ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι διώξεις εις βάρος μας συνεχίζονται αδιαλείπτως

Μπορεί να προκαλέσει εντύπωση σε ορισμένους , όμως οι διώξεις συνεχίζουν να υφίστανται σε βάρος μας, και σήμερα έχουν τα χαρακτηριστικά καταστολής όσων δεν ανήκουν, η δεν ταυτίζονται με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Δεν στεκόμαστε στις διώξεις - κατασχέσεις της δεκαετίας 70, 80, 90, 2000 , εις βάρος μας, και κυρίως για τη λειτουργία ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, διότι αυταπόδεικτα υφίσταται αδιαλείπτως η δίωξη.

Το σύνολο των παρανομιών σε βάρος των αιτήσεών μας επί σειρά ετών, και συγκεκριμένα από το 2004 μέχρι και πρόσφατα, τόσο από τη πλευρά της πολιτείας - πολιτικών , όσο και από τη πλευρά των αιρετών του δήμου Γλυφάδας καταδεικνύει τη συνέχιση αδιαλείπτως της δίωξης.

Τελούμε σε δίωξη διαρκείας , ως πολίτες - δημότες , και κυρίως για το ιδεολογικό μας υπόβαθρο το οποίο δεν συμβιβάζεται ούτε αλλοιώνεται.

Σε επικοινωνία μαζί μας από φορείς της δημοσιογραφίας, της δικηγορίας, κ.α. , εκδηλώθηκε η τάση να υπάρξει αμέριστη συμπαράσταση ώστε να κινηθούμε δικαστικά. 

Τονίζεται ότι αντιβαίνει της δικής μας ιδεολογίας , η προσφυγή σε μια βαθμίδα των τριών εξουσιών, η οποία επί δεκαετίες αντί να προασπίζεται το θεμέλιο του πολιτεύματός μας εξυπηρετούσε συμφέροντα ολιγαρχών και αστικών κομμάτων.

Όπως αυταπόδεικτα μια βαθμίδα των τριών χαρακτηρισμένων εξουσιών έβαλε επί δεκαετίες εις βάρος μας, ( συμμετείχε ), έτσι θεωρούμε ότι οφείλει να πράξει και σήμερα.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία σε κλήσεις πολιτικών, αιρετών , και λοιπών εκτελεστών , συμμετείχε σε σειρά διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μας, και κυρίως σε αυταπόδεικτα καταχρηστικού χαρακτήρα ενέργειες, ( διότι υπήρχαν τελεσίδικες αποφάσεις της οι οποίες παρακάμφθηκαν), γιατί δεν λειτουργεί σήμερα κατά τον ίδιο τρόπο κατά όσων συντελούν στην δίωξη διαρκείας σε βάρος μας ;

Κύριοι μετέχοντες όλων των βαθμίδων, και ειδικότερα της δικαιοσύνης , με βασικό δεδομένο ότι ακόμα και σήμερα όλοι οι σταθμοί λειτουργούν παρανόμως και αντισυνταγματικά, χωρίς άδειες λειτουργίας , οι συνάδελφοί σας οι οποίοι σε σειρά διώξεων και κατασχέσεων σε βάρος μας αξίωναν ''άδεια λειτουργίας'' τι επιτελούσαν ;

Σύμφωνα με το γεγονός να αξιώνουν ''άδεια λειτουργίας'' για το σύνολο των διώξεων - κατασχέσεων τις οποίες επί δεκαετίες έχουμε υποστεί, η πολιτεία, η κυβέρνηση, πολιτικοί, ο δήμος, καθώς και οι διορισμένοι αυτών, όπως και εσείς, οφείλετε συνταγματικά να μας συνδράμετε ;

Να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση στο Δήμο Γλυφάδας για τις δεδομένες παρανομίες σε σύννομες αιτήσεις μας από το 2004, σε όλες τις διοικήσεις, οι οποίες ουδέποτε πέρασαν σε Δ/Σ, διότι αποδεικνύεται ότι ο δήμαρχος εκείνης της περιόδου Σ. Σφακιανάκης, ο οποίος στήριξε και συμμετείχε στην εκλογή του τωρινού δημάρχου, παράλληλα όσων μεσολάβησαν στο ενδιάμεσο χρισμένων από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , ενδεικτικά Κ. Κόκκορης, όπως και ο Σ. Λανδάκης, διαπλέκονται μεταξύ των για τα συμφέροντα της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής αντί της εκπροσώπησης τόπου και δημοτών.

Η δίωξη σε βάρος μας συνεχίζεται αδιαλείπτως και έχει τα χαρακτηριστικά καταστολής και της φυσικής μας εξοντώσεως. Κρινόμαστε και κρίνεστε διότι επί δεκαετίες υφίστανται σύννομα σε πολιτεία, αρμοδίους, και δήμο, οι αιτήσεις μας  για όσα μας δίωξαν και μας διώκουν, και άλλωστε αυτά τα αστικά κόμματα έχρισαν τους αρμοδίους του Ε.Σ.Ρ, το οποίο επίσης παρανόμησε στις σύννομες αιτήσεις μας για επανεξέταση του φακέλλου - αιτήσεως μας για Αδειοδότηση. 

Ενώ το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μας απήντησε σε σειρά αιτήσεών μας , (ορισμένες τις καταθέσαμε ιδιοχείρως στο Ε.Σ.Ρ ), επανεξέταση του φακέλλου μας και της αίτησής μας για αδειοδότηση ουδέποτε έπραξε, και ποτέ δεν μας απάντησε. 

Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, Ανεξάρτητες Αρχές, και Ανεξάρτητη Γλυφάδα

ΓΛΥΦΑΔΑ - FM 1977 - 2004

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι διώξεις εις βάρος μας συνεχίζονται αδιαλείπτως Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">