ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Δήμος κακοδιοικείται

Οι διοικούσες ελίτ στην Γλυφάδα δεν έχουν καμία αξιόπιστη απάντηση στην κρίση, η οποία σε σημαντική έκταση προκλήθηκε και συνεχίζεται από τη δική τους απερισκεψία. Σαν τάξη είναι, πολιτικά, όσο και ηθικά, χρεοκοπημένη, άρα αποτελεί καθαρά ζήτημα χρόνου η ριζική τους Ανατροπή από την εργατική τάξη, τους ανέργους, τους διανοούμενους, και εν γένει από την πλειονότητα των συμπολιτών μας. 

Η δική μας πρόταση βασίζεται στην πάλη της εργατικής τάξης, των οικονομικά πληττόμενων, και των ανέργων που διαμόρφωσαν με τις πολιτικές τους τα κόμματα που βρίσκονται στα έδρανα του δήμου, τα οποία συνεχίζουν τακτικές επιλεκτικών διορισμών ημέτερων. (Των δικών τους παιδιών - προνομιούχων )

Η εργατική τάξη είναι διαχρονικά η αποφασιστική επαναστατική δύναμη μέσα στη καπιταλιστική τοπική κοινωνία,  και το σύνολο των προσπαθειών μας είναι να ετοιμάσουμε την ανάληψη της διοικήσεως του δήμου από την εργατική τάξη , τους άνεργους , καθώς και τους οικονομικά πληττόμενους.

Σε μια περίοδο κλιμακούμενης ταξικής πάλης, προνομιούχων, διορισμένων, κ.α., οφείλουμε να αναπτύξουμε επιρροή στους εργαζόμενους και τη νεολαία του τόπου μας ώστε να προετοιμάσουμε την εξισορρόπηση που απαιτείται για την πραγματική ωφέλεια του συνόλου των συμπολιτών μας.

Έχοντας ως έναυσμα  τα συμφέροντα που επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στην επίτευξη μιας πιο πλεονεκτικής διανομής πλούτου και προνομίων μέσα στο πλουσιότερο 5 % εκατό της τοπικής μας κοινωνίας, και διαμορφώνοντας όρους διαχρονικά μακροχρόνια οικονομικά πληττόμενων, αποκλείοντας την εργατική τάξη από κάθε ενεργό ρόλο, και με βασικό δεδομένο την ιδεολογική και πολιτική αποξένωση των εμπλεκομένων, οι οποίοι ενίοτε γίνονται κάπηλοι των συμπολιτών μας με χρησιμοποίηση υποκριτικών κλισέ χωρίς αντίκρυσμα, οφείλουμε την ριζική αποκατάσταση. 

Η εχθρότητα των εύπορων μελών του παλαιοκομματισμού, καθώς και των φερόμενων σοσιαλιστικών κομμάτων της αριστεράς προς τους αγώνες της εργατικής τάξης είναι πασιφανής και αυταπόδεικτη, και δεν μπορεί πλέον να συγκαλυφθεί με μια φρασεοκαπηλεία δίχως νόημα, και χωρίς αποτέλεσμα για την πλειονότητα. 

Ωθούμενος από τον υλικό πλούτο των προνομιούχων του παλαιοκομματισμού και των σοσιαλιστικών παρατάξεων, καθώς και τα οικονομικά τους συμφέροντα που επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στην επίτευξη μιας πιο πλεονεκτικής διανομής πλούτου και προνομίων μέσα στο πλουσιότερο πέντε τοις εκατό της τοπικής μας κοινωνίας, και σύμφωνα των επιλογών τους υποστηρίζοντας ότι είναι ανεκτό - συστημικό στο υφιστάμενο κατεστημένο, καθίσταται σαφές ότι αποκλείουν την εργατική τάξη από κάθε ανεξάρτητο ρόλο για την υγιή εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου.

Οι μεθοδεύσεις τους είναι γνωστές επί δεκαετίες στη τοπική μας κοινωνία, όπως και το καθεστώς καταχρηστικής διοικήσεως του δήμου, με παρανομίες στην σύννομη οδό που ακολουθείται από τους δημότες, και διαμόρφωση στεγανών για τα οικονομικά οφέλη μιας ολιγαρχίας του πέντε %. 

Η εργατική τάξη, οι άνεργοι, οι οικονομικά πληττόμενοι, και η πλειονότητα που βάλλεται επί πολλές τετραετίες για τα οφέλη μιας ολιγαρχίας, δεν έχουν πολλές επιλογές. Η επιλογή μετασχηματισμού και εξισορρόπησης έχει σημείο αναφοράς τους δήμους, τους ΟΤΑ, τις τοπικές κοινωνίες. 

Έχοντας τα δεδομένα επί πολλές δεκαετίες, μιας παρανομούσας οικονομικής ελίτ, η οποία καπηλεύτηκε και καπηλεύεται μέχρι σήμερα, χωρίς να διαμορφώνει τους όρους που απαιτούνται, και να παρέχει τα πειστήρια στο κοινωνικό σύνολο, είναι δεδομένο ότι από κανένα από αυτούς, ότι ψευδεπίγραφο και να ειπωθεί, δεν περιμένουμε δίκαιο και ορθό μετασχηματισμό για την κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς και τον τοπικό πολιτισμό - δημοκρατία. 

Όσοι δεν παρείχαν τις αποδείξεις μέχρι σήμερα, από θέσεις και ρόλους εκλεγμένων, διορισμένων, κ.α.,  θα συνεχίζουν εσαεί αμφίρροπες πολιτικές διαιώνισης ολιγαρχιών και προνομιούχων. Είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι οι ''Γλυφαδοσωτήρες'' οι οποίοι και από τον δικό μας αγώνα πολλών ετών θερίζουν οφέλη για τους ιδίους και τους ''κολλητούς''. 

