ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα WEB: Απεργία Διαρκείας λόγω εύρωστης ''δημοκρατίας''


Από σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου τελούμε σε απεργία διαρκείας εκδηλώνοντας την καθολική μας αντίθεση στην απαράδεκτη δημοτική αρχή των ρουσφετιών, τις απούσες τοπικές δημοτικές παρατάξεις , και στην προσχηματική δημοκρατία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα ερτζιανά. ( Ενίοτε θα ενημερώνουμε ελάχιστα την ιστοσελίδα. )

Το ψήφισμά μας βρίσκεται δημόσια επί σειρά ετών, παράλληλα των αιτημάτων μας τόσο στις δημοτικές αρχές του Δήμου Γλυφάδας, ( οι οποίες κατά συρροήν παρανομούν από το 2004 μέχρι και σήμερα, ενώ στον αντίποδα υφίσταται κακοδιαχείριση διαρκείας με χιλιάδες ειδικές εξυπηρετήσεις σε ημέτερους,) όσο και στη σημερινή κυβέρνηση των υποσχέσεων χωρίς αντίκρυσμα, για το μέσο στην Γλυφάδα όλων των κατοίκων του οποίου αποστέρησαν την αδεία.

Το καταλυμένο Ελληνικό Σύνταγμα καθώς και η λαϊκή κυριαρχία σε μια τριτοκοσμική χώρα

Ο ''Πολιτισμός'' στο Δήμο Γλυφάδας ''καταλύθηκε'' το 1990 και μετέπειτα, μια περίοδο κατά την οποία δεν δόθηκαν Άδειες λειτουργίας στους πρωτεργάτες των FM κυμάτων, ενώ τα κόμματα εξουσίας έχτιζαν το πελατειακό σύστημα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια χωρίς δομές Ραδιοτηλεοράσεως στη Νοτιοανατολική Αττική. 

Δυο βασικά εγχειρήματα από τη πλευρά όσων υπήρχαν στον χώρο της Ραδιοφωνίας FM , από τις δεκαετίες 70 - 80 στη Πόλη της Γλυφάδας, κατόπιν αιτήσεων για αδεία δέχτηκαν συντονισμένες ενέργειες διώξεων - κατασχέσεων και κλείσιμο. Ράδιο Γλυφάδα, και Γλυφάδα FM. 

Οι ωφελημένοι από το δικό μας αγώνα δεκαετιών, με διώξεις - κατασχέσεις, για ραδιοτηλεοράσεις πέραν του κρατικού μονοπωλίου 

Ένας επιχειρηματίας bar ο οποίος ήρθε στην Γλυφάδα από το εξωτερικό τη δεκαετία του 90 , έλαβε κατόπιν αιτήσεως βεβαίωση λειτουργίας για τον ''Γλυφάδα FM'' , και μάλιστα στη συνέχεια με διαφορετική ονομασία πουλήθηκε στον όμιλο Κουρή ! 

Το αντίστοιχο επί Πασοκοκρατίας ίσχυσε και με έτερο κάτοικο Γλυφάδας ο οποίος ήρθε από το εξωτερικό, χωρίς να έχει την ελάχιστη δράση για τις ραδιοτηλεοράσεις στη χώρα μας , και με διασυνδέσεις σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ένα μουσικό ραδιόφωνο αδιαλείπτως επί 30 χρόνια !

Ο εν λόγω, galaxy, το 2004 κατέθεσε μηνύσεις με αξίωση για πολλοστή φορά να κλείσει το τοπικό ραδιόφωνο στη Γλυφάδα , ώστε ο ίδιος να έχει το μονοπώλιο και η δίωξη - κατάσχεση τελέστηκε αυτή τη φορά από το Α/Τ Γλυφάδας, σε αντιδιαστολή του 1999 που την δίωξη - κατάσχεση είχαν ολοκληρώσει με κατάχρηση εξουσιών από το Α/Τ Τερψιθέας.

Γι' αυτά τα καθάρματα δεχτήκαμε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις πρωτοστατώντας στον χώρο των FM από το 70, και δίνοντας τον αγώνα - παρόν ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη και για τους ιδίους οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα στα τέλη του 80 αρχές του 90 και χωρίς να αγωνιστούν τα βρήκαν όλα έτοιμα, καθώς και το πελατειακό σύστημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κόμματα στα οποία εμείς δεν ανήκαμε. 

Τα σημεία στα οποία κρίνετε μια κυβέρνηση

Τα τρία τελευταία χρόνια η κυβέρνηση έχει τη δεδομένη κατάσταση αντισυνταγματικής λειτουργίας όλων των ραδιοφωνικών σταθμών με απόφαση του ΣτΕ, ενώ στον αντίποδα οι πρώτοι σταθμοί στα FM δεν λειτουργούν έπειτα από σειρά συντονισμένων διώξεων και κατασχέσεων επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Αστικά κόμματα, καθώς και υπάλληλοι , όπως και ημέτεροι τους , βρίσκονται πίσω από το κλείσιμο όλων των τοπικών σταθμών στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα , με σειρά μηνύσεων , ενώ δεν είχαν παρασχεθεί σύμφωνα με το νόμο 1730/87 οι τοπικές άδειες , για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων και της διαπλοκής των κομμάτων, και των ημετέρων τους ολιγαρχών.

