . Πάντως οι ψήφοι έρχονται από την κοινωνία.

Τέλος, αν μέχρι το 2019 δεν έχει αποκατασταθεί η δημοκρατία των ερτζιανών στα Νότια προάστια , και τη Γλυφάδα , ''κοπιάστε'' ... όπως έλεγε ο Χαρίλαος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι φωτογραφίες της ημέρας - Εμείς απεργούμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">