ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο δήμος εκτελεί ασφατοστρώσεις !!!

Ο δήμος Γλυφάδας ως καινοτόμος αντί ασφαλτοστρώσεων εκτελεί ασφατοστρώσεις !!!

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πολιτική τους δεν τους βγαίνει, διότι έχοντας 40 και πλέον χρόνια με προβληματικά σημεία των οδών , των πεζοδρομίων , καθώς και των πλακοστρώσεων, στη πόλη μας, και κυρίως στην ανω Γλυφάδα,  η ''γαλάζια'' διοίκηση δίνει έμφαση , έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια χαρίσματος ακινήτου ιδιοκτησίας του δήμου στην εκκλησία , να ''ασφατοστρώσει'' την οδό που οδηγεί στην παιδική τους χαρά.

Μέχρι αυτού του σημείου '' τα παιδεία παίζει '' , των έργων βιτρίνας, και των εντυπώσεων,  καθώς και των ευτελισμένων πολιτικών, έχουν τα ηνία, όπως και στη κάλυψη των οικογενειών ψηφοφόρων και υποστηριχτών της παρατάξεώς τους, πέραν αυτού για εμάς είναι οι συνεχιστές της διοικήσεως Κόκκορη.

Για του λόγου το αληθές δείτε ότι ''ασφατοστρώνουν'' μια οδό στην άνω Γλυφάδα ώστε να καλύψουν την εκκλησία, για τον επιτάφιο , καθώς και την δημοτική τους συγκοινωνία, επίσης των επιλεγμένων ημέτέρων τους, ενώ το ζήτημα που λέγεται ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, και εν γένει ότι αφορά το Δήμο Γλυφάδας,  είχαν τεθεί δημόσια ραδιοφωνικά πριν από δεκαετίες από τον υποφαινόμενο.



Οι συμπολίτες μας στην άνω Γλυφάδα, σε δεκάδες οδούς, αν δεν διαπιστώσουν ανάλογη μέριμνα από τη πλευρά του δήμου, όπως σε κεντρικά σημεία, καθώς και όσα εξυπηρετούν σκοπιμότητες - συμφέροντα, ούτε μια ψήφο στις δημοτικές εκλογές.

Εμείς , αν επιθυμούν οι συμπολίτες μας να επιλέξουν το ορθό , σε πέντε χρόνια * δεν θα υπάρχει ούτε μια οδός ανακατασκευασμένη. Θα αλλάξουμε ριζικά το δήμο δίνοντας έμφαση στο σύνολο. 

Σε πέντε χρόνια θα αλλάξει απόλυτα ο δήμος, διότι από τον πρώτο μήνα θα συσταθεί αρμόδιο συνεργείο , θα πιστωθεί ένα σημαντικό κονδύλι , και επί πέντε χρόνια θα εργάζονται καθημερινά σε όσες συνοικίες και οδούς έμειναν επί δεκαετίες, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς πλάκες, και χωρίς ασφαλτοστρώσεις, καθώς και επισκευή όπου χρειάζεται.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Οι κυρίες - κύριοι διοικούντες του παρόντος το 2019 θα επικαλούνται ότι ανακατασκεύασαν τις άλφα, βήτα, γάμα, οδούς, ενώ εμείς θα καλύψουμε το σύνολο ώστε ο κάτοικος να ζήσει την πραγματική ανταπόδοση των χρημάτων του, διότι τα τέλη που πληρώνουν επί δεκαετίες οι δημότες Γλυφάδας για εμάς δεν έχουν διάσταση πραγματικής ανταποδοτικότητας.

Όπως αναφέραμε πριν από χρόνια, εμείς είμαστε οι κάτοικοι, εμείς είμαστε τα ζωντανά παραδείγματα στις συνοικίες μας, εμείς πληρώνουμε επί δεκαετίες, τέλη, πρασινόσημα, καθώς και ''κομματόσημα'' - ''ημετερόσημα''. Βρισκόμαστε σε συνοικίες στις οποίες δεν έχει υπάρξει επί δεκαετίες καμία παρέμβαση των διοικούντων τόσο για πλειάδα ανθρώπων, όσο και για τα υλιστικού χαρακτήρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο δήμος εκτελεί ασφατοστρώσεις !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">