Να αναφέρουμε ενδεικτικά υπάλληλο του Καρατζαφέρη ο οποίος ενώ έκλεισε το Ράδιο Γλυφάδα με σειρά από καταγγελίες , στη συνέχεια κατέθετε αδιακρίτως καταγγελίες για όλους τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς, λες και το ραδιόφωνο αποτελούσε προσωπικό περιουσιακό στοιχείο του ΛΑΟΣ και του ιδίου !!

Ενώ έκλεισαν το Ράδιο Γλυφάδα όταν ο σταθμός Καρατζαφέρη λειτούργησε στους 102,7 mhz, στη συνέχεια έπειτα από τις διώξεις - κατασχέσεις του Γλυφάδα FM κατέλαβαν τη συχνότητα των 90,6 mhz στην οποία λειτουργούσε ο Γλυφάδα FM.

Τι αποκατέστησε η σημερινή κυβέρνηση αναφορικά με τις αδικίες που αποτελούσαν βασικό επιχείρημα ώστε να έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ; Αποκατέστησε μια σειρά από ψευτοαριστερούς οι οποίοι είχαν κάνει όχημα την αριστερά, όπως το ΠΑΣΟΚ , ώστε να εξισωθούν οικονομικά με όσους κατέκλεψαν τόπο , πολίτευμα , και λαό.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ καταχρηστικά δεν παρείχαν άδειες σε όσους έκριναν ότι δεν ανήκουν στα κόμματά τους, η ακόμα ότι δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, και ακολουθούσαν τις πολιτικές διώξεων και κατασχέσεων στους ''αντιπάλους'' ώστε να βρίσκονται στην εξουσία και παράλληλα και στο δήμο Γλυφάδας. ( Είναι πολλά τα λεφτά !! ) 

Η δημοκρατία ποτέ δεν ήταν πλήρης στο τόπο μας, διότι ποτέ δεν δόθηκαν οι άδειες ραδιοτηλεόρασης στο λαό, και ειδικότερα οι τοπικές, σύμφωνα των οποίων η κοινωνία θα διαμόρφωνε τους όρους πραγματικού πολιτισμού , πλουραλισμού , πολυφωνίας , και τοπικής δημοκρατίας. 

Αντιθέτως όλα τα κόμματα κλεπτοκρατίας , καθώς και οι ημετέροι τους , ξεγυμνώθηκαν όταν υπήρξε η διεύρυνση του διαδικτύου - τα sosial media ( κοινωνικά δίκτυα ), τα οποία τις δεκαετίες 70 - 80 - 90 κανείς εξ' αυτών δεν πίστευε ότι θα υπάρξουν και θα έχουν απήχηση στη κοινωνία.

Θα συνεχιστεί η σαθρή παράδοση των προηγούμενων κυβερνήσεων παράκαμψης όσων δεν παραβιάζουν το Ελληνικό Σύνταγμα ώστε να νομιμοποιηθούν με άδειες όσοι το παραβιάζουν ; Να βαφτίσουμε την κατάλυση της δημοκρατίας - το άναρχο πλαίσιο - ότι ορθότερο υπάρχει σε ένα έθνος ; 

Η σημερινή κυβέρνηση γιατί δεν έκλεισε όλους τους παρανόμως -αντισυνταγματικά λειτουργούντες ; 

Ποιοι προηγούνται σήμερα, οι αποθρασυμένοι αντισυνταγματικά λειτουργούντες όμιλοι - διαπλεκόμενοι , κ.α. , η όσοι πρωτοστάτησαν στον χώρο και δεν παραβιάζουν τα θεσπισμένα ; Είναι το κομβικό σημείο της ανατροπής σας και παράλληλα της ντροπής σας.

Θα μας εξηγήσουν οι κυβερνώντες , όσο και οι δικαστές των εξισωμένων αποδοχών , για ποιους λόγους δεχτήκαμε σειρά από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις ;

Εμείς σε καθημερινή βάση περνάγαμε δημόσια όσα αποφάσισε ετεροχρονισμένα το ΣτΕ με καθυστέρηση πολλών ετών. Με δεδομένες τις αποφάσεις του ΣτΕ , αντισυνταγματικής - παράνομης λειτουργίας των Ρ/Σ, από αυτές τις αποφάσεις και μετέπειτα , βρίσκονται όλοι στο απυρόβλητο.

Οι διώξεις - κατασχέσεις στράφηκαν κατά των πολιτών που προάσπιζαν το Ελληνικό Σύνταγμα, άρα δικαστές - πολιτικοί - κ.α., σύμφωνα όσων ίσχυσαν σε βάρος μας δεν ανήκουν στις θέσεις που κατέχουν. 


Η σημερινή κυβέρνηση ποιους τιμωρεί σήμερα ; Είναι γνωστό σε όλους τοπικά ότι κανείς άλλος σε τοπικό επίπεδο , πλην του υποφαινόμενου , δεν είχε την ελάχιστη συμμετοχή στο ζήτημα ραδιοτηλεοράσεις διαπλοκής και αντισυνταγματικότητα , ενώ πλειάδα αυτών σήμερα καταλαμβάνουν αξιώματα και αποδοχές ώστε να συvτηρούν την αντισυνταγματικότητα, και την αντιδημοκρατικότητα, καθώς και το άναρχο πλαίσιο στο οποίο ενίοτε συμμετάσχετε ως προσκεκλημένοι και ως ιδιοκτήτες.