Η εργατική τάξη, οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, η νεολαία, οι μικροβιοτέχνες, οι μικροεπιχειρηματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, που αποτελούν την πλειονότητα στην Γλυφάδα και τα Νότια, διαθέτουν τα πειστήρια των ημίμετρων που ακολουθούνται από τη πλευρά ελαχίστων, και καθημερινά ασκούν κριτική στο χώρο εργασίας τους, στις παρέες και φίλους, άσχετα αν αυτή δεν υφίσταται για ''ειδικούς λόγους'' στα συστημικά ΜΜΕ. 


Ειδικά ο Παπανικολάου μέσα σε τρία χρόνια έχει δημιουργήσει σειρά από έμμισθους με φιλοπαραταξιακές ιστοσελίδες , όμως σε καμία περίπτωση δεν πείθουν τους συμπολίτες μας διότι η πλειονότητα έχει πλήρη επίγνωση όσων ισχύουν , και συγκεκριμένα τόσο των παρανομιών τους, όσο και της αναλγησίας τους. Αν αυταπόδεικτα υπονομεύουν όσους επί μακρόν έδωσαν τον αγώνα ώστε να ωφεληθούν οι ίδιοι ... αναλογιστείτε πως σκέπτονται για το σύνολο των υπολοίπων.

Διαχρονικά η μεθοδολογία των οικονομικών ελίτ - προνομιούχων, ήταν να έχουν υποτελείς τους περισσότερους, να τους εξαγοράζουν με ψίχουλα, να τους τρομοκρατούν, να τους εκφοβίζουν, να τους σπιλώνουν, να τους διαμορφώνουν σε δοσίλογους - χαφιέδες, κόλακες, αυλικούς, και να απολαμβάνουν εκ του ασφαλούς την μερίδα του λέοντος.

Όσοι αρκούνται στα διαμορφωμένα ημίμετρα εκ του πονηρού από αυτά τα κόμματα - παρατάξεις, πρόσωπα, κ.α., τα οποία διαφημίζουν πέραν του δέοντος, ενώ ουδέποτε ανέλαβαν την ευθύνη της καταλήστευσης του συνόλου , καθώς και της υποβάθμισης του, μακροπρόθεσμα θα το μετανοιώσουν συνολικά.

Έχουμε υποχρέωση να υψώσουμε το ''λάβαρο'' πραγματικής τοπικής δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης, και με την ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους στο στίβο της κλιμακούμενης ταξικής πάλης για πραγματική δικαιοσύνη. Τοπικά πλην της κλιμακούμενης ταξικής πάλης δεν υπάρχει τίποτα άλλο, και κάποιοι από εμάς έχουμε όλα τα απαιτούμενα εφόδια για την κοινωνική αποκατάσταση και δικαιοσύνη.


Τέλος, για εμάς αν δεν υπάρξουν δημοτικοί σύμβουλοι από το υγιές κομμάτι των εργαζομένων του δήμου, τους ανέργους, και όσους/ες υποβαθμίζουν επί χρόνια , καθώς και από όσες κατηγορίες συμπολιτών μας έχουν εξαπατηθεί και παράλληλα πλήττονται , τόσο από την αναλγησία, όσο και από την πλεονεξία των προαναφερόμενων , ο δήμος κακοδιοικείται.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Υ.Γ.: Ειδικά για τον κύριο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε λόγια , ενώ ο ίδιος , όσο και η τοπική Ο.Μ , από την περίοδο των προνομίων τους , και των Μνημονίων τους , μας έκοψαν κάθε δίαυλο επικοινωνίας. 

Σημειώσεις: Η ΝΔ και ο Παπανικολάου με σειρά έμμισθων με ιστοσελίδες , και οι ''αριστεροί'' με τις δικές τους συστημικές κολακείας στην Ο.Μ της ΝΔ που κακοδιοικεί το δήμο. 

Τονίζεται πόσο πολύτιμη είναι η προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του συνόλου των στελεχών τους στην πρόοδο του τόπου μας , με Λάτσηδες , ξεπούλημα των Αστεριών Γλυφάδας σε Ιδιώτες και το κεφάλαιο , ενώ δεν αξιοποίησαν ούτε * ΠΙΛΟΤΙΚΑ έστω και μια ιδέα Αριστεράς προοπτικής. 

Έστω ένα παλιό Τρόλεϊ να εφοδιαστεί με μια ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια δικής μας σχεδίασης ώστε να διαπιστώσουν τι αυτονομία μπορεί να υπάρχει χωρίς καύσιμο σε ένα τρόλεϊ , το οποίο θα εκτελεί μια διαδρομή λεωφορείου χωρίς καύσιμο και χωρίς καλώδια ρευματοδότησης , δεδομένου ότι ετησίως παρέχουν εκατομμύρια ευρώ στους γνωστούς ολιγάρχες για την κίνηση όλων των δημόσιων μέσων - Λεωφορείων. 

Για εμάς το μέλλον είναι η καθαρή ενέργεια - ηλεκτρομαγνητική, αιολική, καθώς και ηλιακή, και όσοι είχατε παρακολουθήσει πριν από χρόνια τις εκπομπές μας γνωρίζεται ότι αν βρεθούμε στο δήμο κάθε οικογένεια Γλυφαδιωτών θα κερδίσει από 500 - 1000 ευρώ ετησίως μόνο από την κατανάλωση ρεύματος - ΔΕΗ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Δήμος κακοδιοικείται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb