ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα - Μαθητικοί αγώνες επιχειρηματολογίας - αντιλογίας

Μαθητικοί αγώνες Αντιλογίας στη Γλυφάδα , και ενώ ο δήμος Γλυφάδας δια του συνόλου των διοικούντων αιρετών δεν έχει ίχνος επιχειρηματολογίας - αντιλογίας σε όσα έχουμε θέσει επί σειρά ετών.

Τουλάχιστον για εμάς είναι πλήρως αντιφατικό , ως γεγονός , να μην έχει υπάρξει τεκμηρίωση επί της αντιρρήσεως όσων παρέλασαν από τον δημοτικό θώκο πιστοποιώντας την υγιή άσκηση των καθηκόντων τους εκπροσωπώντας τόπο και δημότες. Που υφίσταται η δημόσια αντιλογία των διοικούντων αιρετών επί των αιτήσεών και προτάσεών μας ; Είναι σαφές ότι δεν υφίσταται επάρκεια - πλήρωση ορθής διοικήσεως καθώς και αντιπολιτεύσεως. 

Αν δεν υπάρχει ένα μέσο όλων των κατοίκων, και χωρίς διάλογο , μπορεί να υπάρξει η επιχειρηματολογία - αντιλογία ; ( Δεν διαθέτουμε ένα μέσο όλων των δημοτών. Αντιθέτως, διαθέτουμε πολλά του δήμου και των δημοτών.)

Το ένα με έμφαση το σύνολο, και κάλυψη του συνόλου, δημιουργήθηκε ;

Μαθητικοί αγώνες Αντιλογίας στη Γλυφάδα 

Το 2o ΓΕΛ Γλυφάδας, με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, διοργανώνει τους Προκριματικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας Αττικής 2018, οι οποίοι τελούν υπό την οργανωτική αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

Οι αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας είναι ένας θεσμός ιδιαίτερα σημαντικός για τους μαθητές, καθώς συμβάλλουν στην καλλιέργεια των διανοητικών τους ικανοτήτων, εμπλουτίζουν και εξασκούν τις γνώσεις τους στο δημόσιο προφορικό λόγο. 

Οι μαθητές μαθαίνουν να σκέφτονται λογικά, να παρουσιάζουν τις απόψεις τους με πειστικά επιχειρήματα και να εξοικειώνονται με το πνεύμα της υγιούς διασχολικής άμιλλας.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή, 11 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του 6ου Γυμνασίου Γλυφάδας, του ΕΠΑΛ Γλυφάδας και του Διασχολικού Κέντρου Δήμου Γλυφάδας, με ώρα έναρξης 8 π.μ.

Στους αγώνες συμμετέχουν συνολικά 62 σχολεία – δημόσια και ιδιωτικά - με ομάδες των 5 μαθητών και 2 συνοδών καθηγητών το καθένα (συνολικά 427 συμμετέχοντες). Επίσης αναμένεται σημαντικός αριθμός γονέων-κηδεμόνων και παρατηρητών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα - Μαθητικοί αγώνες επιχειρηματολογίας - αντιλογίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">