Η εξουσία του παρόντος μπορεί να ''τυφλώνει'' προσωρινά, όσους την κατέχουν, να θυμούνται όμως ότι υπήρξε το παρελθόν και θα υπάρξει και το μέλλον. Σαφώς αν έχουν ξεπουληθεί συνολικά στο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να θυμούνται το ελάχιστο, και κυρίως πόσες δεκαετίες απαιτήθηκαν ώστε να γίνουν κυβέρνηση, ενώ στο δήμο Γλυφάδας με όσα ισχύουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς δεν γίνονται διοίκηση ούτε έπειτα από 100 χρόνια.

Ο συμπολίτης μας στα Νότια προάστια Αττικής, και παράλληλα αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, καλείται δημόσια να αναφέρει τόσο στο Μαξίμου, και συγκεκριμένα στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλ. Τσίπρα, καθώς και στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής  Ν. Παππά, ποιά χρονολογία κατατέθηκε από τη πλευρά μας, ( την περίοδο που  ευρίσκετο προίστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών ), ο κόκκινος φάκελλος ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, καθώς επίσης , ποιες ήταν οι ενέργειες της Εισαγγελίας η οποία δια των λειτουργών της συνέδραμε σε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ώστε τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να νέμονται επί δεκαετίες με νοθεία το δήμο Γλυφάδας , ελλείψει προβολής των στελεχών του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , καθώς και όλων των υπολοίπων αριστερών κομμάτων - συλλογικοτήτων, οργανώσεων, παρατάξεων κ.α. στην περιοχή μας.

Εγκληματίες στα κοινά του δήμου Γλυφάδας, και στη πολιτική δεκαετιών - Η εξουσία και τα προνόμια του παρόντος δεν θα ξεπλύνουν τα εγκλήματα δεκαετιών καθώς και την αντισυνταγματικότητα. Σήμερα και αύριο είστε υπόλογοι αποκλειστικά εσείς.

Είναι χαρακτηριστικές οι πολιτικές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κόμματα τα οποία μας δίωξαν επανειλημμένα από τη δεκαετία του 70, που δεν υπήρχε νομικό πλαίσιο, μέχρι και τη δεκαετία του 2000, και ενώ είχαν προηγηθεί οι αιτήσεις μας για αδειοδότηση , σε μια περιοχή στην οποία χωρίς ενδογενή μέσα στα ερτζιανά , και με βασικό δεδομένο το χάρισμα αντισυνταγματικά των δημοσίων αγαθών σε Αλαφούζους, Βαρδινογιάννηδες, Κουρήδες, Κυριακού, και Μπόμπολες, και σύμφωνα με όσα μετέδιδαν, τα οποία έμπαιναν στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα των κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής, στις δημοτικές εκλογές δεν υπήρχε ίχνος παρουσίας υποψηφίων στελεχών του Συνασπισμού, της αριστεράς, και όλων των παρατάξεων πλην της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 

Όσοι και όσες θαμπωμένοι από την εξουσία , και τα προνόμια , κάνουν το λάθος να θεωρήσουν ότι ελέγχοντας το κρατικό μαγαζί , καθώς και τα φιλοπαραταξιακά και κομματικά μέσα , μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα σε επίπεδο κοινωνίας , τους πληροφορούμε ότι καταργούν το δίκαιο, και σαφώς αγνοούν ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ των πολιτών είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Έχει έστω και ίχνος αξίας και αξιοπρέπειας όποιος ληστεύει τον ληστεμένο ;

Αντί να εκπροσωπήσουν τις τοπικές μας κοινωνίες και τους δημότες δημιούργησαν την παντοκρατορία της κομματοκρατίας , λίγων οικογενειών διαπλοκής , και του πελατειακού κράτους - δήμου , εξασφαλίζοντας την εναλλαγή τους στην εξουσία επί αρκετές δεκαετίες , καθώς και στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας.

Η ''Διαφάνεια'' στο Δήμο Γλυφάδας αποτελεί σχήμα λόγου, διότι ουδέποτε υπήρξε πραγματικός έλεγχος επί των πεπραγμένων κάθε δημοτικής αρχής, ελλείψει συμμετοχής της κοινωνίας με αδειοδοτημένα μαζικά μέσα, και δια των ενεργειών τους τα αστικά κόμματα εξουσίας διαμόρφωσαν τους κατοίκους επιρρεπείς στο πελατειακό σύστημα και την ανοχή - αποσιώπηση. ( Έχω δικό μου ''άνθρωπο'', τέλειωσε , η μονιμότητα στο δημόσιο είναι δεδομένη !!)

Η κατακερματισμένη - διαλυμένη - διαπλεκόμενη τοπική κοινωνία - και ο ''δήμος όλων των δημοτών'' ως ανέκδοτο

Δεδομένου ότι ο τοπικός πολιτισμός έχει εκπέσει σε μασκοφόρους - υποκριτές διαρκείας , και όσοι παρελαύνουν υποψήφιοι των τοπικών δημοτικών εκλογών είναι επιεικώς απαράδεκτοι για τα κοινά, τις επόμενες ημέρες να αναμένουν τις ενέργειές μας.

Όσοι τοπικοί - ''παράγοντες'' έχουν σχέση με διευκολύνσεις ημέτερων, από το 2004 μέχρι και σήμερα, (χιλιάδων ατόμων), οι οποίοι δεν έχουν καμία ανάλογη αρωγή του Δήμου αναφορικά με εμάς - τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ενώ οι ίδιοι έχουν καλυφθεί ποικιλοτρόπως με το δημοτικό χρήμα, να αναμένουν ''ανάλογες ενέργειες'' των δικών τους.

