ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φάκελος με σφαίρα και παραλήπτη τον Ν. Κοτζιά

Μια σφαίρα που ήταν τυλιγμένη σε επιστολή, η οποία αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το «Μακεδονικό», εστάλη την περασμένη Τρίτη στο υπουργείο Εξωτερικών με παραλήπτη τον Νίκο Κοτζιά.

Η είδηση, την οποία δημοσίευσαν αρχικά «ΤΑ ΝΕΑ», επιβεβαιώνεται από διπλωματικές πηγές που δηλώνουν ότι προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση ότι η επιστολή περιλάμβανε ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου, το οποίο έχει ήδη σταλεί για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.

«Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες», αναγράφει η επιστολή, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές, ενώ καταλήγει με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα: «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και Ε.Ε.»,

Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τις απειλές που είχε δεχτεί αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε λόγο για συγκεκριμένα συστήματα που τον συκοφαντούν ώστε να τον στοχοποιήσουν, επισημαίνοντας είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του.

Θυμίζουμε ότι την 1η Φεβρουαρίου ο υπ. Εξωτερικών είχε λάβει ανώνυμη απειλητική επιστολή, στην οποία αναγραφόταν: «Έχουμε τρεις σφαίρες για εσένα», και ακολούθησε μία δεύτερη το ίδιο διάστημα.

πηγή: efsyn.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φάκελος με σφαίρα και παραλήπτη τον Ν. Κοτζιά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">