ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης - Εμείς απεργούμε

Φτωχότερη είναι η δημοσιογραφική οικογένεια καθώς απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης, με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση, σε εφημερίδες, όπως στην Απογευματινή, και περιοδικά. 

Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου η δημόσια τηλεόραση. Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν 55 ετών.

Είχε καλύψει θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών, μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά. Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.

Μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σημείωση: Ποια είναι η αληθινή δημοσιογραφία ; Ποια είναι η είδηση ; Πως πέθανε ο Γρυλλάκης ; Ο Γρυλλάκης ήταν καλός συνάδελφος , για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ υπάρχουν και κακοί συνάδελφοι, οι οποίοι όταν αποβιώσουν στην τιτλέζα θα αναφέρετε '' έφυγε ο κακός συνάδελφος; ''

Τέλος, ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν αμειβόμενος της ΕΡΤ, εμάς που μας εξοντώνουν καθημερινά οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, και της αλληλεγγύης, οι οποίοι/ες εκ του μηδενός αναγορεύτηκαν σε σειρά θέσεων - αρμοδιοτήτων, και κυρίως χωρίς καμία ειδίκευση , τι πρέπει να πούμε ;

Αν είχαμε αποβιώσει εμείς το πρωί του Σαββάτου ποιοι θα ανέφεραν τον θάνατό μας ; Αν η σημερινή κυβέρνηση εκφράζει αυτόν τον πολιτισμό , της αναφέρουμε ότι δεν είναι πολιτισμός της Αριστεράς , είναι διαμόρφωση που υπολείπεται χαρακτηριστικών πραγματικής δημοκρατίας, καθώς και κοινωνικής συνοχής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης - Εμείς απεργούμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">