Σε μια πόλη στην οποία επί αρκετά χρόνια καταλύεται ο Πολιτισμός και το Ελληνικό Σύνταγμα προς χάριν συμφερόντων αστικών κομμάτων και ημέτερων , οι οποίοι καταφανώς είναι αδίστακτοι , οι ενέργειές μας θα είναι απόλυτα ανάλογες.

Προς ενημέρωσή σας θέτουμε:

α) Τη συμμετοχή των αστικών κομμάτων των οποίων τα στελέχη βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας σε σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων κατά του τοπικού Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004.

β) Τις παρανομίες στο σύνολο των αιτήσεών μας στο δήμο Γλυφάδας από το 2004 μέχρι και σήμερα για τις οποίες δεν υφίσταται Ελληνική Δικαιοσύνη.

γ) Την καταχρηστική ενέργεια μη αδειοδοτήσεως μας έπειτα από αιτήσεις - παράβολα παραβιάζοντας τα θεσπισμένα από τη πλευρά αυτών των κομμάτων.

δ) Την άρνηση της σημερινής κυβέρνησης - δια των στελεχών της, να αποκαταστήσει τις αδικίες του παρελθόντος , οι οποίες έγιναν το όχημα ώστε να βρεθούν στην εξουσία.

ε) Το βασικό δεδομένο να πληρώνουμε, τόσο δημοτικά τέλη, όσο και πρασινόσημο, καθώς και κομματόσημο - ημετερόσημο , όσο και ανταποδοτικό τέλος επί δεκαετίες στην ΕΡΤ χωρίς να μας καλύπτουν.

ζ) Δήμος, τοπικές παρατάξεις, οργανώσεις κομμάτων, όσο και η κυβέρνηση , είτε αποκαθιστούν σύμφωνα των αιτημάτων μας δίκαια , είτε να αναμένουν τις επόμενες ημέρες τις ενέργειές μας.

Για τους εκτός Γλυφάδας τονίζεται: Σε τοπικό επίπεδο ισχύει σχεδόν καθολική κοινωνικοπολιτική διαπλοκή , και όσοι βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα καταλύουν σύνταγμα, νόμους , κώδικα, θεσπισμένα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, και οτιδήποτε νομικού χαρακτήρα υπάρχει στη χώρα μας. 

Επί δεκαετίες η ευημερία των ημετέρων τους, και συγκεκριμένα των αφισοκολλητών , και όσων μοίραζαν διαφημιστικά έντυπα την προεκλογική περίοδο είναι δεδομένη, όπως και των ιδίων, με ανύπαρκτη τοπική δημοκρατία, πολυφωνία, πλουραλισμό. Όσα ισχύουν σήμερα σε επίπεδο διαδικτύου καταδεικνύουν με το καλύτερο τρόπο πως γαλουχήθηκαν σειρά από γενιές των κατοίκων στα Νότια προάστια, ως κόλακες, και με αναπαραγωγή ραγιαδισμού αντί ελέγχου και άσκηση κριτικής σε όσα υποβαθμίζουν πολιτισμό , κοινωνία , Ελληνικό σύνταγμα, και πολίτευμα.

Αναφορικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας αποδείξαμε ότι απορρίπτουμε τις αναπτυξιακές σας πολιτικές νεοφιλελεύθερου καπιταλιστικού χαρακτήρα , διότι ουδέποτε ο στόχος μας ήταν το χαρτί - ( χρήμα). Είμαστε η Αριστερά, και επί τρία χρόνια υπολείπεστε αριστεράς πολιτικής , και συγκεκριμένα '' Διαμόρφωση πολιτικών για δημόσια - διαδημοτικά και δημοτικά μέσα '', διότι ο νόμος που θεσπίσατε για την ραδιοτηλεόραση, και ειδικότερα με έμφαση τη δημόσια, είναι ανεφάρμοστος.

1) Ποιες είναι οι θυγατρικές της Ε.Ρ.Τ ;
2) Επί τρία χρόνια δημιουργήθηκε έστω και μια δομή - θυγατρική της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης ;
3) Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν έχει ισχύσει η αριστερά προοπτική ; ( Αν επικαλεστείτε την αντιπολίτευση του κ. Μητσοτάκη, και της ΝΔ, ο κόσμος - η κοινωνία - και ειδικότερα της Γλυφάδας, των χιλιάδων ημέτερων, θα γελά, διότι γνωρίζουν τι ισχύει επί δεκαετίες, καθώς και σήμερα, ενώ ο δικός μας στόχος πρέπει να είναι η δίκαια κάλυψη της κοινωνίας, καθώς και της ανεργίας, αντί να εκμεταλλεύονται καταστάσεις από την οργάνωση της ΝΔ που διοικεί το δήμο Γλυφάδας. )

500.000 χιλιάδες νέοι - νέες από ολόκληρη τη χώρα, και αρκετές χιλιάδες από τα νότια προάστια βρίσκονται εκτός Ελλάδας , και εντός κομματοκρατία , ημέτεροι , φαυλοκρατία , ειδικές εξυπηρετήσεις , πελατειακό σύστημα , και φαύλος κύκλος. ( Βλέπε Δήμος Γλυφάδας )

Στην Ελλάδα όλα μπορούν να υπάρχουν χωρίς τον πολίτη !! Έλλειμμα ραδιοτηλεοράσεων, και ειδικά διαπλεκόμενων δεν υπάρχει, έλλειμμα συστημικών ιστοσελίδων δεν υπάρχει , έλλειμμα φιλοπαραταξιακών , επίσης δεν υπάρχει , έλλειμμα κομμάτων δεν υπάρχει, πολιτικών δεν υπάρχει, έλλειμμα πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχουμε, και όπως θα έλεγε ένας σεισμολόγος, με επίκεντρο τη Γλυφάδα , και την ''επάρατο νόσο'' των κομμάτων εξουσίας δεκαετιών, τα οποία δια των στελεχών τους αδυνατούν να καλύψουν δίκαια το σύνολο.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έδωσαν τη δυνατότητα ''Κουρήδες, Βαρδινογιάννηδες, Αλαφούζοι, Κυριακού'', κ.α. να διαθέτουν σειρά μέσων ραδιοτηλεοράσεως, ενώ η σημερινή κυβέρνηση δεν διαμόρφωσε όρους εξισορρόπησης υπέρ της κοινωνίας - των πολλών.

Οι εργαζόμενοι των εν λόγω ως επί το πλείστον - στη πλειονότητά τους , επί δεκαετίες αποτελούν ένα ''ανακυκλώσιμο'' ανθρώπινο δυναμικό στα ίδια μέσα. Εσείς τι διαμορφώσατε ; Το τέταρτο της Ε.Ρ.Τ - το θεματικό - γιατί δεν προχώρησε ; Συχνότητες δεσμευμένες υπάρχουν, χρήματα υπάρχουν, ανεργία σε επίπεδο κοινωνίας υφίσταται , άρα ποιοι παρακωλύουν την εξισορρόπηση ;

Το 1990 - 91 μας αποστέρησαν την άδεια λειτουργίας , άρα τη δυνατότητα να ζήσουμε σύμφωνα των επιλογών μας στο τόπο μας , και έκτοτε υφίστανται χιλιάδες ''διαχειριστές'' του δήμου με γνώμονα ρουσφέτια σε ημέτερους.

Κάθε μια ημέρα από το 1991  μέχρι και σήμερα, χωρίς ίχνος αποκαταστάσεων, προσμετράται για το 2019. 

Τα κόμματα που ασκείτε διοίκηση από το 91 μέχρι σήμερα, επιχειρήστε να διοργανώσετε παράσταση στην Τερψιθέα Γλυφάδας , παράλληλα των ρουσφετοδιορισμένων σας , ώστε για πολλοστή φορά να ανακοινώσετε τη προσφορά σας στο τόπο και τους κατοίκους , καθώς και την διάθεση να προσφέρετε ακόμα περισσότερα σε μια πόλη που εξ' αιτίας της κοινωνικοπολιτικής σας διαπλοκής βρίσκεται ουραγός ακόμα και από χωριά της Περιφέρειας. Όσα διαμορφώσατε επί δεκαετίες θα τα ζήσετε και οι ίδιοι.

Όσοι στράφηκαν, και ακόμα και σήμερα στρέφονται από το δήμο κατά της ζωής μας, ενώ στον αντίποδα υπάρχει η ειδική μέριμνα για εκατοντάδες ημέτερους, να αναμένουν ανάλογες ενέργειες.

Είναι σαφές ότι εργαστήκαμε επί σειρά ετών ώστε να πέσει η διοίκηση του Κώστα Κόκκορη, η οποία παρανόμησε στο σύνολο των σύννομων αιτήσεών μας, και αυταπόδεικτα οι ''γαλάζιοι'' διάδοχοι βρήκαν πρόσφορο και έτοιμο έδαφος, ενώ είναι πέραν του δέοντος υποδεέστεροι της διοικήσεως Κόκκορη , και με κακουργηματικό δόλο στο σύνολο των ενεργειών τους. 

Το σύνολο όσων εξυπηρετώντας ιδίους σκοπούς , καθώς και ημέτερους, επί σειρά ετών , όπως και τα τελευταία χρόνια, ''δεν μπορούσε να κάνει τίποτα'' , ενώ έκανε ''θαυματουργά ρουσφέτια'' στους έχοντες - κατέχοντες, θα οδηγηθεί στο τίποτα διότι ανήκει στο τίποτα.


Θεωρούμε ότι συνολικά διαθέτετε τηλεοράσεις , καθώς και Ραδιόφωνα , μετρήστε λοιπόν πόσα ΙΔΙΩΤΙΚΑ κανάλια υπάρχουν στις συσκευές σας, πόσα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ραδιόφωνα , και στη συνέχεια τι υπάρχει στη ΓΛΥΦΑΔΑ καθώς και στο σύνολο των Νοτιοανατολικών προαστίων. Επίσης, μετρήστε πόσα είναι τα δημόσια και δημοτικά του Ν.Αττικής και αν υπάρχει έστω και ίχνος αναλογικότητας. (  Δείτε τι ισχύει π.χ στην Αγγλία ,  και ειδικότερα με τα τοπικά κανάλια και ραδιόφωνα. )

Η εν λόγω χώρα με 50 εκ. πληθυσμό διαθέτει περισσότερα από 70 ΔΗΜΟΣΙΑ - ΚΡΑΤΙΚΑ ραδιόφωνα, παγκόσμια, εθνικά, περιφερειακά, τοπικά, ακόμα και της μιας Πόλης.

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να χαλκεύσετε για πολλοστή φορά το 2019 Τοπική Δημοκρατία, Πολιτισμό, Δήμο, και τοπική κοινωνία. ( Αναφερόμαστε στη νοθεία των δημοτικών εκλογών από εξυπηρετούμενους ημέτερους και συγκεκριμένα αστικά κόμματα η οποία καταλήγει σε μεθοδευμένο έγκλημα.)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

# Οι κυρίες και κύριοι των αστικών κομμάτων - πολιτικοί - δήμαρχοι, οι οποίοι όφειλαν να μας εκπροσωπούν, κατέστρεψαν τους κόπους μας δεκαετιών, τις επενδύσεις μας, και εν συνεχεία στράφηκαν και κατά της ζωής μας, ενώ η Ελληνική Δικαιοσύνη αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο. 

# Από τις διώξεις - κατασχέσεις των δεκαετιών 70, 80, 90, 2000, έχουν μεσολαβήσει δεκαετίες, δεκαετίες έχουν μεσολαβήσει και από σειρά αιτήσεων μας σε κυβερνήσεις, αρμοδίους πολιτικούς , πρόεδρο της δημοκρατίας, δημάρχους του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι τελούν στην εξυπηρέτηση κομματικών ημέτερων , με ρουσφέτια, ενώ η φερομένη Ελληνική Δικαιοσύνη - δικαστές - βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνικοπολιτικής διαπλοκής. 

# Από το 2004 δεν πέρασε ούτε μια αίτησή μας στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας, και έχουμε τη λίστα με εκατοντάδες εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια σε ημέτερους.

Μέχρι πότε θα συντελείτε ώστε το έθνος μας να βρίσκεται πίσω από τις λεγόμενες ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ;

# Αν επιθυμία των δικαστών είναι πραγματικά η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Δικαιοσύνης , ο Δήμος Γλυφάδας πρέπει απαραίτητα να ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ από συγκεκριμένα αστικά κόμματα εξουσίας, καθώς και τα στελέχη τους, τα οποία διαβάλουν επί παντός επιστητού, δρώντας στα μουλωχτά υπέρ ημέτερων, διότι εμείς από την αρχή λειτουργήσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ , ενώ το σύνολο των δικών τους ενεργειών, τόσο παρανομιών, όσο και μεθοδεύσεων υπέρ ημέτερων, συντελείται κάτω από αδιαφανείς συνθήκες. 

# Εμείς επί δεκαετίες δαπανώντας τα χρήματά μας λειτουργούσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ , ενώ οι κατ' επίφαση εκπρόσωποι των δημοτών - πολιτών αδιαφανώς έχουν συνδράμει υπέρ πλαστογραφιών - παρανομιών - ρουσφετιών - διαφθοράς, ώστε στο δημόσιο καθώς και στο Δήμο να βρίσκονται συγγενικά , φιλικά , και παραταξιακά τους πρόσωπα.

Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα , και περισσότερο τρίτος κόσμος η Γλυφάδα, η πόλη στην οποία αντί να διοικούν οι δημότες αναθέτουν το δήμο στα αστικά κόμματα κλεπτοκρατίας για την ευημερία των ημέτερων !

# Έχουμε τα στοιχεία δεκαετιών, όπως και του παρόντος, από το Δήμο Γλυφάδας, με τις ειδικές εξυπηρετήσεις - ρουσφέτια σε οικογένειες με επταώροφα - εξαώροφα - πενταώροφα, μεζονέτες, εξοχικά,  πέντε μισθούς - συντάξεις, ενοίκια , επιχειρήσεις,  και λοιπά περιουσιακά στοιχεία. Έχοντας χιλιάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι βρίσκονται στο ενοίκιο , σίγουρα αντιλαμβάνονται ποιοι έχριζαν της ειδικής μέριμνας του παλαιοκομματισμού των ''νέων'' πολιτικών και ανθρώπων. 

# Ας ''κοπιάσουν'' το 2019 στην περιοχή υποψήφιες παρατάξεις, δήμαρχοι, περιφερειάρχες, ευρωβουλευτές, καθώς και βουλευτές. Στο banner ( το οποίο εναλλάσσεται ), εξηγούμε αναλυτικά τι υφίσταται στο τόπο μας έπειτα από δεκαετίες αστικών κομμάτων κλεπτοκρατίας, διαφθοράς, διαπλοκής, σκανδάλων, νεοφιλελευθερισμού, και απόλυτης καταπάτησης του Ελληνικού Συντάγματος. Οι μικροί - επιχειρηματίες , δημότες , δεν έπρεπε να ζήσουν στο τόπο τους με τοπικά lower power μέσα ; 

# Ορισμένοι στενόμυαλοι του παρελθόντος, θεωρούσαν ότι η ραδιοτηλεόραση προορίζεται για το μεγάλο κεφάλαιο, όμως με τα δεδομένα της μετεξέλιξης όλοι έχουν την ''προσωπική τους τηλεόραση'' - έχουν τα sosial media , καθώς και ιστοσελίδες , στις οποίες μπορούν να βάλουν και τηλεοπτικό πρόγραμμα, και ραδιόφωνο - μουσική, και ειδήσεις , και οτιδήποτε άλλο. ( multimedia ), όμως ακόμα δεν είναι ταυτόσημο της ραδιοφωνίας - τηλεόρασης διότι δεν υπάρχει η μαζικότητα στο κοινωνικό σύνολο. ( Εννοούμε στο φάσμα όλων των ηλικιών, όπως απευθύνεται η ραδιοτηλεόραση.)

# '' Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού, και του Έθνους, και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. ''  Το 2019 η συνέχεια . . .

# Η μοναδική φορά που υπήρξε ''Δήμος Όλων των Δημοτών'' ήταν έπειτα από τις δικές μας ενέργειες ,  έκτοτε αστικά πολιτικά κόμματα , συντεχνίες αναμεταξύ τους, πολιτικοί , πόλωση , πελατειακό σύστημα , αδιαφάνεια , και ημέτεροι. 

# Μας θλίβει αφάνταστα η ''κατηφόρα'' του τοπικού Πολιτισμού, σε ένα Δήμο στον οποίο επί αρκετά χρόνια οι δημοτικές αρχές διοργανώνουν φιέστες, εκδηλώσεις της μιας ώρας, κοκκινοπράσινες Κυριακές, κ.α, και ο μέσος κάτοικος ο οποίος κατοίκησε στη πόλη τα τελευταία χρόνια - δεκαετίες, δεν γνωρίζει ποιοι διοίκησαν το δήμο, πως τον διοικούσαν, τι προσέφεραν , και πως διοικείται ο δήμος επί των ημερών μας, με διοικήσεις που παρανομούν με δόλο εις βάρος του τόπου και των κατοίκων. 

# Πότε διοργάνωσαν όσοι διοικούν επί των ημερών μας έστω και μια εκδήλωση τιμής για όσους προηγήθηκαν στο Δήμο πριν από δεκαετίες,  ώστε να διατηρήσουν ορισμένα από τα Κοινωνικά και Ιστορικά δεδομένα του τόπου μας ; Μηδενίζουν άπαντες, όχι αποκλειστικά ''εμάς''. 

# Αν δεν διατηρήσεις την Ιστορία μιας κοινωνίας , ενός πληθυσμού , ενός τόπου , και δεν την γνωρίζεις , μπορεί να σε  ''καπελώσει'' ο οποιοδήποτε , γιατί δεν ''έχεις'' Ιστορία , και στο δικό μας τόπο , μέχρι σήμερα , καταλύεται το Ελληνικό Σύνταγμα , ώστε συντεχνίες, ομάδες, κ.α., εξαφανίζοντας την ιστορία των υπολοίπων, των πολλών , να έχουν άμεσα οφέλη οι ίδιοι/ες . 

# Οι ίδιες πρακτικές κάθε πέντε χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας, ''φασόν'' , από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά , και πάντα από συγκεκριμένα άτομα, ομάδες, προσπαθώντας να εξαφανίσουν την ιστορία του κοινωνικού συνόλου, της πλειονότητας , ώστε να διατηρήσουν τα δικά τους οφέλη - συμφέροντα. Από την αρχαιότητα αποκαλείται Κανιβαλισμός , ο οποίος επί της τωρινής διοικήσεως διευρύνθηκε. 

# Μπήκαν στο δήμο με την εξαγγελία εκπροσώπησης ''Όλων των δημοτών'' , και πλέον έχει καταστεί ανέκδοτο , διότι παρέκαμψαν ψήφισμα 4.500 χιλ. κατοίκων Γλυφάδας , ενώ οι εξυπηρετήσεις τους σε ημέτερους , για τα δικά τους συμφέροντα , δεν υπήρχαν σε κανένα ψήφισμα, και σε κανένα τοπικό πρόγραμμα του 2014.

Για όσους μας μίλησαν για Δικαιοσύνη το 2014 

# Οι κύριοι - κυρίες της κυβέρνησης,  του δήμου, της δικαιοσύνης, και του συστήματος, πρέπει να αιτιολογήσουν αν σε ευνοούμενη δημοκρατία γίνετε να έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο Υπουργείο δυο (2) ΑΙΤΗΣΕΙΣ - φάκελλοι με τον όρο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' για ίδρυση και λειτουργία τοπικού Ρ/Σ  , και την βεβαίωση λειτουργίας του ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' να την λαμβάνει στη συνέχεια έτερος ώστε να την πουλήσει στην διαπλοκή του Κουρή. 

Η πολιτικοκοινωνικοοικονομική διαπλοκή ήταν σαφής επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η εξισορρόπηση και το δίκαιο δεν υπήρξαν ούτε για μια φορά στα τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ.

* Για την Ιστορία , ( διότι αυτά τα στοιχεία δεν πρόκειται να τα διαβάσετε οπουδήποτε άλλου ), στα εγκαίνια του εγχειρήματος Ράδιο Γλυφάδα , ( του συλλογικού τοπικού Ρ/Σ ), το οποίο συντελεστεί έπειτα από μια δική μας ιδέα , είχε παρευρεθεί και ο τέως Δήμαρχος Γλυφάδας Θόδωρος Σπονδυλίδης , παράλληλα αρκετών απ' όσους είχαν πρωτοστατήσει στα FM των νοτίων προαστίων Αττικής.

* Στα εγκαίνια του έτερου,  ( ο οποίος ετεροχρονισμένα έλαβε την βεβαίωση λειτουργίας του ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' , αντί ημών των δυο που είχαμε καταθέσει σε προγενέστερο χρόνο ), συμμετείχαν οι ''ιδιοκτήτες'' οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό δεν είχαν καμία σχέση με τη πόλη της Γλυφάδας. ( Δημοκρατία προδιαγραφών , και ανάλογη με όσα ισχύουν και σήμερα στο Δήμο μας. )

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ 

# Η κατάργηση του πολιτισμού που συντελείτε επί δεκαετίες αστικών κομμάτων στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας δεν έχει ισχύσει ούτε στην Ουγκάντα 

# Όσοι και όσες θεωρούν ότι είναι δικαιωμένοι έπειτα από 44 χρόνια μεταπολίτευσης χωρίς πραγματική δημοκρατία, και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια , από το 2004 μέχρι και σήμερα ,  το 2019 ας προσέξουν ιδιαιτέρως τις επιλογές τους στις δημοτικές εκλογές. Όσοι μας κήρυξαν τον ''πόλεμο'' όλα αυτά τα χρόνια , παρανομώντας επί των αιτήσεών μας , καθώς και όσοι επιλέγουν τις κάκιστες διοικήσεις των αστικών κομμάτων, να αναμένουν τα ανάλογα  ''πυρά''.

Είναι σαφές επί σειρά ετών πόσα ''παράθυρα'' και ''πόρτες'' του διάτρητου νομικού πλαισίου βρήκαν οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας ώστε δια της πλαγίας , με γνήσια ρουσφέτια , να διαβιώνουν οι ημέτεροι τους , και αρκετοί των γραφικών οι οποίοι δήλωσαν κατά το δοκούν οτιδήποτε σκέφτηκε περιστασιακά ο κάθε ένας. Αν υπήρχε έστω και ίχνος προσφοράς , από τα εν λόγω άτομα , επαφίεται στη κρίση όσων γνωρίζουν τα ισχύοντα.

Το 2019 ''δοκιμάστε'' μας . . . διότι όσοι παρέκαμψαν το ψήφισμα 4.500 και πλέον χιλιάδων συμπολιτών μας το 2019 θα λάβουν προκαταβολικά αυτές τις ''ψήφους'' πριν την Κυριακή των εκλογών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

# Γεννηθήκαμε ανεξάρτητοι , παραμένουμε ανεξάρτητοι , και προσδοκία μας είναι ο ανεξάρτητος δήμος όλων των δημοτών , διότι εμείς ποτέ δεν γίναμε αυλοκόλακες , ούτε πρόκειται να γίνουμε αυλικοί.

# Ελπίζουμε και ευελπιστούμε να κάνετε τη ζωή σας, και ειδικά οι διοικούντες αιρετοί να την έχετε φτιάξει με τα χρήματα όλων ημών, όμως μη ξεχνάτε ότι φέρετε το ίδιο μερίδιο ευθύνης με όσους προηγήθηκαν και παρανομούσαν επί σειρά ετών στις σύννομες ενέργειές μας. Μας ''φάγατε'' 30 χρόνια ζωής , θα σας φάμε τα ανάλογα ώστε να υπάρξει δίκαιο.

Ο πλούσιος Δήμος του Ν.Αττικής με τον φτωχότερο τοπικό πολιτισμό

# Το τριτοκοσμική πόλη, το οποίο αναφέρουμε πιο πάνω , αποδεικνύεται από σειρά αποδεικτικών στοιχείων, και συγκεκριμένα ενώ από τη δεκαετία του 70 είχαμε επαγγελματικές κάμερες βιντεοσκόπησης , στο δήμο Γλυφάδας έστηναν το δήμο των ιδίων και των αυλοκολάκων.

# Είναι χαρακτηριστικό δείγμα το γεγονός στην ''πλούσια Γλυφάδα'' να μην υπάρχει ούτε ένα βίντεο με τέως δημοτικές αρχές - δημάρχους της Γλυφάδας των δεκαετίων 50 - 60 - 70 - 80 και αρχές του 90 , καθώς επίσης , σε τοπικό επίπεδο από τους φερόμενους τομεάρχες Πολιτισμού δεκαετιών δεν υπάρχει ούτε ίχνος διάσωσης του αμιγώς τοπικού πολιτισμού , ενώ απολαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου αστικά κόμματα  καθώς και γνωστοί - ημέτεροι. Τι ρόλο διαδραματίζει η Ε.Ρ.Τ , επί δεκαετίες ανταποδοτικού τέλους , θα το αναπτύξουμε την προεκλογική περίοδο.

Η ανύπαρκτη Αριστερά - Σοσιαλισμός 

# Αναφέρουμε όσα προηγήθηκαν διότι είχαν υπάρξει σειρά από δημόσιες ενέργειες - πλην των αιτήσεων - αναφορικά με τις θέσεις μας, ( χρόνια εκπομπών ) , και ο δήμος αποτελείτο από το νεοελληνικό φαινόμενο '' οι γνωρίζοντες και οι δικοί μας απολαμβάνουν'' όσο υποβάθμιζαν από κοινού τόπο και τοπικό πολιτισμό. 

Οι θέσεις μας είναι γνωστές πολλές δεκαετίες για Ανεξάρτητα Τοπικά Θεματικά Δημόσια Μέσα για την τοπική αυτοδιοίκηση και τις περιφέρειες, ενώ η έμφαση των κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων στις διοικήσεις δίνεται στους Ιδιώτες. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Κόντρα σε όλους τους γραφικούς του ''τρούπωσα'' , γιατί τα τετραγωνικά του δημαρχείου δεν χωρούν το σύνολο των κατοίκων της Γλυφάδας , ο δήμος όμως οφείλει δια μέσω των εκλεγμένων να εκπροσωπεί επάξια το σύνολο, και τις δικές μας προτάσεις και θέσεις δεν τις κάλυψε επί δεκαετίες καμία κυβέρνηση η διοίκηση του Δήμου. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα WEB: Απεργία Διαρκείας λόγω εύρωστης ''δημοκρατίας'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">